מישהו ראה המירוץ לאתמול?

DesertRose7

New member
../images/Emo32.gif מישהו ראה המירוץ לאתמול?

אויש זה היה פשוט פרק סיום עונה שולט!! ענק!! אני ממש אהבתי!! לא הפסקתי לבכות כשהארי מת.. ואחר כך לוק.. מה הם רוצים ממני.. פשוט לא הפסקתי לבכות! וכשלןוק מת.. אחחח.. העיניים שלו (כן על זה הסתכלתי כשהוא מת!) הייתי חייבת להוציא תזה איפשהו.. תסלחו לי... מקסימום שימחקו...

andrew161

New member
עונה 2

תיהני בינתיים כי אנראה שלא תהיה עונה 2 צילמו את הפרקים אבל פוקס ביטלו את התוכנית... או שישדרו מה שכנראה לא יקרה או שיעבירו ישירות לדיוידי אחרי שהעונה ה-1 תצא שזה בקרוב מאוד יש שמועה גם למעבר ל wb אבל זה ממש לא ודאי

DesertRose7

New member
שמעתי על זה..

בחדשות של E! :) שהסדרה תקועה איפשהו בין WB לפוקס.. כי פוקס לא מוותרים על הזכויות וכל מיני כאלה.. אוף זה כל כך מעצבן... עד שיש משהו נורמלי לראות.. אין איזה עצומה שאפשר לחתום עליה? גררר..

dht160

New member
רבותי. שרשור הזה בפעם הבאה

זה ממש לא ל
אלה לפורם 109. עיש שם אותו שרשור בנושא ולא פתחו את הפורם הזה כדי לדבר על סדרות אחרות

DesertRose7

New member
מובן בהחלט!!

אבל את האמת שזה יהיה יותר כף אם נוכל לדבר פה על עוד דברים חוץ מהסדרה! ולפעמים זה כולל סדרות אחרות.. בגל זה שמתי את זה באוף! (כי בשביל הודעה אחת אני לא אלך לפורום ההוא) טוב העיקר שיש שביתה וזה ומר עוד שעה לישון!! לילה טוב..

Aviad1987

New member
בטח שאפשר ../images/Emo32.gif

רק הוא התכוון שלדבר על סדרות טלוויזיה יותר מתאים לדבר בפורום טלוויזיה

DesertRose7

New member
בסדר בסדר

אז אולי פשוט תמחקו את השרשור הזה.. את האמת שאין ל י בעיה.. סתם הייתי חייבת להוציא תזה איפשהו.. אבל עכשיו..כבר לא משנה!

למעלה