מתנה ליולדת

1טלטלים

New member
../images/Emo32.gifמתנה ליולדת

היי בנות, גיסתי המקסימה צריכה ללדת בתחילת מאי <בע"ה> ...ואני מעכשיו מתחילה לשבור ראש . יש רעיונות ,טיפים... אשמח לשמוע מכן, אההה...היא לא כל כך מתעניינת בהנקה כך שרעיון פגישת ייעוץ עם יועצת או איזו קורסת הנקה לא באים בחשבון... אמא של טל

ישבתי וחשבתי וחשבתי בשבילך

בהנחה שאת אוהבת אותה (קראת לה "גיסתי המקסימה") ובספק שאולי אולי היא תעזר בשירותייך וכן תרצה להניק ברגע האחרון......... קני לה כרית כזאת בצורת סהר שמיועדת גם להנקה וגם להאכלה נוחה בבקבוק... מה שהיא תחליט, היא תשמש אותה. יש מגוון אפשרויות באתר של "כריתי" לכריות שונות. בנוסף תכיני לה מגנט גדול ויפה למקרר וכיתבי עליו משהו כמו "אני כאן בשבילך 24 שעות ביממה ..."ותרשמי את המספר הטלפון שלך (למרות שאני מאמינה שהיא יודעת אותו בע"פ) או משהו אחר כמו "אם תצטרכי, אני אשמח...." אפשר גם "אין תואר באימהות, אבל ברוכה הבאה לאוניברסיטה!..אני כאן בשביל שיעורי עזר...או תגבור" משהו כזה שהיא תסתכל עליו ותדע שאכפת לך, שיעלה חיוך ושיזכיר שיש לה אותך כשהיא תצטרך. (בהנחה שזה מה שאת מעוניינת כי אם גיסתי זה אחרת!) מקווה שעזרתי זאת ההצעה שלי שאני הייתי שמחה לקבל.

1טלטלים

New member
../images/Emo99.gifידעתי שממך יישמע בסופו של

דבר... רעיון מקסים (כרית הנקה) ובאמת שימושי (השתמשתי ומשתמשת בכזו עד היום). ח"ח על רעיון של מגנטים...איך לא חשבתי על זה(בשביל זה יש את שלי) והיא באמת אחלה גיסה !!! תודה על רעיונות המקסימים... אולי אפילו אצרף לה ספר נחמד בנושא טיפול/התפתחות הילד ואז אוכל לצרף אליו גם מגנט עם ברכה. את פשוט מקסימה!!!! יום מקסים, אהההה....מזמן לא שמענו עדכונים על פגית המתוקה שלך,איך הולך ... תעדכני בהקדם (אפילו למסר,אשמח לשמוע ממך תמיד!!!) אמא של טל

עידכונים

אני מאד אוהבת רעיונות יצירתיים, מי שסביבי כבר דורש בארועים שאני יכין איזה משהו מיוחד...עד שלפעמים נדמה לי שנגמרו לי כל הרעיונות.... כשאת ביקשת משהו, חשבתי על המצב שלי-שלך-שלנו, אחרי לידה...לא בא שמישהו סתם ידפוק בדלת ויכנס או יזמין את עצמו, לא בא שמישהו יסתובב לך בין הרגליים, אבל כן בא לדבר עם מישהו, להתייעץ, לשאול, לספר, להרהר.... בזמן שלך, מתי שאת זקוקה... אבל לא תמיד יש את הכוחות לכך ולשם זה מגנט גדול ומחייך על המקרר! משהו מעודד ומחבק ומזמין. כמובן שזה לא מתאים לכל אחד, כי אני למשל לגיסתי הייתי מביאה חגורת נפץ!
לגבי הפגית שלי...שאלוהים ישמור לי על ד"ר איתן טופר! הוא פשוט המלאך שלי. עם הילדה הראשונה שלי הוא הציל אותי וגם הפעם הוא לא איכזב. נצמד לנו לנשמה, צווה לבוא לשקול פעמיים בשבוע בתוספת סירופ מעורר תיאבון. תוך 4 ימים היא הפכה להיות נמר קטן ורעב, גמעה בבקבוקי חלב-אם בשקיקה ובלגימות של הנאה...עלתה 400 גרם בשבוע! השבוע היא קצת חולה (חום נזלת שילשול ואודם בגרון) וטיבעי שהרעב יפחת, אבל עם חלב ואהבה של אמא...זה יעבור מהר וקל. מחר אנחנו שוב בשקילה. אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו. וכמובן שאני ממשיכה לייצר בקבוקי של "הזהב הלבן" תודה על ההתעניינות אני כאן בשביל כולן שלי

1טלטלים

New member
חבל שלא פגשתי אותך קודם ...

הייתה לי תקופה די קשה לאחר לידה,מין בייבי בלו שכזה,שמחה מעולה בקורט טוב של עצב,הייתי מרגיעה את עצמי שזה בגלל "ההורמונים",חיפשתי לדבר ולשפוך את הלב...ואם הייתי פוגשת אותך בטח תקופה זו הייתה מתקצרת בחצי לפחות. טוב ,לא משנה ,זה נגמר וחלף... בינתיים,הרבה בריאות לכולנו ומחזיקה אצבעות(גם ברגליים) לפגית המקסימה שלך ,שתרגיש טוב במהרה ואל תדאגי לגבי שקילה... תעדכני בהקדם, אמא של טל

עודליל

New member
ההמלצה שלי למתנה

תזמיני לה מסז' לבית זה משחרר שחבל על הזמן, הבעל המקסים שלי הזמין לי מסז' בערך שלושה שבועות לאחר הלידה פתאום בערבה הגיעה בחורה מקסימה מרחה אותי ועיסתה אותי עם שמנים נעימים, והכי חשוב שחררה לי את כל הכתפיים שהיו תפוסות מההנקה (תפסתי לא נכון). זה היה כיף ומשהו שניתן רק לי ובשבילי

סא

New member
מתנה ליולדת

יש בחורה שבאה לבשל בבית היולדת. אני יצרף לך את האתר שלה.

1טלטלים

New member
../images/Emo21.gifנחמד מאוד מאוד...

תודה... חבל שהיא עושה זאת רק במרכז...אני צפונית גאה כך גם גיסתי. אמא של טל בהחלט אמליץ לעוד כמה בנות

sagitlaleche

New member
מתנה ליולדת

אם את בעניין ספר - באנגלית The baby Book של ד"ר וויליאם סירס. רופא ילדים אמריקאי. בעברית - התינוק והילד של פנלופה ליץ' ואם היא כן בעניין הנקה, "הנקה פשוטה וטבעית". מה דעתך על שמיכת פליז שאת תתפרי ותרקמי לה?

למעלה