מחר אני בראיון עבודה כמגדנאית

שידורינו היום בתפוז ../images/Emo124.gif

הערב ב-20:00 מגיעים להתארח live ב- blogtv קאתי ואלון, הזוג הלוהט של הוילה של פרוייקט Y2. עדיין אפשר להשאיר להם שאלות.
ב-21:00 תוכלו לפגוש את אפרת כהן ויניב לוי, כוכבי "מיכאלה", שבאים לענות לשאלות. צפייה נעימה

היום בתפוז ../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 יתארח מוש בן ארי בספיישל מיוחד של רדיו קול הים האדום. השידור יועבר live ב- blogtv. אתם יכולים כבר עכשיו לשרשר שאלות למוש בן ארי בפורום תכניות רדיו אילת.
ב-19:00 תתארח קורין אלאל live באולפן של תפוז אנשים, ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר לה שאלות בפורום מוזיקה עברית.
את שידורינו הערב תחתום מלי לוי- גרשון, שתענה לשאלותיכם live ב- blogtv של פורום אקזיט. השידור יחל בשעה 21:00. צפיה מהנה!

yavin

New member
../images/Emo32.gif חברה כנסו לרגע בבקשה

א. אני מקווה שלא תכעסו עלי שאני פותח אופניק טופיק ב. בקישור הבא יש סקר שאני צריך שתענו עליו, ואם יש ביכולתכם תעבירו אותו לעוד אנשים. http://music.yavin.info תודה מראש יבין

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 25.11.04

הערב ב-18:00 מגיע לפורום חינוך ובעלי חיים צוות גן החיות התנ"כי שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.
ב-21:00 יתקיים שידור מיוחד ב- blogtv של פורום דייג. השף רון כהן שפאץ ילמד טיפים לבישול בדגים. הכנסו לשרשור השאלות.
עוד לא בדקתם את Now Dance , אוסף הלהיטים שירקיד אתכם כל השנה??? זה הזמן לנסות לזכות בו!

actress

New member
נצל"ש תראו במה נתקלתי היום בשקל הזה

אין לי שמץ אם זה מזויף או לא אבל אולי סקיטו האספן תוכל להגיד לי אם יש לך מושג או צל של מושג מה זה?

actress

New member
לא ראו כלום : ( אבל לפחות הצלחתי לר

לראות את פטל משאירה הודעה, אז פטל געגועים וחיבוקים ואני יודעת שזה לא רק ממני מגיע, אני קופצת לבקר היום : )

actress

New member
פטל הלכת לא הספקתי לראותך ../images/Emo10.gif

טוב אולי לגבעתיים תגיעי יש מצב? 7.1.05 את חייבת להיות שם

יום שלישי בתפוז../images/Emo43.gif

היום ניתן להתחיל להכניס שאלות לבועז אלוני, מומחה לכלכלת המשפחה והיחיד,שיענה לשאלותיכם ביום שבת בפורום למען הקהילה
ישראל בן יהוידע, מורה רוחני והילר, יענה לשאלותיכם היום ב-20:00 בפורום עולם המיסטיקה. הכינו שאלות מראש.

amirsitton

New member
זה אמיתי לחלוטין , זה פשוט מהסדרה

הראשונה של השקלים החדשים לאחר שהוחלפו מהשקלים הישנים בשנות ה80 ..

amirsitton

New member
ממש לא , זה כבר לאספנים

והוצא מהמחזור של בנק ישראל , כמו המטבע של ה 1 אגורה , השטר כסף של 10 שח ועוד מיני כאלו...

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חדש לתנועה לציונות מתחדשת - פורום תנועת צומת
הפורום הרשמי לסדרת הדרמה החדשה בערוץ HOT3 - פורום סאמרלנד
בואו ללמוד על התרבות והמנהגים הגרוזינים - פורום תרבות גרוזיה
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp גלישה נעימה בתפוז
אנשים

../images/Emo43.gif שידורינו היום

הערב ב-20:00 אנחנו חוגגים את סיום פרוייקט Y2 עם אירוח אחרון בסדרה: מישל ורוני, שתי הסנסציות של הוילה מגיעות להבהיר כמה עניינים.
מיד אחריהן תגיע לכאן הזמרת הערביה המצליחה אמל מורקוס. האירוח יחל בשעה 21:00. תוכלו לשאול אותה שאלות בזמן האירוח. השידור יתקיים ב- blogtv

../images/Emo188.gif אירוחים ותחרויות בתפוז אנשים

ד"ר עדי אדר, נוירולוג לילד ולמתבגר ומנהל "מכון אדר" בבאר שבע, יחליף את ד"ר איריס מנור ויענה במהלך סוף השבוע לשאלות הגולשים בנושאי אבחון וטיפול בהפרעת קשב וריכוז ADHD. ניתן לשלוח שאלות לד"ר עדי כבר עכשיו.
ובפורום מתגייסים נפתחה תחרות סיפורים נושאת פרסים. הגולשים מוזמנים להעלות בפורום סיפורים העוסקים בחוויות שלהם בלשכת הגיוס ולזכות בפרסים מתנת "למטייל". המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

../images/Emo32.gifמחר אני בראיון עבודה כמגדנאית

בבוקר בקיטרינג הכי יוקרתי, יצירתי ונחשב בארץ אחת מהבנות בקורס שלי עשתה שם סטאז' וחזרה עם כובים בעניים בטח כל המשתחררים החדשים יגיעו יחד עם הותיקים ואני כל כך מפחדת שלא יקבלו אותי לעבודה זה כמו שמשה עלה להר לראות את הארץ המובטחת...אבל לא נכנס בשערייה תאחלו לי בהצלחה חברים תחזיקו אצבעות ואני מבטיחה מעל במה זו... אם אני מתקבלת לעבודה לאחר חצי שנה באירוע הגדול שיהיה למלכת הלבבות אני מכינה את הקינוח לאירוע ושושנת העמקים רק צריכה לבקש במה תחפץ

actress

New member
מירבי ספרי איך היה../images/Emo35.gif

אם את מכינה קינוח אז אני מחכה...

למעלה