משחק מדהים

../images/Emo32.gifמשחק מדהים

משחק מדהיםו נחמן השייגעטץ ו 13:56 | 01/07/04 אני אומר לכם אתם חייבים לנסות אותו! אני אישית התמכרתי אליו בטירוף,המשחק הוא ככה פחות או יותר: יש 4 גזעים{אורקים\בני-אדם\גמדים\בני-לילית}ובתחילת המשחק אתם בוחרים גזע ואיתו אתם מפתחים את הצבא שלכם,איך אתם מפתחים את הצבא אתם בטח שואלים? אז פשוט מאוד,ע"י ניצחון בקרבות וזכיה בזהב,אחרי כל קרב אתם תזכו בזהב שאיתו אתם תוכלו להרחיב את הצבא שלכם ולהגדיל אותם,בהתחלה הצבא שלכם מתחיל מלוחם אחד אבל ככל שתפיצו את הצבא שלכם ככה הוא ייגדל,בסה"כ אני חייב לומר שהמשחק הוא מאוד יפה וממכר ואני בטוח שתהנו ממנו. http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=y45kkwf6 נ.ב אני מוסיף למטה קישור לאתר של המשחק,כשאתם מגיעים לשם אתם תראו מן ריבוע כזה בפנים רשום מספר באנגלית למשל :"One" אז תצטרכו לרשום :"1",זה מאוד פשוט וקל,וזה פשוט נועד למנוע סתם כניסות לאתר מאנשים לא רצויים.

Y. Welis

New member
נשמע לי קצת חשוד כל העסק הזה

וממילא העמוד שם לא עובד.

FRAIFY

New member
אכן חשוד...

משום שאני חסום מהפורום ה-2{שר הטבעות וסרטים}אני גולש שם לעיתים בשם משתמש של ידידה שלי :"אפרת85". בכל אופן דורין אני יכול להבין למה עשית את זה{העתקת את ההודעה שלי מילה במילה ופשוט שינית את הלינק לטובת הצבא שלך}בסה"כ גם אני זוכר את עצמי ככה עד לפני מספר שבועות{שההיתי מנסה כל דרך לשלוח את הלינק ולהשיג לוחמים}אגב אני המפקד שלך במשחק,אני מפקד "צבא-גונדור". Gondor-Army.

Y. Welis

New member
רבותיי, הדיון הזה לא רלוונטי לפורום

וגולש להאשמות שאם יתחילו כאן, יגררו ויכוח שלא זה מקומו. אשמח אם הוא יומשך במסרים או אמצעי אחר, ויכלול גם פניה למנהלת הפורום השני.

Y. Welis

New member
כי זו האשמה שהיתה גוררת תגובות

ולא זה המקום לדון בבעיות כאלה.

S1988

New member
גם לי זה לא עבד וניסיתי 3 פעמים../images/Emo3.gif

FRAIFY

New member
הסבר:

תלחצו *פה*!!! ואם זה לא יעבוד אז יש למטה 2קישורים: 1}קישור לברית עם"צבא גונדור"-ברגע שאתם יוצרים ברית עם צבא זה אתם נהנים מחסות של צבא גדול והסבירות שמישהו יתקיף אותכם היא נמוכה{הסיבה לכך היא שאז הוא יצטרך להתעסק עם צבא גונדור}. ובמידה ומישהו אכן תקף אותכם,ניתן לשלוח הודעה למפקד צבא גונדור{או כל מפקד צבא אחר}והוא כבר ייטפל באויבים שלכם,מלבד גונדור המעצמה בנויה גם מצבאות :"לות'לוריין,דול אמרו'ת,יעראפל,צבא דורין,צבא יתילאן,ועוד רבים.. 2}קישור להקמת צבא חדש-ברגע שתלחצו על הקישור הזה,אתם תיצרו צבא ולא יהיו לכם בעלי ברית בכלל,אתם תצטרכו לשרוד בכוחות עצמכם{ומילה שלי זה קשה מאוד!}וסביר להניח שרוב הזמן יתקיפו אותכם ויגנבו ממכם זהב,ובקושי תוכלו לפתח את הצבא שלכם{ישנם למעלה מ250אלף צבאות!!! שזה אומר 250אלף אויבים שרק רוצים את הזהב שלכם!} חשוב לציין!!! אם הקמתם את הצבא בדרך הזו לאחר מכן אתם לא תוכלו ליצור ברית עם אף צבא אחר{גם לא עם גונדור}.. אם אתם מעונינים בפרטים נוספים על המשחק{אופן המשחק,רישום,הצטרפות לצבא גונדור וכ'ו אתם מוזמנים לבקר ב"קומונה" המיוחדת של צבא גונדור ע"י לחיצה *פה*}.

Escova

New member
אוקי... כבר נמאס לי...

דורין, תקשיב... דבר ראשון, כנס להודעה הזו... היא תשכנע אותך שהמשחק פשוט דפוק מתחילתו... לא השתכנעת שאת המשחק הזה אי אפשר לנצח ??? לפחות תלמד איך מנצחים אלו שיש להם הרבה זמן פנוי... (ואני הייתי מכור כבד פעם...)

FRAIFY

New member
חבל שאתה מדבר שטויות Escova...

החברה שמייצרת את הדומין :"Kings of chaos" כל הזמן מעדכנת אותו.. וחות מזה הכל בנוי על בריתות היום אין אף צבא דומיננטי כל הזמן צבאות חדשים עולים ומנצחים! אני בעד הקמת צבא ישראלי אחד גדול,כמו שיש לגרמנים,ולאיטלקים ולשאר המדינות בעולם..

Escova

New member
סבבה...

אני שיחקתי במשחק הזה יותר ממך FRAIFY, מאז התקופה הראשונה... התקופת בטא, הייתה אמורה להמשך חודשים... זה כבר 4 חודש היא נמשכת... אז מעדכנים ? בזמנו הקמת צבא ישראלי, היו לי בסביבות ה30 איש, אתר ללחיצות, והכול... אבל המנצחים של היום, הם תמיד המנצחים של פעם... אז אל תגיד לי שאני מדבר שטויות, כי אני יודע על מה אני מדבר...

FRAIFY

New member
אבל אתה לא מבין!!

זה לא כמות האנשים שיש לך זה הטקטיקה שאיתה אתה משחק.. קשה לי להסביר,ואני משחק בכלל מהתקופה שהמערכת הייתה חדשהלפני שיצרו את המערכת החדשה}אז בבקשה אל תתנשא,בזמנו ההיתי בין ה100 הכי טובים בעולם,אבל אז הם שדרגו וכל החשבונות נמחקו,אני שואף להגיע לתואר הזה עוד פעם בכל יום עוד קצינים מתווספים אליי,ואני היחידי בישראל שיש לו מקום מפגש בשביל הצבא{הקומונה}..

Escova

New member
אוקי...../images/Emo45.gif

סבבה... תעיין במדריך לרמאות שהבאתי לך... תן לעצמך יומיים פנויים, ותאכל את לורד סטרייקר ואת אורק 00 בלי מלח... הלכתי לשחק Utopia ...

כריכרכה

New member
אבל למה לשקר?

בקומונה שלך כתבו בדיוק 2 אנשים אי-פעם פרט לך ובוודאי שאי אפשר להגדירה "מקום-מפגש". השקר, או במקרה הטוב הגזמה פרועה, מרמזים על בעיה קשה. אולי יש לך טקטיקה טובה אבל העובדה בעינה נשארת - עיקרון הפירמידה הוא החלק העיקרי ב"משחק" הזה, ועיקרון הפירמידה הוא עיקרון משחית המעודד אנשים לרמות לשקר ואף לפשוע - ומבט מהיר בהודעותיך בפורומים שונים מראה שהרשעות הזו נגעה גם בך. להיגמל! בכל אופן אני מציע לך להסתיר את עיסוקך זה מהפסיכולוגים הצבאיים שתפגוש, אחרת ישלחו אותך למשטרה-הצבאית..:) מעבר לכך, מובן מאליו שלמדינה זערורית כישראל אין סיכוי מול המוני הגולשים במדינות כגרמניה כשהמודד לניצחונך הוא כמות הגולשים שמאחוריך.

FRAIFY

New member
הסבר:

הקומונה נפתחה בערך לפני יומיים,זה טבעי שלא יהיו המון אנשים.. חלק גדול מהקצינים שלי הם בכלל מהקהילה הטולקנאית של ארה"ב,ובגלל זה הם לא יכולים להיות חברים בקומונה{הכל שם עברית הם לא מבינים כלום}מלבדם ישנם 2 קצינים ישראלים לפחות שאני מכיר,והם בקומונה,ואין לי כוח להרחיב. בנוגע לצבא: מה הקשר לא הבנתי,את הבדיחה,בכל אופן אני מתגייס לצנחנים בעוד שבועיים בערך.. בנוגע לשאלה האחרונה זה בכלל לא נכון מה שקובע זוהי הטקטיקה בה אתה נלחם,וכמובן גיוס לוחמים,בכל אופן אני ושה את זה בשביל תחביב,לא יותר מזה.

Y. Welis

New member
ואתה בטוח שאין שום אינטרס מסחרי

מאחורי כל העניין? שום אתר שצריך לבקר בו (כאשר כל ביקור מוסיף קרדיט לאתר המפנה) וללחוץ בו על משהו כדי לקבל תמורה? אני מבין שזה משחק חינמי, אבל מישהו כאן חייב להרוויח, ולכן הגינות מלאה תמיד תהיה עניין של מראית עין. מעבר לכך יש הרבה MUD-ים שמציעים את אותו הדבר בלי כל התחרותיות הזו.

למעלה