מפנה מודל 2005

Lanni

New member
../images/Emo32.gif מפנה מודל 2005

כן, גם אני הוגדרתי הקיץ בתור 'מפנה מודל 2005'. חזרנו היום באופן סופי לגמרי, אחרי חודש וחצי של אימונים, הכנות ותקופת ההתנתקות עצמה. אני לא רוצה להיכנס כאן לדיונים משום סוג שהוא (גם כי זה רק יגרום לחילוקי דעות בפורום וגם כי זה כבר כ"כ יצא לי מהאף) אלא רק לומר כמה דברים קטנים:
אני שמח שזה הסתיים מהר מהמצופה, בלי הרבה נפגעים פיזית / עצורים / פצמ"רים או כל תרחיש אחר שציפו לו.
התקשורת (במיוחד העיתונים) מראים את ההתרחשויות ביתר קיצוניות לעומת המציאות שהיתה שם.
אני מאחל למפונים שיתאקלמו מהר במקום אחד ושלא ייאלצו לעבור דבר כזה שנית (וחלקם שלישית).
מקווה (מאוד) שהמהלך הזה יתגלה כמהלך נכון ולא כמהלך שווא.
ד"ש לכל אחד מכם, גם לאלו שכבר לא זוכרים בכלל מי אני
זה גם הזמן לאחל באיחור קל ט"ו באב מאושר
, ימי הולדת שמחים
וגיוס קל
למי שהיה
שנת לימודים חדשה, קלה, מהנה ומוצלחת לאלו שהחופש שלהם נגמר אוטוטו

American Girl

New member
שלוםםם!!!

וכן החופש אוטוטו נגמר
ומתחיל תיכון... נו אז ספר, איך היה שם בגוש קטיף?

Lanni

New member
גוש קטיף..

אני חייב להגיד שהאזור ממש לא נראה כמו ישראל שאני לפחות מכיר. המון דקלים, חול ים נקי ומרחבים פתוחים.

American Girl

New member
כן ראיתי בטלויזיה ממש יפה שם

חוץ מזה שאחת הנשים המפונות אמרה משהו מאוד נכון, העם מתחלק לשניים, הוא מתחלק לאנשים מגוש קטיף ולשאר המדינה, שממשיכים את החיים שלהם לגמרי כרגיל עם הבעיות האישיות שלהם. בעוד שבגוש קטיף אנשים "נלחמים"...

shiray

New member
היי חייל ותיק

פתאום יש פה דיוני צבא... אתמול הייתה לנו שיחה על ההתנתקות בסח"ש (סיכום חדשות שבועי), אחרי שהייתה גם שיחה יום לפני, אבל הייתי בחר"פ לבדיקות דם... בקיצור, אני רק חייבת להגיד שכולי הערכה לכל אותם חיילים שנשלחו לפנות. אני נשלחתי לתגבר את המשטר בשפלה, בגלל שהמון שוטרים הוקפצו והיו צריכים תגבורת, וממש שמחתי שלפחות את זה נתנו לנו (מן הסתם לא יתנו הרבה מעבר לקורס שבו הטירונות הייתה הכי מינימלית בעולם והפרופיל הממוצע בו הוא בסביבות ה64-72). בתחנה כל הזמן רק ראינו חדשות, ופתאום לראות שאנחנו לבושות במדי ב' ועם M16 עלינו, ולראות את אותם חיילים בטלוויזיה, בידיעה שיש שם אנשים שאנחנו מכירים, פשוט גרם לנו להרגיש חלק פיצי במערכת, כי לא יכולנו לתרום יותר, ומילא אותנו גם גאווה מסויימת והזדהות עצומה. בכל פעם שראו חייל נפצע או נאבק עם מישהו או נשבר ובוכה, לא יכולנו יותר להזדהות...

American Girl

New member
זה היה ממש נורא

ליבי ממש היה עם החיילים, הם יצאו הכי מסכנים בסיפור, ראו שזה לא היה קל להם.

shiray

New member
את מודעת אבל לזה שזה לאו

דווקא היה בול כמו שראית בטלוויזיה, נכון? הם רדפו אחרי הדרמה, והמתנחלים שראו את כל הכתבים ידעו שזו ההזדמנות שלהם באמת לעורר אמפתיה. אני לא מכלילה, ואני בטוחה שלחלקם היה ממש ממש קשה, אבל אני אומרת שבמקומות שלא צילמו, ומה שהחליטו לא לשדר, הראה פן הרבה יותר אנושי ונורמלי בכל המצב... ואני יודעת את זה מכל החברים של הבנות שאיתי בקורס, שרק קיבלו עדכונים לגבי איך שהמצב באמת נראה שם...

American Girl

New member
ברור...

בטח שלא בכל המקומות. אבל במקומות שזה כן קרה, החיילים יצאו ממש מסכנים, ממש שבר לי את הלב.

למעלה