מקנאגט

moshel

New member
יום שישי ה13- ליל שלושת הקדושים

שלום לכולם אני רוצה להזמין את כל יושבי הפורום למסיבת רוק שנות ה70 ליל שלושת הקדושים אשר תיתקים במכבי מיוזיק פקטורי ביום שישי ה13.6.03 שעה 22:00 ובתוכנית : 3 הקרנות רוק על מסך ענק של : URIAH HEEP RAINBOW מ1976 כל ההופעה של האלבום הכול on stage עם בלקמור ורוני גיימס דיו ה DVD החדש של LED ZEPPELIN עם קטעים נדירים שטרם ניראו עדיין מופע פותח להקת EX-BAND ( לשעבר בשנות ה70 זרם חילופין) עם כל הקלסיקות של שנות ה70 ומסיבת רוק ענקית עד הבוקר עם עבדכם הנאמן על עמדת התיקלוט בואו והפגינו נוכחות בערב המופלא הזה מצורפת בזאת ההזמנה הרישמית לערב פרטים נוספים על הערב יתפרסמו באתר הבית שלי החל מהשבוע הבא שלכם באהבה moshel

pf7

New member
../images/Emo124.gifThe Doors ערב מחווה בטבע

Big Raymond Productions ערבי תרבות מציגים: ערב מחווה ללהקת Doors הקרנת סרטים, הופעות, וידאוקליפים על גבי מסך ענק. השמעות מכל האלבומים. הילולת רוק פסיכודאלי בטבע שישי 23/5/03 23:00 עד אור הבוקר ה"בוסתן" צומת בית עובד מערב. פרטים נוספים: 064471017, 054287022

shykedmi2

New member
"קצת אחרת"

יש לכם מושג מאיפה אפשר להשיג את הדיסק הזה? עדיין מוכרים אותו בכלל? חיפשתי ולא מצאתי.

קרימזון

New member
כדי להרשים את הבנות

אענה לך בתשובה שנונה. מוכן? התשובה בגוף השאלה! דיזנגוף 93 בת"א, לחנות קוראים "קצת אחרת" והיא חנות דיסקים ותקליטים של פרוגרסיב ופסיכדליה. שם תמצא את מבוקשך.

ThePiper

New member
אהה חבל אני מאיזור אשדוד

אבל כפי שציינתי למטה בחיים לא ירשו לי ללכת

kawa

New member
נו אז סוף סוף גילו ../images/Emo13.gif

שהמקום היחידי לשמוע את הדורס זה בטבע...
אוף רק המחשבה על לשמוע את ג'ים מוריסון ההורס ( סליחה על הרגרסיה לגיל 16 זה בגלל שאימי בת ה 95 אמרה לי בקול חביב 'ענבל, את לא חושבת שנבדוק איזה בית אבות עבורך?'
אז אני בהכחשה וכאילו אומרת 'ג'ים מוריסון הכוסות ההורס רק בשביל לחזור לגיל 16
) אוהה בטבע... אח אוח הידד.. שיט המחשבה על זה עושה לי צמרמורת. נו אני בטח שם. ארגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג רק המחשבה על גים מוריסון בטבע.. ביעע איזה כיף.. איזה התעלות לשמוע את שירי הדורס בטבע...

אולי את יודעת

המקום הזה למי הוא שייך? הם עושים שם משהו כל שבוע?והאם כל שבוע זה עולה 70 ש"ח כניסה?

moshel

New member
קצת פרטים על להקת EX-BAND

בשנות ה70 כשהינו חדחים הינו הולכים לבלות במועדונים אז באותה תקופה לא היו D.J כמו היום היתה להקה שהיתה מנגנת ןאנו רקדדנו לצלילי הלהקה להקות כמו הצרצילים האריות עוזי והסיגנונות הנשרים העכבישים להקת ההדים מבאר שבע קליידיסקופ של גארי אקשטיין השמנים והרזים ועוד אחת מהלהקות הללו היתה זרם חילופין אשר ניקראת היום EX -BAND הלהקה ביצעה קאברים של מיטב הקלאסיקות של הרוק באותה באותה תקופה כמו CREAM ,CREEDENCE,CHICAGO,DEEP PURPLE,HENDRIX,THE KINKS ,SPENCER DAVIS GROUP,THE ROLLING STONES ,DOORS,STEPPENWOLF THE WHO ועוד רבים וטובים. אנחנו היינו כילדים הולכים שומעים אותם וחולמים על הלהקות האמיתיות שהיו רחוקים מאיתנו לרגל הערב המיוחד הזה הלהקה צירפה לשורותיה בהמלצתי את נועם רפפורט אחד הקלידנים המוכשרים והטובים בארץ אם לא הטוב שבהם לשעבר חבר בלהקת שליחי הבלוז במתכונת הראשונה שלהם ובמשך שלוש השנים האחרונות הקלידן של חמי רודנר אז לכול מי שחושב להגיע לערב המיוחד הזה צפויה חוויה שאני מקווה שהוא יזכור אותה להרבה זמן גם הקרנות DVD על מסך ענק של שלוש מהלהקות הטובות שהיו בשנות ה70 גם להקת EX -BAND עם מיטב הקלסיקות של שנות ה60 וה70 וגם הזכות לשמוע את עבדכם הנאמן D.J Moshel מתקלט אז מה אתם צרכים יותר מזה ?? שריינו לעצמכם את התאריך הוא קל לזכירה יום שישי ה13 המקום מכבי מיוזיק פקטורי סלמה 40 ת"א השעה 21:30 עד הבוקר והמחיר לכול האירוע הזה הוא 50 שקלים בלבד שלכם באהבה D.J Moshel

SickAgain

New member
בהחלט שווה! :)

מה עוד צריך בחיים? הופעות של להקות בסדר גודל כזה, זה לא דבר של מה בכך.

ThePiper

New member
מתי יהיה הסיבוב הבא של תחרות הזמרים

אוףףף ערב של הדורס בטבע, שני דברים שאני אוהבת ובחיים לא ירשו לי ללכת :(

קרימזון

New member
בואי נסכים

שלשנינו יש דברים שלא היינו מפסידים בחיים, אם בשבילך זה הדורס בטבע כמו שבשבילי זה לד זפלין בריוניון בקיץ שיש על זה שמועות כבר שנה. כמו שאבא שלי לא הסכים לי אז הלכתי לעבוד (את הטיסה והמלון השגתי בדרך אחרת אבל את הכרטיס אני מממן) - מסקנה: לכי לעבוד. מדינה חופשית, לא? מי לא ירשה לך. מכסימום תאיימי לחתוך את הורידים או משהו.

קרימזון

New member
עם איאן פייס

לא שמעת? לפני כשנה התגלגלה שמועה על הופעה חד פעמית בלונדון עם איאן פייס מדיפ פרפל במקום בונזו. מאות אלפי מעריצים ומדיות פנו אליהם לראיון אבל הם עדיין לא מגיבים. באתר הרשמי הם התייחסו לזה.

למעלה