נכון!!!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/6/05 #23 עומרי ושיירר../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif יש הרבה טובים העונהה.. אבל את עומרי ושיר אני הכי אוהבתת
עומרי ושיירר../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif יש הרבה טובים העונהה.. אבל את עומרי ושיר אני הכי אוהבתת
ד דנה מידן New member 3/6/05 #28 יא אביחי גם אתה ...עומרי שלנו ברור הבחור המדהים מהמושבהה הקטנה והמדהימה שלנווו
א אביחי 33 New member 3/6/05 #29 חח בארור עם עמרי שלנו../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif כבוד לגן יבנה
ח חופיתוש של הפורום New member 3/6/05 #25 סעדו יגיע לגמר ../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif
י ילדה שח2ל על הזמן New member 3/6/05 #30 ../images/Emo45.gif -כנסו- הוא מזה מאמי!!!!!! אהה דרך אגב הוא שכן של חברה שלי היא אמרה שהיא שומעת אותו כל הזמן שר כיף לה גמאני רוצה לישמוע אותו מקרוב!!!!
../images/Emo45.gif -כנסו- הוא מזה מאמי!!!!!! אהה דרך אגב הוא שכן של חברה שלי היא אמרה שהיא שומעת אותו כל הזמן שר כיף לה גמאני רוצה לישמוע אותו מקרוב!!!!
פ פלורי2 New member 4/6/05 #31 ../images/Emo12.gifמיכלי אני לא יודעת למה להאמין../images/Emo12.gif לגרסה של היחצ"נית(או איך שכותבים את זה) או לגרסה של הצעירה המותקפת... בכל מקרה- מה זה הג'קט הזה בצבע ורוד ררררררררררררררר והכי הכי חשוב במכרז העניינים-בואו נסדר לכם את הכוכב הנולד כולם שולטים, כולם טובים וכולם שווים
../images/Emo12.gifמיכלי אני לא יודעת למה להאמין../images/Emo12.gif לגרסה של היחצ"נית(או איך שכותבים את זה) או לגרסה של הצעירה המותקפת... בכל מקרה- מה זה הג'קט הזה בצבע ורוד ררררררררררררררר והכי הכי חשוב במכרז העניינים-בואו נסדר לכם את הכוכב הנולד כולם שולטים, כולם טובים וכולם שווים