מצחיק...

בר דותן

New member
../images/Emo32.gif מצחיק...

1. כמה פעמים ביום/שבוע אתה צוחק? -------------------------------------------------------------------------------- 2. מה גורם לך לצחוק הכי הרבה? -------------------------------------------------------------------------------- 3. אי פעם צחקת ולא יכלת להפסיק? -------------------------------------------------------------------------------- 4. לכולם יש צחוק שונה, משונה ויפיפה. איך נשמע שלך? -------------------------------------------------------------------------------- 5. איך נשמע הצחוק הכי משוגע, מצחיק ומוזר שאי-פעם שמעת? -------------------------------------------------------------------------------- 6. אי פעם צחקת בלי סיבה? -------------------------------------------------------------------------------- 7. אתה אוהב לצחוק? -------------------------------------------------------------------------------- 8. לכולם קורה שצוחקים לא במקום. איפה אתה צוחק הכי לא במקום? -------------------------------------------------------------------------------- 9. מה הסיטואציה שבגללה צחקת הכי הרבה? -------------------------------------------------------------------------------- 10. מה הדבר הכי מצחיק שאתה יכול לספר לנו כרגע? -------------------------------------------------------------------------------- 11. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהפורום? -------------------------------------------------------------------------------- 12. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהופעה -------------------------------------------------------------------------------- 13. רק בגלל שהסתכלי עכשיו על הרגשונים של תפוז , איזה מהם הכי מצחיק ?

WakeUpMan

New member
מצחיק ../images/Emo13.gif

1. כמה פעמים ביום/שבוע אתה צוחק? לא ספרתי, אבל כשמצחיק - אני צוחק :) 2. מה גורם לך לצחוק הכי הרבה? סיטואציות מצחיקות, חברים, דברים מצחיקים :) 3. אי פעם צחקת ולא יכלת להפסיק? בהחלט! 4. לכולם יש צחוק שונה, משונה ויפיפה. איך נשמע שלך? אני מקווה שטוב! 5. איך נשמע הצחוק הכי משוגע, מצחיק ומוזר שאי-פעם שמעת? אני לא יכול להיזכר באחד ספציפי. 6. אי פעם צחקת בלי סיבה? ניסיתי לעשות צחוק מרושע והתחלתי לצחוק באמת, זה ניקרא? ;) 7. אתה אוהב לצחוק? זו בכלל לא שאלה! כמובן שכן. 8. לכולם קורה שצוחקים לא במקום. איפה אתה צוחק הכי לא במקום? הממ.. כשמנסים להכאיב לי, אני יכול להתפוצץ מצחוק... 9. מה הסיטואציה שבגללה צחקת הכי הרבה? כשאני נמצא עם חברים, אני בדרך כלל צוחק הרבה. 10. מה הדבר הכי מצחיק שאתה יכול לספר לנו כרגע? When noting goes right... GO LEFT! :) 11. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהפורום? הממ... לא זכור לי משהו ספציפי חח... 12. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהופעה - 13. רק בגלל שהסתכלי עכשיו על הרגשונים של תפוז , איזה מהם הכי מצחיק ?
14. תמונה מצחיקה: http://jaysolomon.files.wordpress.com/2009/01/a_dirty_mind.jpg

WakeUpMan

New member
ברור שיש לי משהו מצחיק מהופעה!

בהופעה של ריהאנה... היא אמרה "what the fuck", אבל רק בתנועות שפתיים.. ואז ניזכרה שמצלמים אותהXD

יובלל ג

New member
מעלה גיחוך

. כמה פעמים ביום/שבוע אתה צוחק? המוןןן חחחח D: 2. מה גורם לך לצחוק הכי הרבה? חברים, אבא, אנשים נופלים וכאלה
3. אי פעם צחקת ולא יכלת להפסיק? כלכך הרבה פעמים.. 4. לכולם יש צחוק שונה, משונה ויפיפה. איך נשמע שלך? בד"כ רגיל..אבל אם ממש ממש מצחיקים אותי אני נשמעת כמו כלב ים פצוע
5. איך נשמע הצחוק הכי משוגע, מצחיק ומוזר שאי-פעם שמעת? של ידיד, צחוק ענקיי 6. אי פעם צחקת בלי סיבה? כל הזמן 7. אתה אוהב לצחוק? הכי שיש 8. לכולם קורה שצוחקים לא במקום. איפה אתה צוחק הכי לא במקום? כשאנשים נופלים 9. מה הסיטואציה שבגללה צחקת הכי הרבה? היו המון...אני לא זוכרת 10. מה הדבר הכי מצחיק שאתה יכול לספר לנו כרגע? לא יודעת... 11. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהפורום? לא זוכרת 12. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהופעה ההופעה של שייגעצ- יובל מנדלסון נפל עם הגיטרה על הגב מהבמה
13. רק בגלל שהסתכלי עכשיו על הרגשונים של תפוז , איזה מהם הכי מצחיק ?

המחצללת

New member
'כמו הצחוק זה מתחיל מבפנים, מתגלגל החוצה...'

1. כמה פעמים ביום/שבוע אתה צוחק?
כמובן שאני לא סופרת...אבל כשאני צוחקת...אז זה לא מפסיק מהר :) -------------------------------------------------------------------------------- 2. מה גורם לך לצחוק הכי הרבה?
ממ...אני משערת ששטויות שאנשים עושים, או סטנדפיסטים... -------------------------------------------------------------------------------- 3. אי פעם צחקת ולא יכלת להפסיק?
בהחלט... -------------------------------------------------------------------------------- 4. לכולם יש צחוק שונה, משונה ויפיפה. איך נשמע שלך?
הזוי בהחלט. -------------------------------------------------------------------------------- 5. איך נשמע הצחוק הכי משוגע, מצחיק ומוזר שאי-פעם שמעת?
יש כמה כאלה... של אחותי, ושל כמה חברות. אבל של אחותי זה באמת שיא השיאים, באמצע הופעת סטנדפ, הסטנדפיסט דיבר עליה... זה צחוק ארוך, ממושך, שבחלקו נשמע כמו שמישהו עומד להיחנק..חח -------------------------------------------------------------------------------- 6. אי פעם צחקת בלי סיבה?
יש מצב -------------------------------------------------------------------------------- 7. אתה אוהב לצחוק?
לפעמים... -------------------------------------------------------------------------------- 8. לכולם קורה שצוחקים לא במקום. איפה אתה צוחק הכי לא במקום?
מממ...לא זוכרת כרגע -------------------------------------------------------------------------------- 9. מה הסיטואציה שבגללה צחקת הכי הרבה?
בזמן האחרון, בחזרות ובמסיבת סיום -------------------------------------------------------------------------------- 10. מה הדבר הכי מצחיק שאתה יכול לספר לנו כרגע?
אין דבר כזה. אני בשלב ההתעוררות!! -------------------------------------------------------------------------------- 11. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהפורום? -------------------------------------------------------------------------------- 12. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהופעה
היציאות של נועם..חחח יש המון כאלה... הופעה שהיה בה המון צחוקים זאת כמובן ההופעה מהבולדוג... חח וההופעה שנועם התארח אצל רוני וידנאי בקפה ביאליק ואחת ההופעות בבארבי, שאני וזיגדנסקי באמצע השיר 'לעוף' עשינו כוריאוגרפיה משלנו..חחח -------------------------------------------------------------------------------- 13. רק בגלל שהסתכלי עכשיו על הרגשונים של תפוז , איזה מהם הכי מצחיק ?
ממממממממממ...נראה לי זה:

בר דותן

New member
חח בהחלט הוא הכי מצחיק ..

חחח אין ליכ וח לפש אותו אבל באמת מצחיק :)

זה מה שנשאר..

1. כמה פעמים ביום/שבוע אתה צוחק? שצריך -------------------------------------------------------------------------------- 2. מה גורם לך לצחוק הכי הרבה? אנשים בבסיס. -------------------------------------------------------------------------------- 3. אי פעם צחקת ולא יכלת להפסיק? בטח קרה -------------------------------------------------------------------------------- 4. לכולם יש צחוק שונה, משונה ויפיפה. איך נשמע שלך? בסדר -------------------------------------------------------------------------------- 5. איך נשמע הצחוק הכי משוגע, מצחיק ומוזר שאי-פעם שמעת? חחחחחחחחח שנועם שר את גפןסטאר -------------------------------------------------------------------------------- 6. אי פעם צחקת בלי סיבה? חחח כן -------------------------------------------------------------------------------- 7. אתה אוהב לצחוק? עם אבא בדרן חחח -------------------------------------------------------------------------------- 8. לכולם קורה שצוחקים לא במקום. איפה אתה צוחק הכי לא במקום? בטקסי זיכרון יצא לי -------------------------------------------------------------------------------- 9. מה הסיטואציה שבגללה צחקת הכי הרבה? לא זוכרת. -------------------------------------------------------------------------------- 10. מה הדבר הכי מצחיק שאתה יכול לספר לנו כרגע? אין.. -------------------------------------------------------------------------------- 11. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהפורום? כל מיני מפגשים -------------------------------------------------------------------------------- 12. מה הדבר הכי מצחיק שזכור לך מהופעה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ללא ספק גפןסטאר -------------------------------------------------------------------------------- 13. רק בגלל שהסתכלי עכשיו על הרגשונים של תפוז , איזה מהם הכי מצחיק ?

עדיש16

New member
לא...לא...

חברות שלי שיגעו אותי עם זה "עמוס עמוס עמוס עמוס" היינו בנמל, והן אשכרה צילמו קטעי וידאו עם השיר איזה פאדיחות, לא ידעתי איפה לקבור את עצמי
והקטע,שזה בגלל לא הצחיק אותי

למעלה