מרענן

amitshilo

New member
../images/Emo32.gif מרענן ../images/Emo175.gif

כי איך לומר - קצת יבש!!
מי רוצה לספר איך עבר עליו/ה היום? יאללה תתפרעו

בדיוק רציתי לפתוח ../images/Emo12.gif

גנבת לי
סתם יצא לי לחשוב על כל מיני אוספים מגניבים ומוזרים שיש לי
ורציתי לדעת אם גם לכם יש
שתפו אותנו

amitshilo

New member
אוספים של דיסקים או סתם אוספים?

בכל מקרה, יש לי אוסף עטיפות של ממתקים
שאני עובדת עליו בערך מגיל 7... יש לי גם אוסף של רשימות קניות שאנשים השאירה בעגלות שלהם בסופר
וגם יש לי גם אוסף של (כמעט) כל הברכות שכתבו לי לימי הולדת וכו' מכל השנים
וזהו.

inbarIL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

די זה כזה עמית
אבל אין על האוסף סיכות המהמם שלי, נכון עמית?

amitshilo

New member
בהחלט אין עליו../images/Emo9.gif ו...../images/Emo26.gif

זה לא אוסף חשבונות! זה של רשימת הקניות של אנשים!

kurt2000

New member
גדול!

את יכולה לעקוב אחרי כל קניה שלי בסופר!!! אני תמיד משאיר את הרשימת קניות בעגלה, וזה דווקא רשימות מושקעות! לרב אפילו מודפסות!

amitshilo

New member
מודפסות?! חזק ביותר!

אם אני אמצע אותם מתישו, הן ישמרו בתור פריט חשוב באוסף!

אמ..

אין לי אוספים מוזרים כמו רשימות קניות של אנשים
,אבל אני אוספת כתבות מעיתונים על כל מיני אמנים שאני אוהבת. אני אוספת מכתבים,ברכות וכל מיני שטויות שחברות שלי הביאו לי ו...זהו

גם לי יש אוספים../images/Emo3.gif

יש לי אוסף של פלייליסטים [יש לי שווים במיוחד - בינהם אביב גפן שלמה ארצי ועברי לידר] אוסף כרטיסים וצמידים מהופעות.. אוסף דיסקים אוסף של בקבוקי בשמים.. יש לי איזה 50
אוסף של ברכות וכאלה.. ומלא אוספים של פיצ'יפקעס

!!!

אוקיי, ככה
הלכתי עם אמא, אחותי וחברה לקפה ספר בכרמיאל, חנות יד שניה חמודה כזו של ספרים שיש בה גם בית קפה קטנטנצ'יק כזה. ראיתי שיש שם סטנד כזה של דיסקים משומשים, אז הלכתי לחפור שם קצת
אני חופרת וחופרת, מסתכל על כל מיני אלבומי ג'אז, דיסקים ישנים של אייל גולן ושל שרית חדד, דיסק של אביב גפן (!) ופתאום... "קשורים" של ג'נגו!!^%#
במחיר ממש..אממ..מצחיק. (יד שניה וזה.) אז אחרי שהפסקתי להתרגש ולהתנשף וכמעט לבכות, קניתי בהתלהבות! והיום שמעתי אותו אצל טרגר והוא ממש ממש ממש טוב (כאילו שלא ידעתי את זה
) ואני ממליצה לכולן! ועוד משהו מצחיק שקרה בחנות: *נותנת את הדיסק למוכר* המוכר: ג'נגו?! אני: אממ..כן... המוכר: ג'נגו..? אני: חח כן, ג'נגו... המוכר: ג'נגו..הוא שר..אממ.. אחותי: כן הוא שר כל מיני דברים ג'נגו..
זהו, ביי ביי

ססילייה

New member
*משחררת קיטור*!@$%^&../images/Emo46.gif

למה זה קורה לי!!!!!!!!!!11111111111#######$%^&*()(&^&%&^%$^$%$@#$ ל-מ-ה.
כוסאמק. \:

shahar1989

New member
יוווו אני הבנאדם הכי אוגר דברים בעולם!!

יש לי אוסף של כאלה... "פרחים"/"פפיונים"/"סרטים" ששמים קישוט על עטיפות של מתנות... כרטיסים, פלייליסטים, הזמנות של הופעות כרטיסי ביקור של כל מיני דברים - אמנים, מסעדות, פאבים, אנשים יש לי 5 קופסאות נעלים מפוצצות בג'אנק מיותר - קופסא לכל שנה ב5 שנים האחרונות עד השנה.. ויש לי עוד מלא... אני אחד האנשים שהכי אוסף שטויות ב-ע-ו-ל-ם ענבר עפרי ויעל יכולות להעיד עד כמה החדר שלי מיותר

O f r i s h

New member
החדר שלך לא מיותר!@#

הוא קטן, קומפקטי, מבולגן, צפוף.. אבל כה יפה
לא כמו שליXD ומי שגרה בו... ואיואיואי.. בכלל..

shahar1989

New member
אה אה!! בלי הגזמות...

זה שהחדר שלך בגודל של כיתה זה לא אומר שהחדר שלי קטן
והחדר שלך ממש יפה!!!! אחד הירוקים!!

למעלה