ניקיון הבית...

Rinattt

New member
../images/Emo32.gif ניקיון הבית...

השעה עוד מעט 17:00 ואני עדיין מנקה... דיברתי עם חברה בטלפון וגם היא אמרה שזה קורה לה שהיא מורחת את הזמן בניקיון, שאם לא מתחשק לה אז היא פשוט רק מסדרת ומארגנת... מה שקורה גם לי... ואז היא אמרה "ככה זה כשגרושים" וואלה נכון לגביי בהחלט, אולי לגבי עוד כמה ואולי לגבי אחרים לא, אבל לגביי כמה שזה נכון... יום שישי כשהייתי נשואה הבית היה נקי כבר ב-15:00 אחרי הבישולים וכמה הייתי מבשלת... (גם לאמא שלו). הייתי קמה מוקדם מארגנת את הבית, מתארגנת לעבודה, מעירה את הבנות לגן, הולכת עובדת וחוזרת בשיא המרץ לנקות ולבשל... והיום? פשששש איזה מריחת זמן... וכשהייתי נשואה כל יום הייתי שוטפת, ממש כל יום! חלונות 3 פעמים בשבוע מקסימום. היום? הבית נקי, אבל לא משתגעת יותר מידי, דואגת להעביר ניגוב פעמיים בשבוע, ונקיון יסודי רק פעם אחת בשבוע! לא יותר! נגמרו הימים של השייח סעודי
הולכת להמשיך לנקות... פשוט היה לי חשוב לשתף אותכם
שתהיה שבת מקסימה לכולם...

Rinattt

New member
וואלה צודק...

היה לי כלב, המממ... שכחתי את השם שלו... נדמה לי קראו אותו "בעלי". באמת היה נקי יותר הבית...
ולשאלתך הראשונה... לא זה לא אותו דבר... כשלבד ובזוג זה שונה... (לי בכל אופן ובהקשר הזה). 'בנת? תגיד, אולי במקום לנל"מ (לא נסיך לא מושלם) אפשר לקרוא לך למל"מ (לא מועיל לא מזיק)? סתםםםם צוחקת טיפונת...

אממ ../images/Emo46.gif

מה זה צוחקת? תיזהרי ממני, אני אשלח עלייך את כלבי הנאמן שיפריש לך שערות בכל הבית ואז נראה כמה באמת תצחקי... רק שתדעי לך שכדאי לך מאד להפסיק לזלזל בי, כי בפעם הבאה שאני אשמע ממך צליל זילזול על הניק שלי, אני מגיע בעצמי לעשות עבודת נקיון אצלך בבית !

Rinattt

New member
מעכשיו תרשום לך...

כל יום חמישי צוחקת על הניק שלך ויום שישי אתה בא!!! בעצם... כל יום רביעי... ככה אנוח צהריים יום שישי...

n o g a1

New member
אני מזמן עשיתי הסכם

עם האבק... הוא לא מפריע לי ואני לא מפריעה לו, חיים בשלום דו-קיום. סופ"ש נפלא לך רינתתתת

n o g a1

New member
אני?

מעתיקה? ממך? חוזים? יוווווו לא ידעתי
!!! אייל , סופ"ש נפלא לך

Rinattt

New member
../images/Emo178.gif

אוף והלוואי וזה היה רק אבק... 4 בנות בבית תארי לך כמה שערות... אבל זהו ונגמר המבצע לשבוע הזה... שבת נפלאה גם לך

רינת

אם היית כל כך חרוצה אז מה השתנה??? הבית כבר לא צריך להיות נקי? לבשל אוכל לא צריך?? לא אוכלים לא שותים??

Rinattt

New member
הופההההה

עוד רק אתמול הכרנו כבר אתה חוקר אותי? חחחח לא שנהייתי פחות חרוצה... פחות לחץ יש עליי... לבשל למשל, ממש פחות, הבנות שלי לא אוכלות למשל עוף ממלוא, לא מתות על בקר, ודברים שמצריכים בישול ארוך, אז אני מבשלת מעט יותר, כן. הבית שלי נקי, אבל לא יודעת להסביר, פעם בהחלט הייתי מנקה יותר, פשוט כבר בחולניות, הממממ... הדגש היה שהכל יהיה "פיקס" מה שנקרא, יותר השקעתי בבית, בבעל, בבנות ושכחתי מעצמי... חשבתי שאם הכל יהיה כמו שצריך אז זה יצליח... היום, גם בעצמי משקיעה, הכל בסבבה וברוגע... באיזשהו מקום ירד ממני המון נטל מאז הגירושים...

בטח נקי!!

אבל אני לא צריכה "לדפוק" חשבון לאפאחד!! אם בא לי הכיור מלא כלים. אם מתחשק לי הכביסה מתגלגלת לה בחדר שלי. אם בא לי להתפלש באבק, זכותי. אם מתחשק לי אני הולכת, חוזרת, נוסעת, מבלה כשהכיור מלא .... ואף אפילו לא איש אחד, יקום ויגיד לי שזה לא נקי, מסודר, שצריך כך וצריך גם אחרת. זה הכייף הגדול בשחרור. לחיים טובים גם לכם!

למעלה