מתרגש

• פותח הנושא AY1
  • פורסם בתאריך

AY1

New member
../images/Emo32.gif מתרגש ../images/Emo99.gif

היום בבוקר רשמתי את בני בכורי לכיתה א' (כמה שבכיתי ............... )

שיהיה ../images/Emo50.gif - אם בהרשמה את בוכה, מה

תעשי בטקס לתלמידי כיתות א' בתחילת שנת הלימודים ?
אני זוכרת שבטקס של הגדולה מרוב שבכיתי, לא הצלחתי להחזיק יציב את המצלמה. מזל שהאיש הגיע בריצה (מהגן של הקטנה) וצילם את האירוע.
שלום כיתה א'

AY1

New member
סביר להניח שגם אז אני אבכה ../images/Emo13.gif תודה ../images/Emo20.gif

mykal

New member
התרגשות ראויה

הרבה נחת, שיהנה מכל רגע ושאת תהני מהצלחותיו, דמעות גיל הן חביבות, |הדגשבשעה טובה והנאה.|

nlyyln

New member
כל כך מרגש ומשמח

כאילו רק אתמול נולדו וכבר... איזה יופי
בקרוב אצלי (עוד שנה).

אכן אירוע מרגש ודורש ציון../images/Emo140.gif

גם אני זוכרת את נהרות הדמעות בטקס קבלת ילדי כיתה א', והשנה הבן הקטן מסיים כיתה ו'. צריך להתענג על האירועים האלו כמה שיותר

יה, איזה יופי. אני זוכרת את ההתרגשות ואת

החששות שהתלוו לה. כל המחשבות איך יהיה לו, איך ישתלב, איך יצליח, איך יעבור מפאזת הגן והמשחקים לפאזת בי"ס ולימודים... אוי, כמה דמעות התרגשות שהזלתי.

גאליה

New member
גם אני!! גם אני!!

חזרתי ממש לפני כמה דקות מההרשמה.. אבל מכיוון שיצאתי באמצע העבודה והכל היה לחוץ וצפוף - לא הספקתי להפנים את ההתרגשות.... האסימון בטח יפול עוד מעט........

AY1

New member
../images/Emo7.gif זקוקה לחיבוק

יש ימים של בכי מאושר ויש כאלה שהבכי בא מכאב , הבוקר הייתי בבדיקת מעקב עם שני ילדיי בשל בעיה בכליות הרופאה שאמורה להיות מומחית לילדים התנהגה בצורה מגעילה , כל פעם שניסו להגיד משהו השתיקה אותם וכדומה ובנוסף לזה הבדיקה לא היתה משהו

../images/Emo152.gif../images/Emo46.gifתני לי את הרופאה לידיים

גם אני לא פעם נתקלתי ברופאים כאלו, מבחינתי הם מחוקים, לעולם לא אגיע אליהם יותר, גם אלו שנחשבים "לאלוהים". קבלי עידוד וחיבוק אוהב

יומטוב5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אני מתרחקת מכאלה רופאים

ובאמת היום יש לי רופאת ילדים מדהימה ואפילו הבנים הגדולים יותר לא רצו לעבור לרופא משפחה כי היא פשוט מדהימה

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

גם אני היום נתקלתי ברופאה אטומה. לגדולה יש אבצס (שוב, בפעם המי-יודע-כמה) ופניתי בבוקר למוקד בבקשה שהרופאה תכין לה מרשם לאנטיביוטיקה, כדי להרוג את זה כשזה עוד קטן. כמובן שכשהגעתי לאסוף את המרשם, הוא לא היה כי "הרופאה צריכה לראות את הילדה". הסברתי שבפעמים הקודמות, הרופאה שבדקה אותה וטיפלה בה אמרה שאם זה קורה שוב, לא לחכות אלא לבקש מרשם ולהתחיל לטפל מיד, כי אצלה הנטייה היא להתפתחות מאוד מהירה (ומכאיבה, כמובן). זה לא ממש עזר לי. רצתי להביא את הילדה. הרופאה הסתכלה ואחרי שראתה את הר המוגלה, התעקשה שלא צריך אנטיביוטיקה דרך הפה אלא רק במריחה. אז עכשיו נצטרך לחכות יומיים ולהגיע שוב, כדי שהיא תיתן לה את המרשם (כי זה בדיוק מה שקרה בפעמים הקודמות, אז למה לא עכשיו?) אוף!!

א י ו ש י

New member
../images/Emo201.gif לא יודעת אצל מי אתם עושים מעקב

אבל ממליצה בחום ללכת באופן פרטי (יש החזר במושלם) לד"ר מרים דוידויץ, מנהלת מח' בשניידר רק בריאות ומזל טוב לכיתה א'

mykal

New member
חיבוק גדול

ומאחלת הרבה כוח וסבלנות, לכל רופא יש תחליף, וממילא הבדיקות לא ניראות לך, בקשי רופא אחר-תמתיקי סוד עם רופאת המשפחה ותבקשי המלצה, תראי שיהיו לה רעיונות מעולים, תספרי לה גם למה את מבקשת זאת. (היה לי בזמנו עם אחת מבנותי יעוץ עם רופאים- פגשנו שנים ההההמומחים בארץ, הבת אמרה אצלו לא עושה שום ניתוח אמות מפחד עוד לפני-התיעצתי עם רופאת המשפחה והיא אמרה רק אצל מי שנעים--כך עשינו) אין צורך להתמודד עם רופאים לא נעימים.

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לצערי מוכר לי רופאי ילדים שלא רגישים לילדים ולכן מבינה אותך להבא מציעה לך לא להתבייש ולהעיר גם אם זה רופא אצלנו זה קצת שיפר את היחס מאחלת לכם רפואה שלמה

bananacream

New member
ויי ויי ויי אני אפילו לא יכולה לנחש

איזו התרגשות זו... אני בטח ישתפך טוב לדעת שאני לא היללנית היחידה פה

למעלה