תהני
M mafakit New member 23/6/07 #60 ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif../images/Emo70.gifמי קנתה אופנוע?!../images/Emo222.gif../images/Emo218.gif מי?!?!?! הא?!?!?! טוב.. לא אני.. אבל אח שלי ואחותי כן..!!! איזה אושר!!! DR נראה לי 250 סמ"ק.. קצת גבוה בשביל אחותי ובשבילי..[טוב יש לי עוד שנתיים עד לרשיון.. ] אבל לאח שלי זה בסדר.. אז בינתיים כשהוא חוזר מהצבא אני יטרטר אותו בטיולים להרים [הר חורשן..!! כל כך מאאגניב!!] איזה כיף..!!
../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif../images/Emo70.gifמי קנתה אופנוע?!../images/Emo222.gif../images/Emo218.gif מי?!?!?! הא?!?!?! טוב.. לא אני.. אבל אח שלי ואחותי כן..!!! איזה אושר!!! DR נראה לי 250 סמ"ק.. קצת גבוה בשביל אחותי ובשבילי..[טוב יש לי עוד שנתיים עד לרשיון.. ] אבל לאח שלי זה בסדר.. אז בינתיים כשהוא חוזר מהצבא אני יטרטר אותו בטיולים להרים [הר חורשן..!! כל כך מאאגניב!!] איזה כיף..!!
J jimmy eat my world New member 25/6/07 #88 ../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifואי מגניב! גם לאח שלי יש אופנועD: אבל אני מפחדת לנסוע בו
I I am IRiTooSH New member 24/6/07 #62 אני היחידה שלא נהנת בחופש הזה? כאילו עד עכשיו לא עשיתי כלום, לא נפגשתי עם אף אחד. כולם עסוקים בדברים אחרים כמו.. להפגש עם עצמם? ואני בצד. ארר. באלי לפגוש מישהו עכשיו. \:
אני היחידה שלא נהנת בחופש הזה? כאילו עד עכשיו לא עשיתי כלום, לא נפגשתי עם אף אחד. כולם עסוקים בדברים אחרים כמו.. להפגש עם עצמם? ואני בצד. ארר. באלי לפגוש מישהו עכשיו. \:
I I Dont Give A Dam New member 24/6/07 #64 ../images/Emo42.gif../images/Emo12.gifלמה אתם לא נהנים? תצאו! לא שאני נפגשתי עם מישהו, אבל בכל זאת חופש. טוב נסעתי היום לצפוןןןן
../images/Emo42.gif../images/Emo12.gifלמה אתם לא נהנים? תצאו! לא שאני נפגשתי עם מישהו, אבל בכל זאת חופש. טוב נסעתי היום לצפוןןןן
I I am IRiTooSH New member 24/6/07 #83 נממ. אולי היום אני אפגש עם כמה. למרות שאין לי כוח אליהן. אבל עדיין בא לי לצאת. ;;;