מכאן ומשם

natyh

New member
חוג חד אופן

לא קשור לתרמילאות או למסע ואולי דוקא כן ... המסע הארוך ביותר ל חד אופן היה בן 1000 ק"מ מסע במינסוטה : לצורך גיוס תרומות לצדקה. מאז שלמדתי על כך התחלתי באימונים למסע משלי : ושוב כמו תמיד הכי רחוק שאפשר . אתמול באימון פרטי כבר טיפסתי מביתי בחיפה אל מרכז הכרמל : מרחק בן 3 ק"מ . ילדי בית ספר מפה ומשם עמדו וצפו בי : מן הסתם כרגיל אצל ילדים לא רצו להחמיץ את הרגע ... הרגע הגדול בו אפול . כדי לעורר עניין ערכתי סקר קצר בין הילדים היכן אפול לדעתם ... המרחקים היו בין 20 ל 40 מטרים ... ואז נשאר לי רק לצאת לרכיבה נעלם אט אט באופק ומשאיר את הילדים מתפוצצים מקנאה ... ומאחר וההצלחה זמנית כידוע התהילה קצרה וכדי להגיע רחוק צריך לעבוד קשה אז: היום בשעה 1800 מתקיים בספורטק בהרצליה חוג חד אופן צמוד לקניון שבעת הכוכבים . כל חברי הפורום מוזמנים . נתי

sela v

New member
ההר הגבוה בעולם

ראיתי במגזין Trail פרסומת של חברה שמציעה לטפס על פסגות העולם, כולל האוורסט. המחיר שהם דורשים עבור זה הוא כ-19000 פאונד. שכחתי להביא היום איתי לעבודה את הכתובת של האתר שלהם, אז אני ארשום את זה מחר, אבל מצאתי ברשת כתבה שמסבירה איך להתכונן לטיפוס על האוורסט.

sela v

New member
רצח ישראלי בהודו

קראתי על זה היום ב-Tube בעיתון שמחלקים ב-Tube ה-Metro על רצח ישראלי, שנרצח וחברתו הבריטית הייתה עדה לכך.

natyh

New member
תמונות מהמפגש

מפגש עם גק הלפרן מפליא עד כמה זה היה קשור למסע : אז ככה : יולי 2004 תיערך אליפות העולם בחד אופן : כביש להטוטים הרים וטריאל ביפן : למסלול הדאון היל בונים היום מסלול מיוחד ומפחיד על צלע הר פוג'י . וכדי שגם לנבחרת הישראלית יהיה ייצוג הגיע לישראל אורח מהשורה הראשונה : גק הלפרן יו"ר הפדרציה היפנית , לא פחות . ואתמול יום ד שעה 1800 פגשנו בו בספורטק הרצליה , גק הלפרן הוא ישראלי והוא ענק . מעולם לא ראיתי רמה כזו אפילו לא בסרטים ותוך פחות משעה התוספו לקהילת הרוכבים שני רוכבים נוספים . ראו בתמונות : מדהים עד כמה זה קל . ותודה לכל מי שהגיע מהפורום צפה ונהנה . אני מתחיל ללמוד יפנית כבר מעכשיו . ומקוה לדווח לפורום ממרומי הר פוגי . תיהנו מהתמונות נתי http://users.tapuz.co.il/unicycling/Pictures/Jack_Meeting/page8.htm

sela v

New member
מצאתי את האתר

של החברה שמוציאה משלחות לאוורסט ועוד כל מיני הרים גבוהים בעולם.

למעלה