הייתי במכון וויצמן ../images/Emo9.gif
לא היה לי זמן כל השבוע לכתוב כאן אז הנה חפירה: ביום ראשון התחלתי לחשוב על לעבור כיתה בגלל המורים הפחות מוצלחים שיש לי
אבל בסוף ויתרתי על הרעיון... ביום שני קיבלתי תוצאות בבוחן בביולוגיה 95
ובבוחן בהסטוריה 73
אחר כך הלכתי לאוניברסיטה הפתוחה ואז חזרתי לישון בבית. ביום שלישי הלכתי למכון ויצמן לפרוייקט ח"ץ ליומיים. היה כיף!!! אוסף חנונים מכל הארץ! חלק יותר וחלק פחות (אני מהפחות
) והיו הרבה הרצאות מעניינות וחלקן מצחיקות, כשד"ר פליקס (מנהל הפרוייקט) הרצה על מיזוג חלקיקים תלמידה אחת אמרה שאם ימשיך לשבת על השולחן אז התחת שלו יתמזג עם השולחן
הארוחות היו במסעדות והמעונות ברמה של 4 כוכבים, והם לא עשו לנו כיבוי אורות כמו שאני רגיל מהפנימייה
הסתובבנו במתחם צמ"ד עד השעה 1 בלילה ועד 4 בבוקר טיילנו בין החדרים. ביום רביעי: במשך כל היום היינו במעבדת ביולוגיה ועשינו ניסויים עם תאים, תזוזתם, ותכונותיהם. אחר כך התמקדנטו בסיפר על סוג התא שיש לנו- תא סרטני. וסיפרו לנו שהתאים הסרטנים נוצרים כשתא חד מחליט שהוא לא רוצה להיות שותף לשאר התאים ואז הופך לישות עצמית, אז הוא מתחיל להתרבות ולהתחזק, ואחר כך מתחיל לאכול לתאים הרגילים את המזון והאנרגיה ולבסוף הופכים לגרורות ומגיעים לכל הגוף עד שהם שולטים בכל הגוף............................... לא מזכיר קצת את החרדים?
ובסך הכל היה מאוד נחמד! למרות שהרגשתי שם עם עוד ילדים שהכרתי כמו אינפנטיל, אידיוט וערס שעושה רק 3 מורחבים ולא מגיע ל45 יח"ל שעושים שאר החנונים- מצד שני אני שמח שיש לי חיים לעומתם
ביום חמישי- בביולוגיה: סיכום על מערכת הנשימה ובוחן יום רביעי. בתרבות ישראל: היה בוחן פתע, כל התלמידים לא הסכימו לעשות אותו אז המורה אמרה עם חומר פתוח
בהסטוריה: בוחן על היווצרות התנועה הציונות והפעולות הדיפלומטיות של הרצל עד מותו. וזהו
שבת שלום לכולם
תומר