ממש לא קשור

ח ל ו ן

New member
../images/Emo32.gifממש לא קשור

לחלקנו יש מחר בגרות באנגלית, ולא יזיק שניתן עצות אחד לשני איך לעבור אותה כמו שצריך! אז אולי נפתח שרשור תמיכה לנבחני אנגלית?? אני שונא F וG!!!!!

A N I g M A

New member
../images/Emo12.gif למה לא אמריקאית?

אני לא בריטית, לא אמריקאית. פשוט שמו אותי בדוברים כי אני מדברת וכותבת כמו דוברת:] עשיתי בגרות בי"א.

abarak88

New member
בהצלחה לכולנו ../images/Emo13.gif

אצלנו מלמדים שיטה מיוחדת כזאת לפתירת אנסינים... אז ככה: קודם כל צריכים לקרוא את הכותרת של הטקסט ולהיות בטוחים שהיא ברורה לחלוטין, א"כ יש לקרוא את כל הראשי פסקאות של הטקסט...אחרי זה לקרוא בקריאה מרפרפת את כל הטקסט ולענות על השאלות [בשאלו אתם תתבקשו לחזור לטקסט כי יש ת'שאלות המעצבנות האלה "ע"פ שורות בלה בלה בלה" אז ככה שבמילא תקראו את זה טוב... והכי חשוב לא להילחץ ולעשות שטויות
אז שוב בהצלחה!!!!

ח ל ו ן

New member
טיפ

אחרי שכותבים את החיבור (בF וG) מומלץ לקרוא אותו מתחילתו עד סופו כדי לבדוק אם הוא כתוב בצורה הגיונית מבחינת הדקדוק. כמו כן, מומלץ בחיבור לא להיכנס למשפטים מורכבים כמו: If I would have gone to the store, I would have had a new bike כי ממש קל לאבד ככה נקודות... ד"א מישהו מוכן בבקשה להסביר לי למה E F ו G הם לא בסדר הנכון?! כי כבר עשיתי את E ועכשיו יש לי רווח של שעתיים ורבע בין שני השאלונים!! בהצלחה לכולם!

זה בגלל

שבדר"כ ברוב בתי הספר את E עושים בסבב בחינות לפני F וG [בגרות חורף ובגרות קיץ או קיץ וקיץ]. אז כמעט ולא קורה שמישהו צריך לגשת לשלושתם.

evib

New member
טוב

בתור אחת שכבר סיימה את הבגרויות שלה ולמדה לא מעט לגבי איך לגשת לאנסינים אני יכולה לומר שהדרך הכי טובה וחוסכת זמן ומאמץ היא בכלל לא לגשת לטקסט... לא, לא התכוונתי לא לגשת למבחן... פשוט עדיף להתחיל מהשאלות וללכת שאלה שאלה כי תמיד השאלות מכוונות על פי הפסקאות (שאלה ראשונה-פסקאות 1-2 וכו') וככה יוצא שאתם פותרים את המבחן תוך כדי קריאת המאמר... לי זה עזר ואני מקווה שיעזור גם לכם... המון בהצלחה ולא להלחץ- קחו הכל בפרופורציות זה לא שווה את העצבים שלכם.. (מניסיון)

ח ל ו ן

New member
אני לא מסכים!

כי לפעמים אתה מוצא תשובה שנראית נכונה אבל היא לא לגמרי, ולא תקבל עליה נקודות! ואם היית קורא מלכתחילה את הטקסט היית זוכר. זו היא דעתי לפחות. ד"א מישהו זוכר באיזה מהשאלונים הסוג חיבור הוא מכתב רשמי ובאיזה הוא דעה?

evib

New member
סבבה... זו דעתך

אבל אני מדברת מניסיון ויש לי 90+ (לא זוכרת בדיוק) ב-5 יחידות... אז לפחות אצלי השיטה הזו עבדה...

ח ל ו ן

New member
F זה מכתב רשמי

וG זה לכתוב דעה על נושא נתון. בדקתי באתר של משרד החינוך...

F וG גם אצלי../images/Emo140.gif

לא לשכוח מילון, איאפשר לדעת מתי תצטרכו אותו. לקרוא את השאלות ורק אז את קטע הקריאה, ככה יודעים מה לחפש בו. ולא לשכוח- לחייך
. בהצלחה לכולם=)

OniOn Of a dOwn

New member
רק אני E ? ../images/Emo12.gif

אמממ בכולופן באנסינים, אני קורא את הכותרת, אחריה השאלות, ורק אז מתחיל לקרוא. אבל אני משער שכולם ככה.

למעלה