מחר כלא?!?

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
../images/Emo32.gifמחר כלא?!?

חזרתי בשעה 21:30 מקורס הברמנים ואבא שלי הודיע לי שהוא בדק ובגלל ששיניתי את כתובתי לא במועד (לפני חודשיים) אז אני לא יכול להצביע בראשון לציון אלא בקיבוץ שריד מקום מגוריי הקודם, אני לא מוכן שתלקח ממני זכות ההצבעה ולכן מחר אני הולך להתפרע בקלפי של ראשון לציון עד שיתנו לי להצביע או עד שהמשטרה תיקח אותי משם, תאחלו לי בהצלחה, אאעדכן אותכם בהמשך...

spainbar

New member
לא תוכל להצביע, סע לקיבוץ :)

לא חבל על הבלאגן ? לא חבל שתופיע בטלויזיה ?? :} ס´

ELP

New member
נ.ב

הקיבוץ נמצא במרחק 5 שעות תחבורה ציבורית שלא לדבר על בערך 70 שקל הלוך ושוב שאין לי אותם, אני לא מתכוון לפספס את זכות ההצבעה שלי בגלל שטויות בירוקרטיות של המדינה ולכן אני אלחם על הזכות שלי להצביע בעיר מגורי. הם ממש הכעיסו אותי, מחר (אם להיות קטנוניים ולפי השעון אז היום) אני יוצא למלחמה על זכותי כאזרח מדינת ישראל. יו אני מרגיש פוליטיקאי

spainbar

New member
הטעות שלך ולא שלהם ELP

אין מה לכעוס על טעות בירוקרטית כשמזמן היית צריך לקבל הודעה לבוחר ולבדוק שתוכל להצביע היכן שאתה עכשיו גר. אל תשתין נגד הרוח :) :} ס´

Liroy26

New member
אני בעד הכלא!

ולו בכדי לממש כמה פנטזיות קינקיות!

daniel365

New member
אני בעד טלויזיה + כלא../images/Emo70.gif

תעשה סצינות, מהומות, תשבור כסאות על ראשי הבוחרים העיקר שתגיע לפריים טיים. מבטיח להקליט
לירוי כבר יבוא לבקר אותך בכלא.... אני אשלח קנלוני חם... אני.

ELP

New member
../images/Emo4.gif

אפילו לא הספקתי לעשות סצינה והרחיקו אותי בכוח מהקלפי, בלי כלא אפילו, לא נורא אולי בבחירות הבאות... דרך אגב ספיינבאר כשהתקשרתי היום למשרד הפנים לשאול למה הם לא מפרסמים שצריך לשנות את הכתובת עד תאריך מסויים אמרו לי שפשוט הם לא חושבים שיש צורך בפרסום של הנושא, ובטח צפית בתשדירי התעמולה שמודיעים שאם לא קיבלת את ההודעה לבוחר אז לא נורא פשוט צעד לקלפי הקרובה...

spainbar

New member
או שראינו תשדירי בחירות אחרים

או שמישהו מאיתנו לא היה "ער" לחלוטין :) :} ס´

למעלה