ן היחס לקלפים חיוני ביותר.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif הצעה שלי?

לעשות כל יום-יומיים דיון על זוג כלשהו מיוגי הו. סטרייטי, הומוסקסואלי, ולעשות למה כן ולמה לא (הזוג). :} מאחר שיוגי הו זה בערך אחת מהאנימות עם הכי הרבה זוגות בעולם בגלל כל הדמויות O_ם

../images/Emo39.gif תשובה והבהרות:

את - ולא רק את - מוזמנת לקחת יוזמה ולפתוח שרשורים ודיונים. כל מה שעולה בדעתכם, ובלבד שיעמוד בחוקי הפורום. ^^ אני לא מבינה למה אני אמורה להציע לכם לפתוח שרשורים, כאשר בפורומים אחרים אתם עושים זאת לבד. הפורום לא יתעורר מעצמו, וגם לא מפעילות קבועה של בודדים. במדה ואתם מעוניינים לפתוח פינות קבועות בפורום, או במדה ואינכם מבינים למה הכוונה בפינות קבועות - שלחו לי מסר לתיאום או לבירור. המטרה בבקשת העזרה שלי היא [סה"כ] להעיר אתכם, ולא לתת לכם הרגשה שאתם צריכים לבקש ממני רשות או משהו. אגב, אני ממליצה לכם מדי פעם להכנס לעמוד הראשי של הפורום.

impale

New member
יאללה אנשים תתעוררו XD

תפתחו מחדש את כל הסקרים של פעם.. אולי הפעם הזווית תהיה שונה .תחושת בטן. אגב אם למישהו יש דידי אסיילנט מיותרת שישלח לי הודעה פרטית =)

chaki finster

New member
נצל"ש...הזמנ! D:

אתם/ן מוזמנים/ות לקומונת משפחת Animed 7245! ^^ בקומונה אתם מוזמנים...
לדבר על האנימות והמנגות שאתם אוהבים.
לדבר על כל דבר שקשור למוזיקה יפנית ויפן.
לפגוש ולדבר עם האנשים הנחמדים שבמשפחה.
לצפות בגלריות מרהיבות. ובקיצור לעשות כיף חיים (יפני)!! ;^^ כי אנחנו - Animed 7245, נשמח לארח אתכם! ^^ בתודה, דודי! D:

impale

New member
היות וזה אופ טופיק

אני אספר כאן שממשחק היוגיהו האחרון שיצא לגיימבוי (וניתן גם לשיחוק במחשב) (יפנית בלבד כרגע...) מאכזב קשות.... המשחק מבוסס על יוגיהו GX ויש שם המון המון קלפים חדשים שלא קיימים בשאר המשחקים לדוגמת לילי דון זלוג לאסטר אמפרור ורבים אחרים הדק הזה כולל מאסה רצינית של קלפים (אך ממש ממש לא כולם..) עד הבוסטר של סייברנטיק רבולושן.. היריבים שם הם לא יוגי קאיבה וכדומה כמו בשאר המשחקים אלא דמויות מהGX המטרה כאן היא לעבור בתים.... אבל זה ממש משעמם ><" יש כאן באן ליסט שמשתנה פעם בזמן מה.. (ולכן תזכרו שבקליפם כמו רייגקי אימפריאל אורדר מירור פורס דסטר וכדומה לא יתנו לכם לשחק...) הAI נחות... המחשב עושה מהלכים חסרי תועלת מפעיל מירור פורס על מפלצת של 300 התקפה כשיש לו 7200 מפעיל הבי סטורם גם כשהוא ביתרון קסמלכודת (הא כן-המחשב כן משתמש בקלפי באן...לכם אסור ^^) הוא מפעיל מחיים סתם ככה... הוא מזמן הקרבות למצב הגנה כדי לברוח מטרהפ הול XD (שגם ככה אין לי) ואז הוא מקבל מכות מתקיפה רגילה\DDWL\DDW\אקסיילד\קרוסאאוט ועוד ועוד XD הוא מפעיל טורנטיאל טריביוט גם כשהוא ביתרון... בכללי הוא מוזר.. והדקים שנתנו למחשב לא מספיק מבוססים.. המשחק הזה יותר נראה לי נועד למי שפחות מכיר את המשחק ורוצה לנצח ^^" (חוץ מהבעיה שהוא ביפנית.. אבל זה לא משנה הרבה..) משנחמד הוא שהפעם אפשר ליצור המון דקים... דקים סגנון אדמה מים רוח אש אור ואופל דקים סגנון לוחמים פיירי ספל קסטר וכדומה אקסודיה לו לבלים ברנרים E ווריאר אמזונות רויידים אם אני לא טועה יש גם גריו קיפרים :O ועוד ועוד.. (מי שרוצה לנסות שיגיד לי במסן.)

impale

New member
אגב...

לקהילת השחקנים שבפורום סטרקצ'ר דק ווריאר יצא לא מזמן בארצות הברית את תאריך ההגעה המשוער שלו אני אמור להשיג היום בערב... (אני אעדכן) לפרטים על הסטרטר http://www.toywiz.com/yuamstdesebc.html מה דעתכם עליו XD? (אני אישית צריך משם מספיק דברים >"<) בקרוב יוצא גם חברו הספל קסטר (שם כנראה תצא עוד עריכה לקוסם אפל,עוד קלף שהוא קוסם אפל מחוזק,והרבה כיף! הא וגם ברייקר ^^)

חעח. לאחי יש גיימבוי color,

אולי מתישהו נחליט לקנות משחק חדש לגיימבוי. [כי אין כמו לשחק בדבר האמיתי, במקום דרך המחשב.
] המ, אני לא מבינה מה אוף-טופיק בנושא שהעלת. הרי זה כן קשור ליוגי הו. ניחא. ^^~ וח"ח על הסיקור המקוצר.

impale

New member
טם טם טם

האמממממממממ היום משחקי הגיימבוי לא ממש משתלמים פשוט היום סטרקצר עולה פחות משחק ויש בו קלפים יעילים בכל מקרה למשחקים בכל יש 3 פרומויים חלק מהפרומויים כמו דידי אסיילנט שווים בארץ הרבה תוכלו להשיג בזה או עולם ומלואו של קלפים יעילים או פשוט כסף ואגב אין כמו הדבר האמיתי ! בקרוב ינתן כאן מידע על ההגעה של הסטרקצרים לישראל ^^ (פשוט אני לא חושב שאי פעם קונמי הוציאו משהו כל כך מקסים למתחילים....) ובקרוב גם יפתח אתר של חנות ישראלית שתמכור חבילות ויחידית דרך האינטרנט, אני אשתדל לתת לינק ברגע שהחנות הוירטואלית תפתח על אחריות שלי (אם בוטחים בי כאן..) היא חנות אמיתית,הקלפים ישלחו,והם מקוריים ב 100 אחוז =) פרטים על בעל החנות וכדומה -כשהיא תפתח

כמובן,

אבל אני ממליצה לך להבא לא לשרשר דיון על יוגי הו אל
, מהסיבה שאין טעם לפתוח דיון על נושא הפורום כשרשור אוף-טופיק, וגם מהסיבה שלא כולם שמים לב. ^^" אוף טופיק מיועד לכל נושא שאינו קשור ליוגי הו בצורה ישירה או עקיפה.

impale

New member
עבד פעם אחת

זה עבד לכם פעם אחת אבל זה לא יעבוד שוב הפוסט הזה לא מפורסם כראוי ולכן הלימודים כן יתנהלו כראוי. חוץ מזה סיבות די מטופשות.. שימו לב: 1)היחס המגעיל של המורים כלפינו אוקי מה עם היחס המגעיל שלנו כלפי המורים? לא מכינים שעורי בית מזלזלים בהם צוחקים איתם ועליהם מבריזים וכדומה... תאמינו או לא.. אבל שמתי לב שהמורים שאיתם אני בסדר מתנהגים איתי סבבה בחזרה ואלו שאני שונא שונאים אותי בחזרה... 2)למה אסור לצאת באמצע שיעור לשירותים ולמה אסור לשתות?! כי אנשים יוצאים ולא חוזרים למשל.. חוץ מזה בית ספר כאן כדי ללמד אחריות משמע האחריות שלכם להשתמש בדבר המדליק הזה שנקרא "הפסקה" כדי לשתות ולהתפנות.. (אולי קשה להאמין אבל ההפסקה לא נועדה להעתקת שעורי בית *אל תלמדו ממני ^^*) 3)לא רוצים תלבושת אחידה יותר! תדברי בשם עצמך... ישנם הרבה מאוד ילדים עניים היום בישראל.. החולצות הללו הם המקור האחרון אולי של הילדים העניים להיות כמו חבריהם בעלי הממון. 4)שיתחילו לתקן את המזגנים ושהכיתות יראו בסדר! הכיתות לא נראות בסדר כי הילדים הורסים אותם-אני מבטיח לכם אחד אחד שהמורים לא באים בסוף היום ומלכלכים קירות סלש שורטים את הלוח בקשר למזגנים-יש לכם מועצת תלמידים.. 5) לוחות מבחנים צפופים - ישנה אפשרות ללוח מבחנים לא צפוף... כמובן יש בעיה קלה פחות מבחנים משמע- יותר חומר בכל מבחן.. מבחנים ארוכים ומייגעים + אם לא הלך לך טוב המשקל של המבחן האחד הזה יהיה כ 85 אחוז מהציון.. לסיום מי שכבד לו.. מכיתה י בית ספר לא חובה.. לא טוב לכם ? תפרשו.. גם ככה לאף אחד היום לא אכפת מבגרות.. לכו לאוניברסיטה הפתוחה... או שפשוט תרדו מגמה והינה רעיון טוב היות ורוב הנזק נגרם על ידי הילדים תשבתו על זה.. אז אל תבואו למסיבות של עצמכם עד שתסכימו לתקן את ההתנהגות העלובה הזאת. (דמט שמישהו יהרוג אותי.אני תמיד זה שבעד השביתות האלו.אבל הפעם זה מטופש לחלוטין .תתעלמו מהנקודות)

idanem

New member
מה גם...

שלא כל בתי הספר ככה =/ יש המון בתי ספר שנותנים לצאת לשתות ולשירותים (אצלנו למשל..) ויש כאלה שזה באמת תלוי במורה ולא בבית הספר... גם לא בכל בתי הספר יש תלבושת אחידה.. ותלבושת אחידה זה באמת חרא, כי אחרי הכל אימפייל..מה שעושה את ההבדל זה האייפוד/דיסקמן..פלאפונים חדשים/ישנים...לא בגדים בד"כ וחוץ מזה, זאת חברה קפיטליסטית..אנחנו לא דוגלים בקומוניזם/סוציאליזם (טוב..לפחות חלק מאתנו..כי אני קיבוצניק גאה!
) ולכן אין טעם בשיוויון... אתה באמת צודק בסעיף של המזגנים והכיתות..מה גם שיש הרבה ילדים שלא עושים את מה שנקרא "תורנויות כיתה" ולכן הכיתה נראית ככה..

היום בתפוז אנשים ../images/Emo24.gif

הערב ב-19:00, חבר הכנסת אהוד רצאבי ממפלגת שינוי מגיע לענות על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום יזמות וניהול עסק
בשעה 21:00 תתארח בפורום שורשים משפחתיים פרופ´ רות קרק, מן המחלקה לגיאוגרפיה, הפקולטה למדעי החברה, האוניברסיטה העברית בירושלים. האירוח יעסוק במקורות למחקר ביוגרפיות אישיות ומשפחתיות בארץ ישראל בשנים 1948-1800. ניתן להעלות שאלות בשרשור בפורום כבר עכשיו
עירית קליינר-פז, היועצת הזוגית של הדרמה היומית "בטיפול" תגיע ב- 22:50 להתארח ב-BlogTV ולענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בפורום בטיפול לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

למעלה