ניים

• פותח הנושא
  • פורסם בתאריך
../images/Emo32.gifניים../images/Emo6.gif

לסופשבוע:]] שם: גיל: מקום מגורים: צבע אהוב: שיר שאתה מזדהה איתו נורא: שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: חיה אהובה: סגנון מוזיקלי: מנגן על (אם בכלל..): "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": ריח אהוב: הזכרון הראשון מהילדות: צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: פרי אהוב: ירק אהוב: עונה אהובה: הבגד שהכי כיף ללבוש: הצבע שאני לובש הכי הרבה: משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: תוכניות להיום: ספר טוב שקראתי לאחרונה: סרט טוב שראיתי לאחרונה: משקה אהוב: אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: מתי יש לי יומולדת: מתנה שהכי היית רוצה לקבל: ההופעה הכי טובה שהיית בה: להקה טובה ששמעת בזכות חבר: המקצוע הכי מעצבן: המקצוע הכי משעמם: המקצוע הכי מעניין: האם עברת אי פעם על החוק: ספרת מזל: משחק ילדים אהוב: זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: זכרון טוב מבית הספר היסודי: מורה בכיתה א: מורה בחטיבה: מורה בתיכון: אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: עישנת פעם סמים: עישנת פעם סיגריות: הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: מה הרגש האנושי החזק ביותר?:

טוב יאללה

שם: אסף גיל: 20 מקום מגורים: ת"א צבע אהוב: כחול ושחור שיר שאתה מזדהה איתו נורא: ועם הזמן-אביב גפן..."ועם הזמן אתה כבר לא אוהב"........ שיר שאתה לא רוצה לשמוע יותר בחיים: אין חיה אהובה: כלבים סגנון מוזיקלי: כמעט הכל...בעיקר פופ רוק ומטאל מנגן על (אם בכלל..): תופים "כשאהיה גדול אני רוצה להיות..": רמטכ"ל? ריח אהוב: שמן רובים? הזכרון הראשון מהילדות: בבסיס של אבא שלי, איפה שגרנו, אבא שלי הכניס אותי לסימולטור טיסה... צבע שבו אתה מסכם את שנות הילדות שלך: כחול פרי אהוב: אבטיח ירק אהוב: גמבה עונה אהובה: גבינה עם שוקולד הבגד שהכי כיף ללבוש: ג'ינס הצבע שאני לובש הכי הרבה: שחור ויש לזה סיבה... משהו שאכלת ולא תוכל יותר בחיים: סויה רבאק זה השאיר בי סיוטים... תוכניות להיום: להמשיך לשכב במיטה, לא זזתי מפה כבר כמה ימים, אז מה הטעם להתחיל עכשיו? ספר טוב שקראתי לאחרונה: אין זמן סרט טוב שראיתי לאחרונה: אין זמן משקה אהוב: וודקה רד בול אם אתה מעשן, סיגריה אהובה: לא מתי יש לי יומולדת: 28.3 מתנה שהכי היית רוצה לקבל: נתחיל בלקבל חזרה את מה שלקחו ממני ההופעה הכי טובה שהיית בה: מדונההההההההה להקה טובה ששמעת בזכות חבר: דיימנדז;) המקצוע הכי מעצבן: היה מתמטיקה המקצוע הכי משעמם: היה מתמטיקה המקצוע הכי מעניין: מורשת קרב האם עברת אי פעם על החוק:כן מזמן ספרת מזל: לא מאמין בזה משחק ילדים אהוב: אמממ וואלה לא זוכר זכרון מגעיל מבית הספר היסודי: איבדתי את הכיתה בטיול שנתי...מעניין שאנ זוכר את זה זכרון טוב מבית הספר היסודי: פרוטקציות כי דוד שלי ניהל את הבית ספר חח מורה בכיתה א: לא זוכר מורה בחטיבה: ענת מורה בתיכון: ליזה אם היית בצבא, היכן שירתת\ אתה משרת: כן ברור... להורים שלי אסור לי לספר בדיוק איפה אני משרת...אבל לכם... מהי התקפוה הכי מבאסת בשנה: עכשיו עישנת פעם סמים: לא עישנת פעם סיגריות: פעם אחת הרגשת כאילו אתה בוגד בעצמך: לא? מה הרגש האנושי החזק ביותר?: יצר נקמה

לא מה שאת חושבת...

פשוט אני חייב להסתובב עם האקדח, ומפריע לי שיראו אותו... אז כשהחולצה שחורה ומכסה אותו, גם לא רואים שיש משהו מתחת...

בהצלחה לו../images/Emo70.gif

אני אבקש את השיסק ליום הולדת מאיזו חברה
מעין למסן מיד
את לא יכולה להשאיר לי הודעות כאלה וללכת
את מפחידה אותי

למעלה