סופ"ש

פולספגן

New member
מרחיקים את השומן מביה"ס:החדירה לפרטיות נמשכת

הצעת חוק חדשה מתכוונת לשים לזה סוף ולקבוע מה מותר ומה אסור למכור לילדים במוסד החינוכי [קראתי על כך היום בעיתון ישראל היום]. בהמשך לויכוח עם גולשים בשרשור מתגייסים להגן על קיצבאות הילדים וחופש הבחירה, שלא הפנימו לאן המצב יכול להדרדר והפתח שהם פותחים בהסכמתם. הבעיה שלהם היא שהם חושבים לטווח הקצר, בדיוק כמו עם החיסונים שהם מחסנים את תינוקם ובגיל מאוחר יותר הוא יצטרך לקבל כל 5 שנים זריקות דחף, אחרת יחטוף מחלה הרבה יותר קשה. הם לא מבינים שהם פותחים פתח לממשלה לתת התניות, אך מה לעשות אנשים כמוהו מסוגלים רק ללמוד להתגלח על זקנם וגם אז לא בטוח שיפנימו, כי מישהו יגיד להם שאין קשר
אז, הנה זה בא מהר יותר משחשבנו ...
אגב, למען הסר ספק, גם אני בדעה שהילדים של היום חיים על ג'אנק, אך חוק הוא לא הפתרון למנוע זאת

asaf105

New member
וואוו זה היה אחד השבועות הכי טובים בשנה הזאת!

השבוע התחיל נפלא ביום ראשון, עם 97 בלשון, ומבחן בספרות שעבר בקלות כל כך השיעורים במתמטיקה שהיו השבוע עשיתי אותם והצלחתי אותם ממש יפה, לא התקשיתי בכלל כשבשיעורים קודמים נגיד לא הצלחתי 2-3 תרגילים מהש.ב. וכנראה החומר יותר ברור ומובן באנגלית קיבלתי ציון אחד הגבוהים בכיתה, 83 לפחות אני במצב טוב לעומת אחרים, הרוב קיבלו 50-70 בכימיה אתמול במעבדה, היה לנו הניסוי השלישי, ואני וחברי לקבוצהXD(אנחנו 3 אבל השלישי לא הגיע כי היה לו צו ראשון) ועוד קבוצה אחת (סה"כ אנחנו 7 קבוצות במעבדה) היחידים שיצאו להם תוצאות נורמליות והגיוניות והכי קרובות לתוצאה המקורית בניסוי לעומת האחרים שיצאו להם ממש רחוק וזה אחרי שבניסוי הקודם אנחנו היחידים שיצאה להם תוצאה הכי רחוקה והכי לא קשורהXD והיום, קיבלתי 100 במבחן בתנ"ך
כשקיבלתי את המבחן היה בא לי לצרוח, כמה שהייתי בשוק, לא ציפיתי לציון כזה בכלל ופתאום לראות 100, שזה בכלל פעם ראשונה שאני מקבל 100 במבחן במתמטיקה, זה לא יאומן! הייתי בהלם מעצמי! אוי זה חתיכת שבוע טוב, חוץ מהשיעור ספורט הקשה שהיה לי אתמול הוא היה מושלם
שלא יגיע הסופ"ש!!!!!!!! שבוע הבא הולך להיות חרא, מבחן באזרחות, לקבל את ה70 במתמטיקה, מבחן ענק בכימיה, לחרוש למבחן הנוסף במתמטיקה ובקיצור קקי

noam270

New member
אשכרה ניסויים במגמה../images/Emo2.gif

אצלנו בביולוגיה זה חלום רחווווווק!

asaf105

New member
למה חלום רחוק?

לא יודע אצלנו אנחנו עושים 5 יחידות כימיה זה כולל בגרות עיונית השנה 3 יחידות עיונית או מתוקשבת ושנה הבאה בגרות של יחידה עיונית או מתוקשבת(יש תכנית חדשה שתכנס השנה לתוקף שזה בגרות מתוקשבת בכימיה, ועדיין לא ידוע אם אנחנו ניבחן בה או לא) ועוד יחידת מעבדה, אנחנו צריכים להכין קלסר כזה שיכיל את כל הדוחות ניסויים שהכנו לפי הדרישות, מגישים לבוחן והוא בוחן אותנו בעל פה, עדיין אין לי מושג איך זה באמת הולך להיות אבל גם בביולוגיה העיונית אצלנו יש יחידת מעבדה, יש להם גם כמונו שעתיים מעבדה

noam270

New member
ואוואווו

איזה?? אצלנו הדבר היחיד שלא היה חומר תיאורטי היה ניתוח לב
כל השאר? תיאורטי נטו. מחברות, ספרים, דפים... בשנה הבאה יש לנו מעבדה שאנחנו צריכים לבנות וכל מיני כאלה, אבל זהו...

asaf105

New member
נו ניתוח לב, לא טוב?../images/Emo6.gif

אז בשנה הבאה תכינו ניסויים וזה אצלנו גם בכימיה זה לא ממש מעבדה עד כדי כך מקצועית, לידנו באותם שיעורים יש מעבדת ביוטכנולוגיה, ומספיק להריח את הריח שנודף משם ואת מבינה כבר כמה הם עובדים מקצועי הניסויים שלהם זה ניסויים באמת, לא המשחקים שאנחנו עושים כי אנחנו עושים ניסויים די קטנים, שגם חלק מהם כולל גם את החומר העיוני שלמדנו, כשזה היה בתגובות שיקוע שלמדנו, עשינו ניסוי על תגובות שיקוע עכשיו עשינו ניסוי למדידת נפח מולרי, לפי מה שלמדנו

noam270

New member
אה.....

סוג של הייתי "חולה" באותו יום
בכל מקרה, זה עדיף על כלום מה שיש אצלכם, גם אם זה לא ממש מקצועי..

asaf105

New member
מה שעוד שגם הניסויים של הביטוכנולוגיה עולים

כסף שמעתי כבר, מה שהם עושים, הם משלמים על הניסויים שלהם, על איזה ניסוי אחד הם שילמו 400 שקל, את יודעת, כל החומרים וכל השטויות ובמעבדה עושים את הניסויים ומה אנחנו? כולה עשינו השבוע ניסוי עם חתיכת מגנזיום וקצת חומצה וזהו?

supercoconut

New member
אצלנו לא שמעתי שמשלמים על הניסויים

סהכ המגמה עולה 150 XD אני כמעט בטוחה שאנחנו משלמים יותר על מזגנים הניסויים זה מסובסד
מה שכע המורה אמרה שהניסויים בי"ב הרבה יותר מאגניבים 3:

asaf105

New member
ניסוי מאגניב זה רק ניסוי עם פיצוץ

זה ההגדרה של כולם
שאפשר לפוצץ את הבצפר

supercoconut

New member
ניסוי מאגניב

זה ניסוי שעושים בו משהו ממש לא נכון ואז המורה מביטה בך במבט "וטפק
"

tritone

New member
../images/Emo10.gif

הייתי אתמול בהופעת חצות שהתחילה רק באחת בת"א, הגעתי הבייתה ממש מאוחר, הלכתי לישון בחמש והתעוררתי לפני חצי שעה. איך אני אמורה ללכת לישון הלילה נורמלי ולהתעורר מחר לבי"ס?

noam270

New member
בעייתי ../images/Emo6.gif

אבל מקסימום תשלימי שעות שינה בביצפר, אם יש לך ספרות או משהו XD

tritone

New member
../images/Emo6.gif נראה לי אני לא אלך לטיול השנתי ואשלים

שעות שינה ושעות חיים שאבדו לי חחח

למעלה