נצל"ש אבל...

../images/Emo32.gif נצל"ש אבל...

לכו לראות את "הסמוראי האחרון"! סרט מעולה!!! אני בדרך כלל לא מתה על טום קרוז, אבל הוא משחק שם מעולה! (לא מומלץ לבעלי קיבה רגישה מאוד...קצת אלים
)

Pagra Baleben

New member
אמרו לי שזה סרט טוב../images/Emo80.gif

אבל הפרצוף של טום קרוז מעצבן אותי>< אם כבר אוף, אז אני הולכת ללא נפסיק לצחוק!^^ זה אמור להיות ענק וגם מה קשור יהיו שם:)

DesertRose7

New member
כיף לך!!

גם אני רציתי! אבל בסוף דחו לנו את הטיול שנתי ל27-29!! מה שאומר שנצטרך לראות את זה אם יהיה אפשר מהאכסניה!! אבל... ב-21 שזה יוצא רביעי הקרוב אני הולכת להופעה של מה קשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DesertRose7

New member
סליחה?????

ואת מדברת בתור ילדה שלא עונה לי באיסיקיו?????????? זה מעירית רמת גן לנוער שלה! ובגלל שאני לומדת ברמת גן יש לנו כרטיסים שעולים 40 שקל להופעה מיוחדת בשבילנו מה שאומר שההופעה תהיה.. חינוכית ואולי אפילו קצת מצונזרת! באסה!!! אבל חפיף! חן- אני אמרתי לך על זה!!! ואת ברוב אדישותך לא התעניינת יותר מדי!!

DesertRose7

New member
יווווווווווווווווווווווווווווווו...

(לא רציתי לפתוח שירשור נוסף) חזרתי עכשיו מההופעה!!!! במילה אחת? ק-ו-ר-ע! היה לי נורא נוא נורא כיף!! לא הפסקתי לצחוק! הם שרוטים עמוק!!!!! אני נכנסת לאולם.. מה אני שומעת?????? ד-ו-ר-ב-נ-י-ם! איזו הפתעה נחמדה! ובהפסקות הטנות האלה בין המערכונים היו שירים של הדורבנים! הקיצר! מומלץ ביותר!

למעלה