נצל"ש מי חושב שהוא מאגניב ולמה?
S S u p e r S h e e p New member 6/9/05 #3 לא אני.../images/Emo163.gif אני חנונית/מטאליסטית/טיפשה. או שילוב של שלושתם...
S S u p e r S h e e p New member 6/9/05 #9 פחחחחXD../images/Emo163.gif לא! היום הצלחתי לספור את החברים הטובים שלי על שתי אצבעות...
S S u p e r S h e e p New member 6/9/05 #10 טלי, בואי, אמא תזריק לך משו טוב. זה חומר חזק, אמרי נתן לי. מישהו רוצה קצת?
S S u p e r S h e e p New member 6/9/05 #14 תתביישי לך!../images/Emo46.gif../images/Emo163.gif מאיפה למדת את זה? בטח לא ממני. אני אצטרך להרביץ בך קצת חינוך.
תתביישי לך!../images/Emo46.gif../images/Emo163.gif מאיפה למדת את זה? בטח לא ממני. אני אצטרך להרביץ בך קצת חינוך.
ב בטלקאפ New member 6/9/05 #7 בטח שאני../images/Emo2.gif אני בטלקאפ,אני הולנדית. סתם לא אני בכלל לא מאגניבה;[. זהו,אני לא וזה סופי!!.
בטח שאני../images/Emo2.gif אני בטלקאפ,אני הולנדית. סתם לא אני בכלל לא מאגניבה;[. זהו,אני לא וזה סופי!!.
I imri2 New member 6/9/05 #12 מסתבר שאני המאגניב היחיד פה. טלי, בני,נועה ושאר הנרקומנים: חומר חדש ישר מסנופקין יגיע בקרוב.
S S u p e r S h e e p New member 6/9/05 #13 אההה אמרי אני רוצה ראשונה!../images/Emo163.gif בשביל טלי, בתי היקרה, כמובן...
S S u p e r S h e e p New member 7/9/05 #19 לא! אני מכחישה בכל תוקף!../images/Emo163.gif טליתי, את הרי יודעת שאני תמיד מכניסה LSD למים שלך.. פחחח טבעי. ממש...
לא! אני מכחישה בכל תוקף!../images/Emo163.gif טליתי, את הרי יודעת שאני תמיד מכניסה LSD למים שלך.. פחחח טבעי. ממש...