^^^^^^^^^666שששששש..
R randu New member 28/3/07 #86 מה את חשה?../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif אנחנו לא עובדים אצלך..מובן?!??
מה את חשה?../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif אנחנו לא עובדים אצלך..מובן?!??
R randu New member 28/3/07 #85 את באמת תקועה..../images/Emo4.gif מספיק לחשוב שאוהבים אותך.. את נדחפת לכל מקום.. גם לוועידות של אנשים אחרים וגם לפורום. לכי תחפשי מישהו שבאמת אוהב אותך, אם קיים מישהו כזה.. כפרוווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתת.
את באמת תקועה..../images/Emo4.gif מספיק לחשוב שאוהבים אותך.. את נדחפת לכל מקום.. גם לוועידות של אנשים אחרים וגם לפורום. לכי תחפשי מישהו שבאמת אוהב אותך, אם קיים מישהו כזה.. כפרוווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתת.
R randu New member 28/3/07 #92 אולי מספיק?../images/Emo4.gif מנהלת עלאק. כל היום מחלקת פקודות על ימין ועל שמאל. טחח.
ח חנווש האחת והיחידה New member 28/3/07 #95 מה קרה התעוררתם?נבהלתי שראיתי את כל השירשור הזה אפילו בלי לקרוא!!חחח אני רוואה שהתחלתם להשתגעע!!..נראה אותכם עכשיו פה עד מאוחר!!..ורןן..מה יש לך פתאום?התחרפנת כמו תמיד?חחחחחחחח...איי איי..
מה קרה התעוררתם?נבהלתי שראיתי את כל השירשור הזה אפילו בלי לקרוא!!חחח אני רוואה שהתחלתם להשתגעע!!..נראה אותכם עכשיו פה עד מאוחר!!..ורןן..מה יש לך פתאום?התחרפנת כמו תמיד?חחחחחחחח...איי איי..
ח חנווש האחת והיחידה New member 28/3/07 #122 חחחחחחחחחחחחחחח מה אתה אומר? חחחחח אני לא אהבלליית כמווכם...הלילה עלה לכם לראש אני רואה!!!..חחחחח...אולי אני יצטררףף...
חחחחחחחחחחחחחחח מה אתה אומר? חחחחח אני לא אהבלליית כמווכם...הלילה עלה לכם לראש אני רואה!!!..חחחחח...אולי אני יצטררףף...