סוכות

דורה17

New member
וואי וואי.. איך את מסתדרת בבצפר תגידי?

או איך הסתדרת? [אם את כבר לא שם..] זה מטורף כמה פעמים מסבירים לך את אותו דבר ואת פשוט לא מבינה.. אני מרחמת על המורים שלך.. באמת... את בטח עושה להם מלא עבודה.. תיהי בריאה.. או כמו שסבא שלי ז"ל היה אומר... שאלוהים יתן לך כוח ומוח.. [ואמרו אמן.]

דורה17

New member
אני רוצה הרבה דברים..

מה שאני רוצה ממך זה שתפנימי פעם אחת ולתמיד איך משרשרים.. הסבירו לך אלפי פעמים ואת פשוט מסרבת לקלוט. אז הנה, פעם אחרונה, אני אסביר לך, כבל עם ועדה, בצורה הכי פשוטה שיש איך עושים את זה. טוב? אז ככה: יש טופיק, ויש אוף טופיק. טופיק זה כל מה שקשור לסינרגיה, בדרך כלל כל מה שקשור לסינרגיה אפשר לפתוח בהודעות חדשות [אלא אם כן זה שאלות או דברים קטנים שאין צורך לפתוח בשבילם הודעה חדשה] אוף טופיק זה כל מה שלא קשור לסינרגיה שזה אומר: איחולי חג שמח, איחולים למיניהם ערב/ בוקר/ צהריים/כל שאר שעות היממה טובים וכו'... עכשיו, יש שרשור אוף, אנחנו משתדלים שיהיו כמה שפחות שרשורים כאלה, אבל תמיד יש לפחות שרשור אוף אחד שאליו את משרשרת את כ-ל מה שאין בו את השורש ס.י.נ.ר.ג.י.ה אם יש שרשור אוף אחד [או 2 או 3] לא צריך לפתוח הודעה חדשה שהיא
[לא קשורה לפורום] פשוט תכתבי את מה שאת רוצה להגיד בשרשורים הקיימים. לגבי נצל"ש: נצל"ש= ניצול שרשור, שזה כמו בשיחה רגילה להגיד "דרך אגב..." אם את רוצה לשאול שאלה או להגיד משו שלא דורש הרבה תגובות אז את עושה נצל"ש וכותבת את מה שרצית להגיד. [לא.. זה לא אומר שאת יכולה בכל שרשור שהוא לכתוב "ערב טוב אנשים.." אם זה לא קשור לפורום אז תכתבי את זה בשרשור אוף ואם זה קשור לסינרגיה אז את יכולה או לנצל"ש לשרשור מסויים [נגיד שיש שרשורים קצרים שאף אחד לא מתייחס אליהם או משו] או לפתוח הודעה חדשה. אבל שוב. רק אם זה קשור לסינרגיה! בקשר לתגובות. אם את רוצה להגיב למשו את לוחצת על ההודעה שאת רוצה להגיב לה ואז את לוחצת על הוספת תגובה. אם את רוצה להגיב להודעה הראשית, את לוחצת על ההודעה הראשית ואז על הוספת תגובה, את לא מגיבה להודעה האחרונה בשרשור [אלא אם כן את רוצה להגיב אליה ספציפית] אלא להודעה שאת רוצה להגיב אליה. קחי לדוקמה את השרשור שירים.. את הרי רוצה להגיב בעיקרון להודעה הראשית, את לא התכוונת להגיב לאור נכון? התכוונת לכתוב את השיר שאת שומעת. אבל מה שעשית זה הגבת לאור כי זאת ההודעה האחרונה בשרשור. טעות[!!] היית צריכה ללכת להודעה הראשית [שהיא ההודעה של תפוז] ושם ללחוץ על הוספת תגובה ואז בעצם הגבת כמו שצריך. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהבנת. אם משו לא ברור אז תשאלי אבל בבקשה[!!!!!] תתחילי לשרשר בצורה נורמלית. אחרי החפירה הזאת אין לך שום סיבה או זכות להגיד שלא הסבירו לך ואת לא יודעת. אני בטוחה שאור הסבירה לך מלא פעמים במסרים. אני לא יודעת מה גורם לך לעשות לנו דווקא, אבל זה כבר... אפילו לא מעצבן זה כבר... מציק חח חלאס עם זה. כולם פה עדים להסבר שנתתי לך. תקראי אותו. אם אחרי זה את עדיין ממשיכה להציק אז... מצטערת אבל כנראה שאת פשוט קשת הבנה. [שוב, אם את לא מבינה משו אז תגידי] לילה טוב.

דורה17

New member
כי זה מציק לי חחח

זאת באמת באמת הפעם האחרונה שאני בכלל מתייחסת לדבר הזה חח אני לא יודעת אם היא עושה את זה בכוונה או שהיא באמת לא יודעת. אם אחרי החפירה הזאת [שבמילא היה לי משעמם אז לא היה אכפת לי לחפור..] היא לא תבין... אז היא באמת מקרה אבוד.

איזו נשמה! ../images/Emo6.gif

נראלך שהיא תתאמץ לקרוא את זה? יש שם יותר מ3 מילים, זה מעל לרמה שלה. היא בכוונה עושה את זה. לדעתי זה מסב לה אושר. הקטע, שבסוף אנחנו מגלים שזו ילדה בת 5
ועוד קטע, שאם היא כבר ממש מטרידה, אפשר לחסום...

למעלה