|מיואשת|

the freaky girl

New member
../images/Emo32.gif |מיואשת| ../images/Emo53.gif

מחר אמור להיות "רוק פארטי" בת"א, ואני ממש ממש רוצה ללכת, אבל אמא/אבא לא יסכימו לי... אולי כדאי להתגנב? אני יודעת שלא כדאי וכו' וכו'... אבל אני ממש ממש (ממש) רוצה לבוא... ההורים שלי כאלה מרובעים (
) ובקושי נותנים לי לצאת מהבית.. תשאלו אפילו את AeRoOoO.. או היאוש.. ועוד דבר, אין לי תוכניות לשבועות, חוץ מללמוד (
) או אולי לבוא לקרקס שבא אלינו לחדרה עם המשפחה (
כפול שתיים), יש למישו רעיון? באמת מיואשת מהחיים..

falling angle

New member
מזה את מיואשת? חכי כשתתגיסי לצבא!!

הם יראו לך מה זה דיכאון אמיתי....!! בנתיים את צעירה ויפה.. תהני , תהני . תהני..... תעשי חיים כאילו אין מחר. ניר

the freaky girl

New member
אז מה שאתה אומר..

זה שכדאי לי לצאת, ולהתגנב אם לא ירשו? כי הם ממש חמים עליי בזמן האחרון.. סתם ככה בלי סיבה..

בינג

New member
אני לא אחד שמתגנב

כי אני חוזר מתי שאני רוצה, אבל אם ממש אין לך ברירה ואת ממש חייבת ללכת לשם [מה זה בדיוק], אז תתגנבי, ומקסימום תגידי שהלכת לישון אצל חברה ולא רצית להעיר את ההורים שלך. [בהנחה שהם הולכים לישון לפני המסיבה]

the freaky girl

New member
אני גם לא..

זאת הבעיה, הם רוצים לדעת כל צעד וצעד שלי, איפה אני ומה אני עושה, הם חונקים אותי, לא נותנים לי חופש בגרוש, אפילו לחזור הבייתה בשעה מאוחרת בקושי נותנים לי.. יש להם תירוץ כזה ש"הם לא יכולים לישון בשקט מבלי שאני אהיה מוגנת ובטוחה בבית", אויש, באמת.. והרעיון של לישון אצל חברה לא מתקבל אצלם, כי אנחנו נחזור מאוחר (...) לפעמים ההורים שלי כאלה קוץ בתחת!!!

Xboy123

New member
the frreaky girl אנחנו אחים במקרה??

יש לי הורים בדיוקקקקקקקק כמו שלך!!! כל צעד וצעד אצלי הם בודקים.. אפילו פעם רימיתי אותם והם תפסו אותי על חם(מעשה בתירוץ שלא נבלע אז עקבו אחרי איפה שהלכתי ותפסו אותי על חם
).. אממ אני לא יכול להבטיח לך שתוכלי להתחמק מההורים בעניין זה אבל תקחי את חברה שלך(AeRoOoO) ותגידי לאמא שלך שאת הולכת לבקר אותה ובעצם תלכי יחד איתה או בלעדיה לרוק פארטי.
בהצלחה...

AeroTom

New member
Freaky girl-

הנה לך עצה ישר ממני ב-4 לפנות בוקר: תראי את סרט הנעורים הקלאסי-"שמתי ברז למורה" עם מתיו ברודריק (שהוא גם הסרט האהוב על סטיבן) ואז תחליטי אם את מספיק נועזה כמו "פריס ביולר" כדי להתסכן ולהתגנב מהבית. כי צריך סיכונים בחיים אבל צריך גם להיות בקשר טוב עם ההורים (למרות שזה לא קל בגיל ההתבגרות כמו שלך). ואני הלכתי לישון ב-1:30 וקמתי עכשיו משום מה ואני הולך לעבודה עוד 3 בערך אז אני כבר נשאר ער וצופה במשחק אינדיאנה-דטרויט... כנראה נדודי השינה מגיעים מחוסר ההחלטה במשחק האחרון בפליאוף שלנו...

rag doll16

New member
אני בתגובה מאוחרת...

אבל הייתי חייבת כי גם ההורים שלי דיי דומים.. אבל את יודעת מה אני שמה.. אני משקיעה בלימודים שלי אז אין סיבה שאסור יהיה לי להנות לפעמים, מה לא? בקיצור כבר לא פעם אחת ברחתי להם ... אמרתי שאני ישנה אצל החברה הכי טובה שלי והם בלעו את זה... ובעצם.. בכל הפעמים.. דיי נהנתי.. אז... אם את בסדר עם עצמך.. תחשבי טוב טוב על ההגבלות שלהם...

AeRoOoO

New member
תגידי ש..

את באה אלי (חחח) ואז אולי שתינו נלך לרוק פארטי (??)

למעלה