קצת מעצבן שאתם קובעים שיהיה מעפן!
א. אני שמחה שהעיפו דמויות כמו מילי ואשלי , ללירון ועפר לא הייתה כימיה טובה,ואני אישית לא סבלתי את הסיצנות שלהם. ב.אני מאמינה שרוב השחקנים שעזבו ,זה הייתה בחירה משותפת ואולי חוץ מילרז כל הדמויות די סגרו את הסיפור שלהם... כלומר בסוף דריה וג'לל נשארו ביחד אז מה כבר אפשר לחדש בסיפור שלהם? וגם כל הקטע של שחקן ערבי בקבוצה כבר סיפרו את הסיפור הזה בעונה הראשונה ועשו את הפריצת דרך אז להמשיך עם זה יהיה סתם מיותר... למרות שמאוד אהבתי את המשחק של יוסוף. ג. בקשר לדרור הוא עזב מרצונו,וגם שסיגל אבין עזבה אחרי מיכאלה ומשחק החיים אמרו שאף אחד לא יהיה כמוה אז לכל אחד יש מחליף,והתסרטאים היו תסרטאים משניים גם בטב"ע וגם באלופה,אז הם מן הסתם מכירים את הדמויות וידעו לפתח את העלילה. חוץ מזה שלפעמים טוב תסרטאי חדש ,יש לו רעיונות חדשים ותהיו בטוחים שקראו הרבה תסרטים עד שבחרו מה יהיה ,חוץ מזה שגם בשיר שלנו החליפו את אורי גרוס שכתב 3 שנים. ד. כמו שלהיקו שחקנים טובים לכל הטלנובלות של הוט אני חושבת שגם הפעם הם ימצאו שחקנים חדשים וטובים(הרי לפני שנה מי הכיר את ורד פלדמן?),הרי בטלנובלות האלה התגלו הרבה שחקנים מאוד מוכשרים : טלי שרון,אפרת בוימוולד, יעל שרוני, דניאלה וירצר,יהודה לוי , רון שחר ,עפר שכטר ועוד רבים וטובים. ה. באלופה 2 נשאר אותו במאי- שי קפון
וגל זייד הוא בין התסרטאים אז יש עוד תקווה. ו. לא ראיתי את השיר שלנו 4 וחוץ מכמה פרקים מהעונות הקודמות לא ראיתי בכלל השיר שלנו אבל אין מה להשוות בין השיר שלנו לאלופה זה בכלל לא אותו סיפור וחוץ מזה ששתיהם טלנובלות אין בניהם שום קשר ואם הם הצליחו לעשות 4 עונות ועדיין יש להם מה לספר אז כנראה שגם לאלופה יש, חוץ מזה שהתחרות הגדולה בין יס להוט היא על טלנובלה אז תהיו בטוחים שמשקיעים הרבה באלופה 2 . ז. גם אם הכל יצא גרוע ואין טובה וג'לל בכל זאת משפחת שלייפר נשארת ותום ואוסקר הם סיבה מספיק טובה לראות האלופה 2 . ח. נחכה לאלופה 2 ואחרי זה נבקר.