מכובס!

../images/Emo32.gif מכובס! ../images/Emo219.gif

טוב,חזרתי עכשיו מהקניון עם החברות שלי. ועוד 2 בנים,כי אחד מהם חבר של חברה שליו,ולא רצינו שהוא יהיה בן אחד עם 5 בנות P:. 1.הלכנו כולנו למקס ברנר,אני קניתי ארטיק וניל,עם קערות-בקערה אחת יש שוקולד חם,שכשטובלים אותו הוא מתקשה ונהיה ציפוי שוקולד,בשני יש חתיכות שוקולד לבן,ובשני פצפוצי שוקולד גדולים 2.קניתי מזרק שוקולד חם#$%@#$!!!!1 D: 3.היינו בקניון,ברחנו אחד לשני,היה לי התקף לב כמעט,חברה של עמדה 4275823457832 שעות בחנות אחת כדי לבחור משקפי שמש. 2 הזוגות שהיא הכי אהבה היו מכוערים XD. בסוף היא קנתה ת'הכי מכוער P:. 4.קניתי עיפרון שחור,כי נהרס לי 5.קניתי לק שחור,כי נגמר לי 6.קניתי קשתות חמודות D: 7.קניתי בטאוור רקורדס את אבסולושן [מיוז] ואת טרי צ'ירז [מכ"ר] [נהרס לי הטרי צ'ירז הראשון] D:::::::::::::. התחלתי להציק לכל מי שהיה איתנו עם הדיסקים וכולם כזה:"סתמי,הבנו,את אוהבת אותם!!11" 8.חברה שלי התעקשה ללכת לסולוג,אז ישבתי על ספסל כזה בחנות,ומישהי מבוגרת הייתה לידי,והוצאתי את הדיסקים לראות אותם והיא כזה:"מה,כבר מגיל כזה את שומעת צרחות?!", "מאיפה אתן? בנות כמה אתן? בלי הורים?!!!1" 9.התחלנו לדבר על סרטי אימה XD. 10.באוטובוסים היה כזה כיף!!!!!!1111111 המ. כן
. טוב,אני הלכתי לעשות שיחות מפחידות עם חברה שלי XD. ביי =]. הא,כן,שרשרו לפה כל מה שלא קשור לפורום!

crazysapir

New member
חח נשמע שהיה סבבה אחרי הכל, היי באסה אני

הייתי אמורה להיות היום בזהב..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשמחה שנהנית :)

הרגע חזרתי מעל האש עם הקבוצה בים, עד שהדלקנו את המנגל לקח לנו שעה XD ובסוף אכלנו המבורגרים עם חול XD לפחות הסלטים היו טעימים D::::::. מחר עבודה ב7 בבוקר ;;

I am IRiTooSH

New member
הוו. קניון הזהב רולז~../images/Emo40.gif

שנה שעברה הייתי עם חברה מראשון שם. חרשנו את הקניון.XD זה קניון ענקי אבל הבנתי אותוD: דאמ. אני רוצה גם קניות עם אנשים טובים;;; שיגיע כבר ה1.7 שיגיע@!$^%$#&#$&$#

crazysapir

New member
אויששששש אויששששששש אויששש עכשיו שאני נזכרת ה

הקניון הזה מלא פאקצותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.. יוו לפניכ כמה זמן הייתי שם איכככככככככככ לא יכולתי לנשום,,הוא ממש ממפוצץ פאקצות!!כל פינה..איככ זה היה דוחהה עד היום אני לא ישנה בלילות

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifווואי המזרק שוקולד הזה כלכך שווה!@#@$&

נשמע שהיה לך ממש ממש כיף
D:

I L O V E MCR

New member
אני אוההההבת את מכ"ר../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

מי יבוא לארץ מי? מי יעשה הופעה פה מי? מי ילך לראות את זה מי? אמא שלי מי תשלם עליו מי? יאיי אין מאושרת ממניי!!!!! מכ"ר תעשו לי ילדודסס%$&^*&^*)(&*(&)(&*)(*&$^^@%! יצאתי הבלה לגמריי

crazysapir

New member
רגע רגע זה לא יכול להיות שמכ"ר באים לארץ כי

הריי אח של גרארד התחתן או משו כזה והיה כתוב שהם יפסיקו לכמה זמן אאת הסיבוב הופעות או משו זכה(בראש1)

למעלה