מותר?
D daughter L93 New member 24/8/07 #2 ../images/Emo32.gifמקווה שזה בסדר>.< לא היה לי איפה לכתוב..מקסימום תשרשרו לאנשהו רציתי להגיד שפתחתי כינוי חדש אני Music And K0la Girl זהו
../images/Emo32.gifמקווה שזה בסדר>.< לא היה לי איפה לכתוב..מקסימום תשרשרו לאנשהו רציתי להגיד שפתחתי כינוי חדש אני Music And K0la Girl זהו
O omerdav Guest 24/8/07 #4 כמעט ../images/Emo32.gif שמתם לב בתמונות בגלריה באתר הרשמי המחשב מופיעה בשמלה קטנה בצבע תכלת ובסדרה היא עם חליפה צמודה כחולה וחגורה אדומה?
כמעט ../images/Emo32.gif שמתם לב בתמונות בגלריה באתר הרשמי המחשב מופיעה בשמלה קטנה בצבע תכלת ובסדרה היא עם חליפה צמודה כחולה וחגורה אדומה?
N noam270 New member 25/8/07 #8 אעעעה מירי מסיקה היום בכוכב נולד מירי מסיקה תשיר עם מישהו היום בכוכב נולד, כבר הייתי בדרך לחדר שלי ששמעתי שהיא תהיה היום בתוכנית ישר טסתי לטלוויזיה מעניין עם מי היא תשיר.....
אעעעה מירי מסיקה היום בכוכב נולד מירי מסיקה תשיר עם מישהו היום בכוכב נולד, כבר הייתי בדרך לחדר שלי ששמעתי שהיא תהיה היום בתוכנית ישר טסתי לטלוויזיה מעניין עם מי היא תשיר.....
N noam270 New member 25/8/07 #17 ../images/Emo58.gif בפורום הרשמי של הנפילים כתבו ש.... שבחללית השניה שראינו בסוף הפרק האחרון יהיו הדמויות של הנרי דוד והילי ילון.... נראה לכם שזה נכון?
../images/Emo58.gif בפורום הרשמי של הנפילים כתבו ש.... שבחללית השניה שראינו בסוף הפרק האחרון יהיו הדמויות של הנרי דוד והילי ילון.... נראה לכם שזה נכון?