מקנאגט

ומשהו קטן...

והפעם ברצינות. Pyromania הוא התקליט (מילה קצת חזקה לטעמי, במקרה הזה) הטוב ביותר שלהם. אולי אפשר, בדוחק, לעכל אותו... אבל למה לך לעכל רוק מקולקל משנות ה-80??? תשמע led zeppelin זה הרבה יותר בריא.

Grimble Grumble

New member
את האוסף יש לי

אני אוהב בעיקר את הביצוע שיש שם של פראנק זאפה עם ג'ים קרוצ'י ל"How the fuck can you call this music" ואת הביצוע שם של הקלאש יחד עם אלטון ג'ון ל"Def who?"

GeForce 5

New member
וקצת ברצינות...

לפארד, היא אכן להקה מסריחה לרוב... רוק של שנות ה-80 (שהחל גם בשנה זו) שניסה לרכב על ההצלחה של van halen. הכשרון היחיד שם הוא המתופף, עלי אפשר בהחלט לכתוב מאמר. עצה שלי? תתרחק. או שתבדוק כאן

meandmeandme

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo35.gifפרויקט השרים בפורום פ"פ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פורום פינק פלויד כבר שלושה שבועות מנהל את "פרויקט ביקורות השירים" בו כל שבוע נבחרים מספר אלבומים ועל השירים שבהם חברי הפורום כותבים ביקורות. כרגע הגענו לשבוע דארק סייד וכיוון שזה אלבום כל כך מוכר חשבתי שאולי זה יעניין חלק מכם. אז הנה. פורום פינק פלויד מחכה לכם
.

meandmeandme

New member
קישור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=648 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=648&msgid=15733194 למקרה שזה לא יעבוד

orngold

New member
הליין למוסיקה מתקדמת - ערב ראשון

הערב הראשון של הליין למוסיקה מתקדמת יתקיים ביום רביעי 28.5 בשעה 21:00 מועדון הבארבי ת"א, רח' קיבוץ גלויות 52 פינת הרצל. ובתוכנית: Right On Time - הרכב פיוז'ן-פרוגרסיב עם סאונד חדשני ומגובש. המוסיקה של רייט און טיים מאתגרת, מפתיעה ולא ברורה מאליה, וכיום אף מובלת ע"י זמרת חדשה ומבטיחה - מיטל מועלם, שמוסיפה נופך מאזן לאווירה המתוחה. ברוואז' - הרכב צבעוני המציג הופעה מגוונת ועשירה בסגנונות מוסיקליים, עם השפעות מקומיות וחיצוניות, הרבה נחישות ובטחון והרבה שמחת חיים. חברי ההרכב מנגנים בהתלהבות ווירטואוזיות מרעננת, ומציעים חוויה אודיטורית וויזואלית נדירה. ג'אם סשן- ג'אם סשן פתוח שינוע בין סגנונות הג'אז, הפרוגרסיב והבלוז. כל מי שרוצה להשתתף בג'אם צריך להרשם אצלי בטלפון 064-307785 או לשלוח לי אי-מייל עם הפרטים הבאים: שם פרטי ומשפחה, כלי נגינה, סגנון מוסיקלי והאם את/ה חבר/ה בלהקה כלשהי. הכתובת למשלוח המייל: [email protected] אנו נארגן קבוצות ג'אם לפי פרטי הנרשמים. רשימת כל משתתפי הג'אם תפורסם יומיים לפני הערב. מהרו להרשם כי מספר המקומות לג'אם מוגבל. מצפים לראותכם, "פדרה" הפקות (אורן)

למעלה