משבת

מיקי99999 ../images/Emo124.gif

אתה יודע? עוד 2 ספרות ויש לך את מס' הטלפון שלי חחחחחחחחחחחחחחח

א ש לי

New member
לגברים שהם גברים../images/Emo92.gif../images/Emo24.gif

את זה כנראה חיברו על הארוס שלי
כוחו של גבר
כוחו של גבר אינו נמדד ברוחב הכתפיים שלו, הוא נמדד בכמה נפתחות זרועותיו לרווחה כדי להקיף אותך. כוחו של הגבר אינו בעד כמה עמוק טון דיבורו, אלא במילים העדינות שהוא לוחש. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה חברים יש לו, אלא בכמה חבר הוא עם הסובבים אותו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה נכבד הוא בתפקידו, אלא עד כמה הוא זוכה בכבוד בביתו. כוחו של גבר אינו נמדד בעד כמה חזק הוא יכול להרביץ, אלא כמה רך ומלטף מגעו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמות השיער המקשטת את חזהו, אלא בלב המסתתר בתוככי בית החזה שלו. כוחו של גבר אינו נמדד בכמה נשים היו לו, אלא בשאלה האם הוא יודע באמת לאהוב. כוחו של גבר אינו נמדד עם כמה נשים הוא התענג , אלא לכמה נשים הוא הצליח לגרום עונג. לחיי הגברים שתיארו אותם במייל שקיבלתי

א ש לי

New member
מיקוש וואלה תגובה עצובה

או שמא אבין כי היום את לבד במקום אחר. אז בכייף מאחלת אהבה שכזו שתביא איתה שנה מתוקה. סילחי לי שאני רוצה לחזור למיטה המחוממת שלי לילה טוב לך:)

מצוטטת

New member
האמת....

לא 'צה הבטחה שכזו.... עוד פחות חושבת שלאהוב יש ללמוד אבל שוב זו כוּלוּ אני שלא ממש אולי מבינה עניין אבל בלהרגיש.... את יודעת מה גם על זה לא 'צה להעיד שנת אחווה ואהבה גמלך

N D R

New member
יש לי חברה

כלומר מישהי שפוגש ככה בארועים מדי פעם. כל פעם שפוגש אותה נמרח לי חיוך על השפתיים. בעצם לא רק. כל פעם שקורא אותה כנ"ל. בעצם לא רק כל פעם שחושב מה היא חושבת (עוד לפני שכותבת) על הודעה שמתפרסמת כאן אז כנ"ל יש לי חברה....... בטוח יהיה לה מה לענות על זה אש לי - יש לי ים של תשובות בשבילך

למעלה