ממש ממש חשוב!

that girl

New member
../images/Emo32.gif ממש ממש חשוב!

מי שמכיר את חיפה יודע שהעיר שלנו נפלאה אבל לוקה בחסר בכל הקשור למקומות בילוי שאינם בתי קפה. עקב המצב פיקוד העורף הורה על מרתף 10, מועדון הסטודנטים המגניב (והיחיד פחות או יותר) בחיפה, ששילב הופעות איכותיות, מרתונים של ציור ורישום עירום, והצגות פרינג', לסגור את שעריו בגלל המצב הבטחוני. בגלל שהמרתף נאלץ להסגר המקום נפרץ ומערכת ההגברה נגנבה. עכשיו, מרתף 10 בסכנת סגירה. הושיטו יד לעתידם של בני נוער וצעירים בחיפה וכל שאר הצפון- בואו להופעת התרמה למען המרתף בבארבי ת"א! הערב יתקיים ב-14.08 (יום הטיסה שלי ולכן אני אישית לא אהיה שם, למרות שהייתי נוסעת לת"א בשביל זה), 30:21, רח' קיבוץ גלויות 52, ת"א. בין המופיעים- קרן אן, שלומי שבן, אביתר בנאי, ערן צור, דני ליטני, דניאל סלומון, שלום גד, יוסי בבליקי ואחרים. מחיר כניסה- 70 ש"ח (הופעה רק של קרן אן עולה יותר. נשבעת לכם.) כל ההכנסות קודש למען הצלת מרתף 10! בואו ותמכו בחיים של תושבי הצפון יום אחרי המלחמה!

the mnm factor

New member
טוב, הקפצה אחרונה

הופעה של קרן אן עולה 70 שקל? god, she suck אני אבוא אם יהיה לי כסף, ואני אעשה את זה רק בשביל ערן צור.

נגא נגד זנות בכפייה ../images/Emo177.gif

תנועת נגא מצטרפת לאירוע לזכרן של קורבנות סחר בנשים אשר נרצחו בשריפת מכון ברחוב גולומב, בו היו כלואות לצורך העסקתן בזנות בכפיה, ומזמינה אותכם להצטרף אליה ולהביע את מחאתכם. לוח זמנים: 17:00 התכנסות ברחוב גולומב 51. 17:15 טקס זיכרון, הדלקת נרות, וקביעת שלט הנצחה לזכר הקורבנות. 18:00 צעדת מחאה נגד סחר בנשים, ברחובות: לבנדה, לוינסקי, נווה שאנן ושד' הר ציון. 18:30 עצרת מחאה ב"גן הקווקאזים" בהשתתפות ארגונים ונשות/אנשי ציבור. הגן נמצא בפינת רחוב לוינסקי ושד' הר ציון. 16.8.06, יום רביעי, בשעה 17:00, גולומב 51, תל אביב.

שבוע טוב ..כנסו בבקשה..

בס''ד אתם מוזמנים לפורום של הכוכב יהודה סעדו !!!!!! http://yehudasaado.co.il/ibheb/index.php?act=idx הפורום מגובש מאוד, יש בו תמונות , קטעי וידאו, חדשות וכל מה שצריך על יהודה סעדו ! יהודה לפעמים נכנס לפורום ועונה על שאלות של מעריצים.. הוא בנאדם מאוד טוב וצנוע ואנחנו אוהבים אותו מאוד בגלל היחס החם שהוא מעניק לכולם בין אם זה בהופעות ובין אם זה בפורום ! אז בואו לעשות ליהודה קצת נעים על הלב.. שווה להיכנס ! מצפים לכם !.. ורד

שותפי 'הארץ' - גרמנים עם עבר נאצי

25% ממניות קבוצת 'הארץ' נמכרו לבית ההוצאה הגרמני דימונט-שאוברג שנודע בשיתוף הפעולה שלו עם הנאצים. בדובר בבית הוצאה שתמך בהיטלר עוד לפני עליית הנאצים לשלטון. אח"כ הוא הפך לשופר תעמולה של גבלס ופרסם תכנים גזעניים ואנטישמיים. המו"ל, קורט נוון דימונט, היה חבר המפלגה הנאצית ותרם לה כספים. בתמורה זכה באות הצטיינות גבוה מידי גבלס. הדימונטים התעשרו מרכוש שדוד של משפחות יהודיות בקלן שהועבר ע"פ חוקי הגזע לידיהם ה'אריות'. אחרי המלחמה אסרו השלטונות האמריקאיים על החברה כל פעילות בתחום התקשורת, כמו שנעשה כלפי בטאונים נאציים. המו"ל הנוכחי ושותפו של שוקן, אלפרד דימונט, בנו של המו"ל הנאצי, הסתיר במשך עשרות שנים את עברה הנאצי של המשפחה וניהל 'משפטי דיבה' נגד עיתונאים וכלי תקשורת שחשפו אותה (מה שסיבך אותו עוד יותר). לבסוף הוא נאלץ להסכים להקמת ועדה בראשות היסטוריון הנוברת בארכיון החסוי של בית ההוצאה.

למעלה