סוף הקיץ!

איך ליצור שיחה מעניינת ומצחיקה?

אני וחברה שלי (ביחד חודש וחצי) נפגשים הרבה הבעיה היא שרוב הפגישות שלנו הם מאוד שקטות (שנינו לא יודעים לחפור) וזה מפריע לשנינו תנו רעיונות/עצות איך לפתח שיחה? איך למשוך את השיחה שתיהיה מעניינת ומצחיקה? אם יש ספרים בנושא אז תמליצו:) (אבל לא אומונות הפיתוי או משהו כזה!!!!!!!!!!!!!!! אלא ספרים רציניים ועל רמה) תודה:)

~*~gaL

New member
שמיניסט שמעוניין להרחיב היסטוריה ל-5 יח"ל

ומעוניין בספרים "מעיל תשבץ" ו"אל מול עולם חדש" - חדשים לגמרי, מוזמן ליצור איתי קשר ואמכור לו את הספרים. אזור ר"ג. בתכלס הבגרות מומלצת וקלה וכבר לא ניתן לעשות אותה אחרי התיכון (החל מהקיץ הנוכחי) - לכן כדאי לגשת אליה כשעוד אפשר (ולא רק בגלל שאני צריכה להפטר מהספרים שסתם הזמנתי
). אם מישהו רוצה - שישלח לי מסר... בהצלחה!

חצי עלף

New member
חשוב, חשוב חשוב!!!

היי חברים, כולם מוזמנים להכנס לקישור הבא, לקרוא קצת ולהצטרף אלינו- http://www.facebook.com/event.php?eid=271067579577397 וכמובן, להפיץ כמה שאפשר-חברים, משפחה, כל מי שרלוונטי לו. נתראה ב4.9 במאהלים. רותם, קבוצת ״לא שרדינים״.

שירז2095

New member
התחלת גלולות?

היי.. אני רוצה להתחיל השנה לקחת גלולות ואני מפחדת להשמין פתאום כי שמעתי כל מיני שמועות על זה.. יש כאן בנות שלוקחות גלולות?

נשכחת

New member
למה שתשמיני?!

אני לוקחת כבר חצי שנה גלולות פמינט וממש לא השמנתי.. אני חושבת שזו סתם המצאה וכמו שאמרת שמועה נפוצה.

~*~gaL

New member
החלטה טיפשית של משרד החינוך...

אין הסבר אחר. בכל אופן, מומלץ לחשוב לגשת לבגרות זו במיוחד למי שחושב על רפואה וצריך להרחיב יחידות בגרות כדי להקפיץ את הממוצע.

~*~gaL

New member
אני מתקנת את עצמי (סליחה על ההצפה...)

מצאתי את זה באתר המפמ"ר היסטוריה: קישור אז אולי הם כן בנו לאחרונה תוכנית חדשה לנבחני משנה ואקסטרניים, אני כבר לא סגורה על זה. בכל אופן, הספרים גם תקפים, לפי מה שקראתי, לתוכנית החדשה של נבחני המשנה/אקסטרניים.

~*~gaL

New member
עדכון: גם הספר "פנים רבות לגבורה" חדש למכירה.

noam270

New member
../images/Emo32.gifסוף הקיץ!

מצד אחד - וווווווווהוווו כבר פחות חם! מצד שני - אלךאלאלאלאלאלאלא זה (כמעט) השבוע האחרון לחופש האחרון שלנו!

למעלה