מקנאגט

SickAgain

New member
עם כל הכבוד קרימזון היקר ../images/Emo8.gif

אני בתור מעריץ של זפלין שמעתי כל שנה ושנה, בעצם כל חודש כמעט שמועות שמסתובבות סביב איחוד משוער של הזפלינים. הקרוב ביותר לזה היה המסע של פייג' ופלאנט אבל אפילו זה לא זפלין. פשוט אף פעם לא יהיה .ואני גם מקווה עכשיו שלא יהייה, כי זה יצא נורא לא במקום ומציק . איך אפשר להחליף את בונזו על התופים?!?! אפילו פייס לא יכול עד כמה שאני אוהב אותו.. מי שאולי, אוליי, יכל לתת כמה מהמכות המדוייקות שלו בזמנו זה קיית' מון שגם כבר לא איתנו..למיטש' מיטצ'ל בתקופה הטובה היה גם ניצוץ כזה כמו גם לבייקר אבל, זפלין זה בונזו. ולגבי השמועות , הן עולות כפי שאמרתי ויורדות כמעט כל חודש בקרב המעריצים, העיתונאים וכל השאר ככה, שלא שווה לחכות על מפתן הדלת עם הכסף והמזוודות...אם אתה חוסך סע לראות את פלאנט והלהקה שלו.זה מה שאני עשיתי. :)

קרימזון

New member
דווקא קית' מון?

מכמה שאני מחזיק מהכוח והטכניקה שלו... יש אחרים שאני מעדיף... על סטיב גאד שמעת? :)

SickAgain

New member
התכוונתי..

שמבחינת החדשנות וה"ראש" שלו בתור מתופף היה לו את זה..בונזו העיד על עצמו גם פעם שהוא "הגיטריסט הכי טוב מסוגו של קית' מון" ברגע של חוסר הערכה עצמית תהומית.. לא שמעתי על גאד, ספר קצת.. :)

קרימזון

New member
יש יותר מדי לספר...

אבל אני אזכיר שהוא עבד עם Return to Forever ועם Weather Report ואם זה לא אומר לך הרבה, כולל אמנים כמו צ'יק קוריאה, ג'אקו פסטוריוס, אל דימיולה, סטנלי קלארק וג'ו זאוויניול, דיזי גילספי ולהקת סטאף. מתופף מאוד משפיע במהלך הקריירה המפותחת שלו.

GeForce 5

New member
יש ../images/Emo32.gif טרי, אפשר לעשות מרק...

גברת זה ביצים של בעלי :) טוב, קצת OFF (אבל מן הסתם אני בשרשור שזה הנושא שלו...)... ואולי גם לא קשור ממש לפורום, אבל יש כאן אנשים שאני סומך עליהם, אז מה 'כפת לי לנסות? :) אז ככה... אני מחפש קלידים! העניין הוא שלמדתי הרבה שנים (ואני לא זוכר כלום:), אבל בימים שלמדתי הקלידים עוד לא היו משוכללים כמו בימינו (אורגן דו קומתי אומר לכם משהו?)... אז אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא קלידים שיספקו את מבוקשי שהוא... א. אפשרות חיבור מידי למחשב + יציאה נורמלית למערכת. ב. אפקטים סטייל מוג/מינימוג/המונד וכו'. ג. לפחות 76 קלידים. ד. לא יותר מ-1500 ש"ח (אפשרי משומש) ה. שאני לא ארצה להחליף אותם אחרי חודשיים. ו. כל מה שאני לא יודע על האפשרויות שקיימות היום ואתם יכולים לחדש לי.

קרימזון

New member
למעסיק שלי יש כזה

יד שנייה (KORG, סדרת טריטון). לדעתי אין מצב שאתה מוצא כזה בלא יותר מ 1500.

קיר קמט

New member
שני דברים אופיים למהדרין.

1. בשיר דרים און של אירוסמית'... מי ששר בהתחלה, זה לא סטיבן טיילר. נכון ? זה פשוט לא יכול להיות הוא. 2. נתקע לי שיר בראש, איך אני מוציא אותו. הלפ, נמאס לי כבר ממאניק דיפרשן.

אילנית17

New member
הזמר שהוא ישאר תמיד מלך הוא...

הזמר האגדי שהוא המלך שבמלכים הוא ג'ים מוריסון(הדלתות) ואין עליו הוא כבש את העולם....

fishroy

New member
deep purple - lalena

שלום לכולכם... אני מניח שאתם מכירים את השיר הזה. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המילים לשיר? תודה רועי

ThE RhythM

New member
באמת היית צריך לפתוח בשביל זה נושא

חדש?! פשוט מקלידים בגוגל " lalena lyrics"

fishroy

New member
מצטער....לא ידעתי שאפשר

תודה בכל זאת על העזרה רועי

marinagum

New member
תנסה ב...../images/Emo168.gif

תנסה ב- www.azlyrics.com ... אם לא תמצא נסה דרך google גיטרות שולטות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

marinagum

New member
def leppard ../images/Emo168.gif

היי לכולם! אני רוצה לקנות דיסק של def leppard ואני לא יודעת איזה כדאי לי... בבקשה תמליצו לי על איזה דיסק טוב שלהם:) גיטרות שולטות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקנה את...

"גיטרות שולטות בארץ לעולם לא" או לחלופין את: "כשלסבתא היו גלגלים וסבא היה מטוס סילון" אתה תמיד יכול לקנח באוסף הלהיטים: NEVER SAY DEF LEPPARD IN MY HOUSE - אלבום מחווה של כל גדולי הרוק ללהקה.

למעלה