מיקוד 2006

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo32.gif מיקוד 2006

אני לא רוצה להלאות אתכם ולספר לכם בהרחבה על כל ההתייחסות שלי למיקוד של כל מקצוע, אבל דבר אחד אני חייב לספר, בשביל להרגיז קצת את עדישראל: (שוב) הורידו במיקוד בסדרות את סדרה הנדסית והנדסית אינסופית

adii1201

New member
אני מה אכפת לי שיורידו ../images/Emo9.gif

אני את שלי כבר עשיתי וכמה חביב לי ונחמד לי הצלחתי בזה וטוב מאוד אפילו... אז שיורידו אלה שמורידים להם נדפקים
אגב, ראית את המיקוד בהיסטוריה?! ומתמטיקה?!?!?! (טוב האמת המתמטיקה שלנו- ירד לנו כל טריגו' במרחב איזה יופי!!!!
) אגב, המורה שלי החליטה ששנה הבאה אני עושה השלמה ל-5 יחידות

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה כבר יכול לרדת במיקוד באמנות? שלא תצטרכו לצייר עם אקרריליק, אלא רק עם גואש? או שיגידו לכם לצייר בית עם גינה, בלי גדר
(הגדר ירדה במיקוד
)

Ana Lyn Newkirk

New member
אז למה ירדת מלכתחילה?

אני מראש אמרתי לך שאת חכמה מדי בשביל 4 יח"ל
אל דאגה! אם תצטרכי עזרה, את יודעת למי לפנות
ואגב, הסתכלתי רק מתוך התעניינות בשאלון שאתם עושים (004) וזה ממש אבל ממש קל! נותנים לכם בבגרות לגזור פונקציות כמו y=cosX+2sinX שזו פונקציה הכי בסיסית שאפשר
קיצר, תעלי ל-5, מה גם שזה לא קריטי לעשות את 006 בי"ב (אני מכיר בצפרים שעושים את 06 ו-07 בי"ב)

adii1201

New member
אני לא רוצה לעשות השלמה ל-5 ../images/Emo12.gif

טוב לי ב-4.... הורידו לנו המון במיקוד.... אגב את הנגזרות והאינטגרלים של הפונק' הטריגו' אנחנו לא לומדים כי אין זמן ולכן אני אלמד אותם לבד כדי לאפשר לעצמי בחירה... וכן אפשר אני פשוט לא רוצה...

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifוואי, זה ממש מסוכן

זה ממש טעות לא ללמד טריגו
אם שאר השאלות יהיו קשות, אכלתם אותה (כלומר, הכיתה שלך אכלה אותה), מה גם שב004 יש פחות חומר מ006 כך שצריך פחות זמן ללמוד את זה.

Ana Lyn Newkirk

New member
קיצר..

במתמטיקה
מצד אחד הורידו ב-06 את כל הפונקציות הטריגונומטריות לגמרי לגמרי (זה בכלל לא יופיע, גם לא בקיצון או באינטגרלים) אבל מצד שני השאירו נפח גוף סיבוב, התחלקות (באינדוקציה), טריגו במישור ובמרחב וחקירה עם פיתול
ב-05 לעומת זאת הורידו (שוב, פעם שניה ברציפות!!) סדרה הנדסית והנדסית אינסופית (שזה מעולה, נשארנו רק עם חשבונית) בהסטוריה ב'
השאירו בדיוק את הנושאים שהימרתי עליהם ושלמדתי להם
(השואה, המלחמה הקרה) והורידו הרבה מהרייך השלישי שזה נושא מתסכל
במודול E השאירו באנסין REPORT ובליסנינג INTERVIEW (לא שזה כזה קריטי)

למעלה