סופ"ש

ofer976

New member
../images/Emo32.gif סופ"ש

שרשרו לפה כל מה שאתם מתכוונים לעשות בסופ"ש הקרוב.

ofer976

New member
התוכניות שלי

אני הולך לסבתא שלי שהיא גרה בפתח תקווה. ואת אורי זה מאוד מאוד מצחיק, חה חה חה. בוגר מצידך. היא תעזור לי למבחן שיש לי באידיש. איזו סבתא מקסימה

slee4

New member
אידיש?

הבית ספר שלכם שפוי? אידיש? זה בית ספר? זה מכון עינויים...

Brombit

New member
סודות סוף השבוע שלי ../images/Emo115.gif

התוכניות שלי: לגלוש באינטרנט + לשחק משחקי מחשב, לישון, לשחק במונופול ה'מודרני' החדש של אחותי (לא בטוח) ואם אני אצטרך בכל זאת, אני אכין דברים לטיול השנתי (כי אני לא רוצה ללכת, אבל אני רוצה להיות בטוחה שירשו לי לא לבוא. הרי כבר היינו בנגב בטיול בכיתה ח' אולי, ואין לי כח להיות שם עוד פעם)

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif 75 באנגלית זה גרוע!!!

ובמתמטיקה 74 זה יותר גרועע... אני מתדרדר מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!! מזל שיש 3 מבחנים במחצית או רבעון לא יודעע איך זה הולך
:-O

go goldi

New member
75 זה מעולה

אומרת מי שהציון הכי גבוה שלה באנגלית זה 30 ועוד ב3 יח"ל...

slee4

New member
יש הרבה...

בעיקר להשלים שעות שינה,לראות את המשחק של מכבי (שנגמר כרגע),ללמוד,שוב לישון,מחשב,לנסות להשיג כרטיסים למשחק הבא של מכבי,להשיג עבודה,להתכתב עם זהבית בפלאפון בשיעורי תנ"ך ולשון,להתאמן על קפיצה בספורט,להתאמן על ריצת 10000,לישון שוב,ו...זהו...

שאלה טובה...

להתכונן למבחן בערבית,לסיים את פרק 5 של הפיג'מות ברשת,להתעורר ביום שבת מאוחר כי השבוע הזה היה מעייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B o N u s

New member
סוף השבוע? אממ..

אני חושב ללכת לבקר בבית החולים. אני לא מתכוון לפרט, כך שמי שיגיב לי לפה בשאלה אני לא אחזיר לו תשובה. אבל בעיקרון נראה לי שאני אלך לשם. ואשן קצת. ואעשה קצת שיעורים. ומקווה להיות קצת במחשב..

B o N u s

New member
כתבתי

"אני חושב ללכת לבקר בבית החולים." אז רשמתי שהצלחתי.. :p

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אז ככה:

לראות סרט שלקחתי-אפקט הפרפר 1 ואני יהיה במחשב הרבהה ואוכל מלאאאאאא קרמבואיםם [חחחחחחחחחחח] ואולי אני אצא עם חברים אבל לא ניראה לי ת'אמתת..

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אהה וכמובןן איך לאא-

אשמע מלאאאאאאאאאא שירים של גרין דיי

למעלה