משחק

EleVaTioN

New member
נו טוב גמאני../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

1) אהד 2) אורלי 3) הילה 4) נומי 5) ליטל 6) יולי 7) יואן 8) עוז 9) אנג'לינה 10) אמא 11) אבא 12) לונע 13) חני 14) שיר 15) גל 16) אשכר 17) יפעת 18) שי 19) מירי 20) לימור האם #9 בת או בן? בת האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? נו בוודאי
מה לגבי #18 ו#4? לאדעת
באיזה כיתה נמצא\ת #17? בכיתה שלי
מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? אמממ במפגש שהיה ביום חמישי שבוע שעבר
מהי הלהקה האהובה על #6? לא חושבת שיש כזו האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? כה האם אי-פעם תצא עם #3? לא, אני לא בקטע
. האם אי-פעם תצא עם #7? לא האם #16 רווק\ה? כידוע לי בינתיים כן מהו שם משפחתו של #15? חסוי מהו שמן האמצעי של #10? אין לה כפי שידוע לי1
מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? להסתובב עם חברות איי גס
האם #14 ו#19.... מה בדיוק? אין קשר בין השתיים לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? לביתספר שלי ספר לי עובדה אקראית על #11: יש לו יומולדת בדצמבר
ועל #1: הבחור שאני הכי אוהבת בעולם, ולו דווקא יש יומולדת עוד פחות מחודש
ועל #3: אני מדברת איתה ברגעים אלו האם אי פעם היית דלוק על #15? לא
איפה #9 גר\ה? כרגע בלונדון אני מאמינה
(כלבה><) מהו הצבע האהוב על #4? האם תתמזמז עם #14? האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? הממממ אני חושבת
האם #7 אוהב\ת את #20? לא נדמה לי.. האם #8 אוהב\ת את #19? הם לא מכירים
איך פגשת את #2? לאדעת, אבל היא נדבקת אליי מהרגע הראשון שאני זוכרת את עצמי.. איך פגשת את #18? דרך חברה, ובביתספר האם בכית פעם ליד #10 ? הרבה פעמים אפילו האם #12 מבוגר\ת ממך? כה האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת בהחלט

Unaffected

New member
../images/Emo6.gif

"איך פגשת את #2? לאדעת, אבל היא נדבקת אליי מהרגע הראשון שאני זוכרת את עצמי.."

Knotted String

New member
ניאה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

1) שניש 2) ליאו 3) הדר ק. 4) טונילין 5) שיר ס. 6) גיא מ. 7) דני ר. 8) לימור ש. 9) אופירי 10) אמא 11) אבא 12) בן ש. 13) יונתן פ. 14) אורלי פ. 15) דנה ד. 16) רותם י. 17) אנטון. 18) רן ל. 19) נופר ט. 20) אריאל ב. האם #9 בת או בן? בן. האם #1 ו#2 יהיו זוג חמוד? כן, אם הוא לא היה הומו ובריטי. מה לגבי #18 ו#4? לא, היא לא הטיפוס שלו. באיזה כיתה נמצא\ת #17? עולה לט'?
מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם #12? אתמול! מהי הלהקה האהובה על #6? בטח משהו ישראלי... נראה לי. האם ל#1 יש אחים ו\או אחיות? כן, אחות ואח חמווווד [
] האם אי-פעם תצא עם #3? לא, תודה. האם אי-פעם תצא עם #7? לא, זו פדופיליה. האם #16 רווק\ה? לא, יש לה חבר. מהו שם משפחתו של #15? דלוס. מהו שמן האמצעי של #10? אין לה שמן אמצעי. או בכלל. מהו הדבר ש#5 הכי אוהב\ת לעשות? להיות יצירתי. או לבשל. לא יודעת, הוא מוכשר. האם #14 ו#19 - ממש לא. לאיזה ביצפר #20 הולך/ת? הוא בן שנה. >< ספר לי עובדה אקראית על #11: הוא אבא שלי. ועל #1: היא חמודה. ושרה נורא יפה. ויפה. והיא החברה הכי טובה שלי. ^^ ועל #3: יש לה כלב ששמו שון קונרי. האם אי פעם היית דלוק על #15? לא... איפה #9 גר\ה? רעננה. מהו הצבע האהוב על #4? כחול? האם תתמזמז עם #14? חס וחלילה! טפו!!! *נחנקת* האם #5 ו#6 החברות הכי טובות? לא, לא ממש... למרות ששניהם הומואים אז הם יכולים להיות זוג נחמד. האם #7 אוהב\ת את #20? אני בטוחה שאם הוא היה מכיר אותו, הוא היה אוהב אותו. האם #8 אוהב\ת את #19? לא נראה לי... איך פגשת את #2? זה סיפור ארוך, שיסופר... אף פעם. איך פגשת את #18? כנ"ל. האם בכית פעם ליד #10? כן. האם #12 מבוגר\ת ממך? לא! ניאה. האם #17 היא האדם הכי סקסי שקיימ\ת? הו, בוודאי. אנטון, עשה לי ילדים.

שניש

New member
השם שלי מוזכר שם,../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

הייתי צריכה להפגין נוכחות.

thebaby

New member
ולנצל את העוף.../images/Emo101.gif

אז אני טס עוד שבוע לארה"ב אם אתם רוצים לכתוב לי מכתב טיסה תכתבו ותשלחו לי לאי מייל. לאחד מהם. תכתבו בכותרת שזה מה שזה. רוב תודות לכותבים ושמנת מקולקלת למבריזים. [email protected] [email protected] [email protected] Get to it =]

thebaby

New member
כנראה, לא בטוח. נראה איךיתחשק../images/Emo101.gif

בסוף... אני גם ככה מתעורר מוקדם.

למעלה