נוע

מימונה ושירה ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo155.gif

סניף חדרה של תנועת הנוער `מכבי צעיר` מזמין אתכם לאירוע שרים למען החיים - ערב כשרונות צעירים שמטרתו תרומה למימון טיפולים של חולת סרטן. כדי לדעת עוד ולהתרם למאמץ הכנסו כבר עכשיו לפורום מכבי צעיר ועזרו להציל חיים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1487&msgid=96650913
חוגגים מימונה: מקבצי מתכונים, מנהגים ומופלטות בערוץ האוכל http://www.tapuz.co.il/food בברכת חג שמח לכלל הגולשים!
תפוז
אנשים

יש בעיה../images/Emo53.gif

יש מישו שהכרתי וממש כייף לי ושנפגשנו הוא אמר לי שהוא לא יודע עם הוא רוצה אותי בכלל .. והוא אמר שאני ינתק אותו מהחיים שלי ודיי קשה לי לנתק אותו

../images/Emo140.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo50.gif

יוזמה מבורכת וחשובה למען תרבות נהיגה, נורמות התנהגות בכביש, כיבוד האחר והגברת האדיבות והנחמדות בין הנהגים, החלה לאחרונה ומעוניינת להקיף ציבור רחב ככל האפשר למען נהיגה בטוחה וזהירה יותר במטרה לצמצם את היקף הנפגעים בכבישים. הרעיון - להגביר להפנים ולהטמיע את הנושא בקרב מספר רב ככל האפשר של נהגים, נוסעים והולכי רגל. השיטה - לקיים משמרת מחאה בכבישים / צמתים / רחובות, ראשיים ומרכזיים. הינכם מתבקשים להכין שלטים / כרזות ולעמוד באזור שנוח לכם. כמו כן ניתן להצטרף למשמרת שמתקיימת בכיכר רבין, כמו כן יש מספר כרזות שהוכנו מראש. אתם הפעילים ובעלי המודעות לנושא ומתנדבים למען הקהילה מוזמנים ומתבקשים להרתם למען איכות החיים והגברת הבטיחות בכבישים. לפרטים נוספים, לצרכי התארגנות והמשך היוזמה ניתן לפנות אלי ישירות למייל ו / או למארגנת היוזמה החשובה והמבורכת, חרות דוידוביץ' 6570425 - 050 בברכת דרך צלחה!

SheWillBeLoved

New member
../images/Emo207.gif פורום יקר../images/Emo99.gif

אני רוצה להזמין אתכם לקומונת תרגום שירים,כשמה כן היא, שם תוכלו לבקש תרגומים לשירים,לתת תרגומים משלכם או סתם להעביר את הזמן ^^'. חג שני שמח או משהו כזה^^'

עכשיו יש לכם הזדמנות, נצלו אותה

ממחר יש שביתה, איזה כיף ! ! ! תרמו יום אחד למען הנושא ותתרמו לאיכות חיים טובה יותר ולהגברת הבטיחות בדרכים למען כולנו !

Grey Faerie

New member
אמ

אם הוא אמר לך משהו כזה אז כנראה הוא לא שווה אותך? ומגיע לך מישהו יותר טוב, אז תפסיקי לחשוב עליו פשוט. כי מגיע לך מישהו יותר טוב!

גליזה

New member
המתוקות האחרונות - אריק ברמן

אחרי התה אני הולכת לתנ"ך

Grey Faerie

New member
Cookie Monster-C is For Cookie

Cookie Cookie Cookie Cookie start with C :] C IS FOR Cookie THAT'S GOOD ENOUGH FOR ME!

גליזה

New member
אחריות - יוני בלוך

לא מסוגלת ככה, העיניים מתעייפות לי נורא מהר מהקריאה ואני לא מסוגלת להתרכז אחרי פרק אחד בלבד

גליזה

New member
שרה לעצמי את שירי ליל הסדר

"מה נשתנה" מככב
עכשיו נזכרתי לגעת במצות

למעלה