ממצב???? אני חולה מאוד מאיתכן ????
W willo1 New member 22/1/06 #2 אני כבר לא..../images/Emo9.gif וןואי עיינהההה! תהיי בריאה! מה יש לך? אז את בבית? ז"א לא הלכת לבי"ס?
A ayana19 New member 22/1/06 #6 כן , לא באתי... אני ממש חולה....מיום חמישי בערב! ואיבדתי מנות על היום הזה....איזה באסה !!! ורק התחילה מחצית חדשה !
כן , לא באתי... אני ממש חולה....מיום חמישי בערב! ואיבדתי מנות על היום הזה....איזה באסה !!! ורק התחילה מחצית חדשה !
A ayana19 New member 22/1/06 #8 כןןןןן !!!!! שיטה מחורבנת ביותר !!! אני יכולה לפספס רק שבוע בכל מחצית
A afterglow1 New member 22/1/06 #3 ../images/Emo184.gif תרגישי טוב! ../images/Emo101.gif אני לא חולה... טוב קצת מצוננת אבל אני אתגבר על זה! יאאא כמה סמיילים חדשים! *שוקלת לאמץ לי אחד... *
../images/Emo184.gif תרגישי טוב! ../images/Emo101.gif אני לא חולה... טוב קצת מצוננת אבל אני אתגבר על זה! יאאא כמה סמיילים חדשים! *שוקלת לאמץ לי אחד... *
A afterglow1 New member 22/1/06 #5 איך נקרא לזה? "אייקון נולד" "נולד לאייקון" "רוקדים עם אייקונים" או "האייקונים"
W willo1 New member 23/1/06 #10 חחחח אייקון נולד זה טוב../images/Emo6.gif יאללה אורלי , נותנת לך את הכבוד לפתוח שירשור כזה. *והבת לקרוא הודעות משעשעות שלך *
חחחח אייקון נולד זה טוב../images/Emo6.gif יאללה אורלי , נותנת לך את הכבוד לפתוח שירשור כזה. *והבת לקרוא הודעות משעשעות שלך *
R Rachel47 New member 23/1/06 #13 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא חושבת שיש../images/Emo15.gif לי מקום לעוד אחד חח למרות שאני מכירה מישי עם 5 ( ) אבל שכחו מזה זה - לא - קורה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני לא חושבת שיש../images/Emo15.gif לי מקום לעוד אחד חח למרות שאני מכירה מישי עם 5 ( ) אבל שכחו מזה זה - לא - קורה
W willo1 New member 23/1/06 #14 .... גם אני לא מתכוונת לצרף.. זה בשביל השירשור.. אני לא רואה את עצמי יושבת וחושבת לפני כל הודעה שנאי כותבת על הנושא והאיקונים שבו גם ממילא נאי אשכח
.... גם אני לא מתכוונת לצרף.. זה בשביל השירשור.. אני לא רואה את עצמי יושבת וחושבת לפני כל הודעה שנאי כותבת על הנושא והאיקונים שבו גם ממילא נאי אשכח
R Rachel47 New member 23/1/06 #12 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifגמני../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif
R Rachel47 New member 23/1/06 #11 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאויי תרגישי טוב../images/Emo15.gif