../images/Emo32.gif + משחק משעשע...
אז כן אממ.. שרשור אוף. כל מה שלא קשור לשרשר לכאן. ולמשחק: *תופים* (שתפו פעולה בבקשה... זה ייצא נורא מצחיק, מבטיח
) לקוח מפורום אבודים שלקוח מפורום אביב גפן שלקוח מפורום פורקיופן טרי ובלקפילד שלקחו מאיזה פורום.... בלה בלה
ככה: יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר/תוכנת המדיה החביבה עליכם. עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? מה יהיה כתוב על הקבר שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איזה סוג אישה אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הזו?
אז כן אממ.. שרשור אוף. כל מה שלא קשור לשרשר לכאן. ולמשחק: *תופים* (שתפו פעולה בבקשה... זה ייצא נורא מצחיק, מבטיח