סולסיק...

dod drakon

New member
../images/Emo32.gif סולסיק... ../images/Emo119.gif

יש פה עדין אנשים שמשתמשים בתוכנה? מאז שחזרתי מחול אני מתחבר מדי פעם אבל קצב ההורדה האיטי פשוט הורג אותי, קראתי בפורום הרשמי שיש הרבה אנשים מישראל שגם להם זה קרה בחודשים האחרונים ושספקי האינטרנט מגבילים את התוכנה (מה שהם מצידם הכחישו). אני בהוט-נט'ויזן ומבחינתי לעבור ספק אינטרנט רק כדי שהתוכנה תרוץ חלק. יש הצעות? holla

Funky Giraffe

New member
רק השבוע חזרתי להשתמש בה אחרי חצי שנה-שנה ככה

אני ב012 על 2.5 MB הורדתי מהמון משתמשים המון חומרים השבוע לא יצא לי עדיין להוריד במתחת ל30-25 KB\S שזה מדהים מבחינתי תענוג להוריד שם בזמן האחרון!

12356

New member
אכן כן...

הייתי ב012... הם טענו שהם לא מגבילים... ניסיתי גם עם חייגן של נטוויז'ן... גם הם טוענים שהם לא מגבילים... בסוף המהירות האיטית והבלתי נסבלת גרמה לי לשלם עוד איזה 15 שקל כל חודש... עברתי לבנלאומי שטוענים בצדק שהאחרים מגבילים והופ... 1.5 חזר להוריד הכל על 180... הבאסה זה שהוספתי כסף לחא כדי לשדרג מהירות... אלא כדי להחזיר את המהירות שכל הבני זונות מגבילים לי... בכל זאת מי שלא רוצה לחטוף קריזות על המחשב ולשבור מקלדות... בנלאומי!

dod drakon

New member
מגניב

אז השאלה של הספק נפטרה, מה בקשר לתשתית (אם יש להם בכלל קשר להגבלה) הוט או ADSL? אתה מוריד בסולסיק על 180?? יש לי גם כמה יוזרים מהירים ברשימה אבל אני לא חושב שהגעתי למהירות כזאת אף פעם. תודה רבה על המידע, מקווה שזה יסגור לי את הפינה. holla

12356

New member
אני גולש דרך הוט...

בעקרון בסולסיק אני לא מוריד כל כך הרבה... אבל ברגע שאני מוריד זה מוריד בממצוע על איזה 20-50 מכל משתמש... לפעמים גם יותר או פחות... באימיול למשל שירים ישראליים יורדים מהר מאוד... שמתי השבוע איזה 7 שירים ביחד לבנדוד ערס שרצה דיסק... לקח להם איזה 3 דקות כשלא קרה כלום... אבל אז פתאום כולם התחילו לרדת ביחד במהירות של 150... דבר שלא ראיתי הרבה זמן מהאימיול המעפן שלי... בביטורנט למשל אתרים שדרך 012 היו יורדים לי על 18-40 ורק אחרי שיש מעל 100 SEEDERS ירדו על מעל 100 פתאום מתחילים ישר על 180 גם אם יש רק לאיזה 4 - 5 אנשים את הקובץ... (כמובן שאלה אנשים מחו"ל עם מהירות של סוסים) היו לי גם כמה הורדות בביטורנט מאתרים כמו ISOHUNT שבעקרון אין להם אמא או אבאופעם כשבא SEEDER זה חוזר לרדת פתאום מצא עוד איזה 2-3 SEEDERS והוריד הורדות של 2-3K ל15-55K בתכל'ס כמו שמארתי קודם זה זין רציני לשלם תוספת על משהו שמגיע לך לקבל... אבל ה012 כבר נהיה בלתי נסבל אצלי (שיחות אליהם וטכנאים אצלי כל יום) אז הוספתי כסף...

samforme

New member
חחח.. ולהיזכר שפעם אסור היה לדבר על הורדות פה

12356, אתה ממש מומחה בנושא, אני מקווה שה RAII עוד לא עלה עלייך. בכל מקרה, האימיול היכ טוב להורדת שירים בודדים ומיקסים. הביטורנטים טובים לאלבומים שלמים וחדשים...

12356

New member
RIAA aint got shit on me!

ביטורנט מצויין אפילו להורדת סדרות... משחקים, סרטים, DVD מלא וריפים, תוכנות, סדרות וסרטים ישראלים, מוזיקה ומה לא... רק צריך לדעת לאיזה אתר בהרשמה להדחף כשהוא נפתח

Rapid נאור

New member
אני בזהב

הסולסיק נוראי. לא עובר את ה-1.1 מעבר לזה, מאתרים הוא מוריד על איזה 280 (על 2.5MB) וטרנטים מגיעים גם ל-180 KB ולעיתים יותר, אף פעם לא פחות מ-40, וזה גם שאני מוריד דברים בלי הרבה משתמשים. דברים חדשים הוא מוריד לי בשניות. גם אימיול בזמנו הוא לא היה מוריד לי מי יודע מה מהר, יכול מאוד להיות שזה באשמת זהב. אבל ככה זה שאתה משלם פרוטות.

למעלה