נוסטלגיה

דנה 74

New member
../images/Emo32.gifנוסטלגיה

זהו שרשור נוסטלגיה. שבו אתם מוזמנים לספר פדיחות מן העבר.... אמ... מעשי שטות מצחיקים.... בשביל שהיה יותר צחוק בפורום דנה

B o N u s

New member
אממ

אני לא מעוניין לספר את הפאידחות שלי בפומבי P-: אבל יש מלללללללללללללללללא P-:

ofer976

New member
טיול שנתי

שנה שעברה בטיול השנתי סגנית המנהל נפלה לתוך חרא של פרות.... זה היה קורעעע...והמחנכת שלי לא הפסיקה לצחוק אחרי זה...הייתם חייבים לראות את הפרצוף של הסגנית
ואיך המורה שלי נקרעת.

Jen74

New member
אם כבר טיול שנתי אז...

בטיול שנתי בחטיבה עשינו ביום השני סנפלינג ורוב הבנות לא רצו לרדת, פשוט פחדנו. לי בכלל יש פחד גבהים אז לא היה מצב שאני אפילו מנסה. הסגנית מנהל שלנו ירדה איפה שהוא באמצע בין כמה תלמידים ומורות ולמרות שהסבירו שאסור לעשות תנועות מסויימות אותה סגנית עשתה בדיוק מה שאמרו לא לעשות והתהפכה עם הראש למטה והרגליים למעלה. אני חושבת שהיא לבשה מכנסיים, איזה מזל |חבל| תארו לעצמך איזה סיוט היה לתלמידים לראות לה את התחתונים
בכל אופן, לקח למדריכים דקות ארוכות להגיע אליה ולעזור לה לרדת.
פדיחה שלי? לי אין פדיחות, מה פתאום?

דנה 74

New member
בת המצווה

אמ... כמו שאתם יודעים כיתה ו' אז זה זמן של בנות מצווה. ב 1.2 חגגתי בת מצווה. עכשיו אני שונאת מזרחית/היפופ/וכל הסבלינמאל... ומה היה בבת מצווה שלי כל השירים האלה... ואני שנאתי את זה אז הלכתי לדי גי'' ומה הוא אומר לי:"דנה תראי לא כולם אהבים היהודים...(לא אפרט) ולא ירקדו אז זה לא ילך" כל כך התעצבנתי וכולם רוקדים את הריקוד הדיבלי לטינוס... בומבה:/..." ואז הגיע זמן הדרשה והדלקת הנרות... הקול שלי התעוות בצורה זוועתית שזה היה מפדאח. וכפי שאתם יודעים או לא יודעים יש לי תאום וכשהזמנתי אותו לנר אמרו לי לי גם לברך אותו...ולא ידעתי מה להגיד עד שאלתרתי שזה יצא יותר טופי...

מ א מ י2

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo219.gif

לפחות נהנת..? חברות שלי סרוגות על לטינוס ובומבה..וגם ריקוד הקופים..עזבו..פאגרות.. כשהן עושות ת'טמטום הזה אני בצד :$..

red mosquito

New member
יש לי.

פעם ישבתי בכיתה, ואמרתי:"נו איפה ה(שם של מורה) הכלבה הזאת?" הסתובבתי והיא הייתה מאוחרי. חוצמזה התחשמלתי הרגע...

סטרומבה

New member
אוקי

הייתי סטרומבה אחר זה הייתי דוד קיגלר ואחרי זה קופיקו 13 ואחרי זה שוב סטרומבה חח

מ א מ י2

New member
אוי יש לי כמה נחמדים ../images/Emo3.gif ../images/Emo219.gif

1.שנה שעברה,החלטנו לעשות עצומה להעפת המורה שלנו לאנגלית מהבצפר (היא סתם הייתה רעה בטיורופפ). התחלנו לצרוח בכיתה להתחרפן.. אז אני צרחתי עם כמה חברות-"אורלי יא זונעעעעעעעעעעעעעעע" כן,היא הייתה שם -.- למזלי אותי היא עוד אוהבת היצורה הזאת. חברות שלי לא נצלו מההשעיה =/.. 2.היו לי במסיבת סיום בחוג שלי סיבוכים בריקוד =/...עזבו חח 3.אני פדיחה,אזזז... 4.שיחקתי פעם ג'וקים 5.ישבתי על מנגל :|..זה לא נעים..(גיל6) ויש עוד כמה שפתאום שכחתי :p

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ממממממההההה../images/Emo35.gif ישבת על מנגל?

זה כאב??? בכית??

מ א מ י2

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo219.gif

האמת שלא ישבתי
. שכבתי בטעות,כי נפלתי על מנגל ><.. כן לא מספיק שכשחם לי אני נהיית אדומה,נהייתי כולי אדומה.. אתה שואל אם זה כאב?!!?!!?!?!?!?! אם בכיתי?!?!?!?!?!!?!?!? מן הסתם,כן

pusher

New member
לי יש מלא../images/Emo2.gif

אבל שכחתי
אהההה,אני זוכרת בשיעור ערבית,שהמורה שלי אמרה "אוףף" והיא אומרת את זה כזה קורע
אזזזז,שהיא אמרה את זה,עשיתי אחריה:"אוףף" וואי וזה היה בטעות!!לא התכוונתי
כולם צוחקים,אז המורה עושה לי:"סליחה?!משהו מצחיק אותך?!" היא שונאת אותי זאתי
אההה ועוד אחד קורעעע משיעור ערבית מתחנו ת'מורה שלנו,הקלטנו בפלא' של ילדה אחת קולות וצעקנו ת'שם שלה,אז בשיעור שמנו את זה בחלון והפעלנו,והמורה האהבלה הזאת,אמרנו לה שזה בא מהחלון והיא האמינהההההההXD היא אמרה:"חכו חכו אני אתפוס אותם" אפילו אני אמרתי:"חוליגניםםםםםם!!"XD אז פעם אחת הרכזת נכנסה והמורה מספרת לה שיש ילדים שמפריעים,אז אני שותה בינתיים,אז שהיא ספרה לה,לא יכולתי להתאפפקק צחקתי וצחקתי וכל המים נשפכו לי מהפה
אזיה פאדיחחהההה
בטעות גם שפכתי על ילד שישב לידי

מ א מ י2

New member
אני דווקא מתחילה משנה הבאה ../images/Emo219.gif

(אותנו מלמדים מכיתה ו' שפות חוץ מאנגלית) ללמוד צרפתית. ויכולנו לבחור בין שניהם. אמא שלי יודעת ערבית כי היא למדה בבצפר שלה. אז אני כבר יודעת :). אבל צרפתית לא כ"כ ><

red mosquito

New member
../images/Emo207.gif

צריך לשנות את - כל מה שרציתם לדעת על עונה הרביעית, כי זה גם לא נכון, וגם לא כל המידע שאנחנו יודעים.

למעלה