סיכום שנת 2003

A m i r 17

New member
../images/Emo32.gif סיכום שנת 2003

הנה אוטוטו סופה של השנה הלועזית ושנת 2004 בפתח, ולרגל זאת נסכם בפורום את האירועים המרכזיים של השנה החולפת... אז שכל אחד יכתוב את:
איש השנה
אירוע השנה
מקרה משמח של השנה
מקרה עצוב של השנה
פורום השנה
שם של חתול
משהו שהייתם רוצים שיקרה בשנת 2004 ושתיהיה לכולם שנה לועזית מעולה!!!!

A m i r 17

New member
אוף שני שונא להיות ראשון!

אבל אתם כאלה פרשים אז אני אתחיל..
איש השנה לפי דעתי הוא סדאם חוסיין, אי אפשר להכחיש שהוא היה הכי הרבה בכותרות בשנה האחרונה
אירוע השנה שלי זה המעבר של אבי נימני ממכבי לבית"ר, הייתם מאמינים שדבר כזה יכול לקרות
המקרה המשמח של השנה זה לכידתו של סדאם, סופו של האיום על ארץ ישראל מצד עיראק
המקרה העצוב של השנה לדעתי זה המלחמה בעיראק, יותר מידי הרוגים
פורום השנה ללא ספק זה פורום ירושלים!!!, פחחחח נראה לכם??? ברור שפורום בית שמש והסביבה לוקח בקטגוריה הזאת!!!!
שם של חתול, השם הכי יפה זה מושי ללא ספק!!!!!!!!!!!!!!!!
בשנת 2004 אני רוצה שיקרו הרבה דברים אבל הדבר שאני הכי רוצה שיקרה זה שסוף סוף תיהיה שנה אחת בהיסטוריה ששום מדינה(ישראל, ארה"ב) לא תתקיף שום מדינה(עיראק, אפגניסטאן) במהלך כל השנה ואם אפשר לעולם!

yossi018

New member
אני אהיה שני, שונא להיות ראשון ../images/Emo6.gif

איש השנה הוא כמובן: יאסר ערפאת, שממשיך לשחק בכל העולם כבר שנה שלישית.
אירוע השנה: המלחמה בעיראק, ללא ספק בכותרות עד היום הזה
המקרה המשמח של השנה: מעו"ז בית-שמש גדל, והופך להיות המעו"ז הרביעי בגודלו בארץ!!!
המקרה העצוב של השנה: אריאל שרון משתפן "די לכיבוש"
שם של חתולה: זורז'ט, שם החתולה של אבירם, בוגר מבית"ר!
בשנת 2004 הייתי רוצה לראות מדינה פלשתינית לא בעבר הירדן המערבי ולא מהמזרחי (יש מקום מצויין ליד אוסטרליה)

faith2

New member
אני אהיה שלישית, שונאת להיות ראשונה

איש השנה סדאם חוסיין
אירוע השנה יאפ יאפ המלחמה בעיראק, או יותר נכון להגיד המלחמה עם סדאם חוסיין וסגירת החשבון האישי של בוש איתו.
המקרה המשמח של השנה: שיחרור החטופים בקולומביה
המקרה העצוב השנה: היו לנו כל כך הרבה,קורבנות המלחמות בעולם: ישראל, עיראק, אמריקאנים ויש עוד המונים..
של של חתולה?...מה עם כלב???
בשנת 2004 הייתי רוצה לראות שלום עולמי. שלום אמיתי לשם שינוי!

faith2

New member
אופססס.....

ופורום השנה........אממממממ פורום השנה בית שמש!!!!!! ובשביל הליות נאמנה לפורום השני שלי אחריו בא הורים וילדים מדברים

MS6

New member
יאללה תורי...

איש השנה לדעתי הוא ג'ורג' בוש, שהוכיח לעולם הערבי שהעולם המערבי לא פוחד מכמה טרוריסטים עלובים עם קלצ'ניקוב.
אירוע השנה לדעתי זה לכידת סדאם הצורר, ואני מקווה שאירוע השנה הבאה תהיה ההוצאה להורג של הנבלה הזה!!
המקרה העצוב של השנה מתחלק לכמה מקרים, כל מקרה הוא פיגוע שבו יהודי נהרג על קידוש ה' בידי ערביי הארץ
שם של חתול... החתול שלי עליו השלום, היתקליף.. איך אני מתגעגע אליו...
בשנה הבאה אני מקווה שעוד מאות אלפי "פלשתינים" יעזבו את הארץ הזאת, אנחנו נשלוט בה לבד ולא יפונה יותר יישוב יהודי.

בֶל

New member
טוב.. ../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

ג'ורג' בוש, למרות שאני לא מסכימה איתו כל הכבוד שהוא תפס את סדאם
המחמה בעירק
לכידתו של סדאם
התרסקות "קולומביה"
בית שמש והסביבה
ואחריו "אחרי הצלצול"
לא יודעת... מיצי
שלום בינינו ובין הפלסטינאים

dr music

New member
ועכשיו תורי

ברק|איש השנה ... לפי דעתי.... אני כמובן.....לא יודע למה.... לא עשיתי משהו מיוחד אבל אני איש השנה...
אירוע השנה???אמממ...... הרגע שבו החלטתי לחזור לבית שמש.....
המקרה השמח של השנה?? אמממ הרגע שחזרתי לפורום בית שמש
המקרה העצוב של השנה? הפיגוע ליד בתי הכנסת באיסטנבול
פורום השנה????? אמממ בית שמש מה נראה לכם????
שם של חתול??? צ'ארלי כשמה של המכונית שלי
משהו שהייתי רוצה שיקרה ב2004???? הרגע שבו אני יחנוך את המועדון שלי

T a m a r i t

New member
עכשיו אני ...

המעבר מהתיכון לצבא.. (בהחלט אחד האירועים המרגשים...)
אני לא מתחברת לחתולים.. אבל שם חביב שאני מכירה זה "חתול"
משהו שיקרה : חזון!!!: שלאנשים בארצינו הקטנטונת ובכלל בעולמינו העגול יפסיקו להיות כל כך שליליים ויתחילו להיות אדיבים וחביבים ושלא יהיה בכלל דבר כזה שנקרא.. גבול או "ממשלה" ושההי-טק יפול ונחייה על הרים ונגדל פרות והמסרים היחידים שנעביר יהיו באמצעות יונות דואר או עשן!! בקיצור שיהיה טוב ... שנתחיל להינות מהבראיה היפה שאנחנו (הגזע האנושי) הורסים ומשחיטים.. וכמו שכבר אמרתי : היה טוב עכשיו טוב ויהיה (בעזרת ה') עוד יותר טוב

למעלה