מי בא לצ'אט TV?

lb22

New member
ולמה זה אמור לעניין כ"כ

אם יורשה לי לשאול? אז איש חסר שכל (למי שמכיר את גברי לוי מהכדורגל יודע) אמר דבר כזה.. אז תגישו תלונה , יגידו לו נו נו נו וסבבה על עם ישראל. חוץ מזה מה עוד מעניין בזה? או בתוכנית הזו?

Fairywitch

New member
אנשים צריכים לפתוח את הפה

ולהתלונן עליו. הוא פשוט בזיון. לא יודעת, אותי זה עיניין וכתבתי עליו לרשת.

ניצם

New member
תיראי

הוא סתם אחד עם פה גדול.הוא לא בדיוק מישהו שצריך להתייחס אליו.לא יוצאות פנינים מפיו.רק ריח.

lb22

New member
או אחד שמדבר נכון...

מי שם על גברי לוי ? (מסתבר שאת..) אז הוא אמר.. את תתלונני את יודעת מה יקרה? יגידו לו נו נו ושבוע הבא גם תראי אותו. איזה אדיר אה?

lb22

New member
בואי ניתן לך מקרה שקרה לא מזמן...

בעצם זה קרה כל שבוע שעבר... ג'קו אייזנברג אמר את מה שאמר (וגם מה שאמר מלפני המון שנים) והתקשורת ובמיוחד דעתן אחד ספציפי הביעו את הסלידה ממנו ועוד ראשי ערים הביאו מחאה כנגדו בלה בלה בלה בלה מה עשה הבחור? או יותר נכון טדי הפקות , עשו שהוא התנצל בשידור בחדשות והפרשה הגיעה לסיומה.. זה סביר להניח מה שיקרה אם יוגשו עשרות תלונות... את רוצה תגישי אני לא אומר לך שלא.. אני אומר שלפעמים צריך לדעת מתי לאטום את האוזניים שלך... ולמרות שלא ראיתי התוכנית אולי הוא צדק? אולי כדי להיות רקדנית ריקודים סלוניים מקצועית היא צריכה לרדת במשקל? יכול להיות שהוא צדק לדעתך לא אבל השאלה היא האם את מישהי מהתחום שיודעת האם הוא צודק או לא או שאת עוד צופה בתוכנית שסתם זה עשה לך רע באוזן מה שהוא אמר...?

Fairywitch

New member
אבל מה עם מקרה סמדר שיר?

שם התלוננו ופעלנו וזה עזר? לא סתם מצוטט לי בחתימה המשפט: If nothing we do matters, then all that matters is what we do אני עומדת מאחורי זה וזה המוטו שלי.

עופר 123

New member
סמדר שיר הוציאה את הספר מחדש ../images/Emo13.gif

טרם יצא לי לבדוק אותו, אבל ברגע שאראה אותו, אדווח מה השתנה
. הדברים שאנחנו עושים משפיעים בהחלט

Fairywitch

New member
זה לא אומר שצריך לשתוק לו, או

לרשת שנותנים לו פתחון פה - להיפך
אני לא מבינה את האדישות הזו, זה ממש מעציב אותי.

ניצם

New member
חנה!

פה בפורום לא אדישים,אבל גברי לוי יש לו את האוהדים שלו שמלקקים לו ת"תחת יומם וליל ולא יזיז להם.עזבי מה את מתרגשת מזה.הוא לא אמת מידה לכלום.הוא כמו אבי רצון שהיו דוחפים אותו למשחקי כדורגל והוא לא היה מבין מהחיים שלו.פה נותנים פרוטקציות,לא לוקחים אנשים שבאמת מבינים.

lb22

New member
אותך זה מעציב

ואותי את מצחיקה.. סבבה תמשיכי נראה מי "ינצח".... כמו שאמרתי יש דברים שלא צריך להתייחס אליהם , גברי לוי הוא אחד מהם....

Fairywitch

New member
אבל שוב, זה לא גברי לוי-

זה רשת, זכיינית עם כוח. עצוב שאני מצחיקה אותך, כי אני בצד שלך

Fairywitch

New member
מה זה משנה מי מנצח?

משנה אם שותקים או לא. מה ששוב מחזיר אותי לחתימה שלי...

למעלה