מותר לי

amiak

New member
תשובה לסקר = אחר...

אם היו מבקשים ממני משהו שלא כלול בתפקיד, כמו קפה - הייתי מתנה את זה בתמורה. אם זה הבוס שלי, הוא כבר יודע שכוס קפה עולה לו בארוחת וופר. בפעם הראשונה שביקשו ממני קפה, שאלתי אם זה בגלל שאני בת שירות או בחורה, או סתם ככה כי אני עומדת. בכל פעם שמישהו קם אצלנו להכין קפה הוא מציע לכולם. כך שאין ניצול בכלל.

יופי

עכשיו היא תשים אותי בOFF הזה... טוב מותר לה, היא בכל זאת מנהלת את הפורום! חברות (וחברים גם), ברצוני להודיעכם שהפסיכומטרי מאחורינו. מעכשיו הכל יחזור על קנו. היה זוועה, תודה ששאלתם. מי שיכול להמנע מזה, שיעזה זאת ומיד! אני חוששת שזו הודעתי האחרונה בפורום למשך החודש הקרוב בהתחשב בעובדה שאני טסה ללונדון. אז רק קפצתי להגיד להתראות, ושנדבר עוד חודש. ואני גם ההוכחה החותכת ששירות לאומי עדיף מצבא, הרי הצבא לעולם לא היה נותן לי לטוס לכל כך הרבה זמן. אני מקוה שיעברו עליכם שבועות נעימים- שאף אחד לא יעצבן אתכם במקום השירות! אם כן, יש לו עסק איתי. באמת באמת זמנים טובים נעה

נויקה

New member
אגב

זהו השם החדש שלי. והכרטיס אם כבר מתחדשים אז עד הסוף. נעה

M o n a L i s a

New member
../images/Emo32.gifמותר לי ../images/Emo3.gif

חחחחח.....פתחתי אחד חדש...כי אני לא רוצה לחשוב על המצב שהייתי בו בקודם! שרשרו לכאן כל מה שבא לכם.........

אני אני אני אני אני אני אני אני אני

בס"ד אם נגיד והייתי בת שירות, והיו מבקשים ממני קפה, אין לי בעייה להכין, אם זה חוזר על עצמו אגיד בנימוס שזה לא אמור להיות התפקיד שלי (זה כמובן אם אני מרגיש ניצול, במידה וזה לא עוזר אכין לבוס קפה כ"כ מגעיל שהוא יצטער על זה שהוא ביקש בכלל...

להכין קפה כן או לא זאת השאלה

לגבי הסקר אם המעביד שלי מבקש שאכין עבורו קפה ועבור אורחים נוספים אשמח להכין אין מרגישה אני בניצול , אך אם אהיה עסוקה אכן זה יפריע לי אך בסך הכול כולנו בני אדם וקפה לא יפגע אלה רק יחמם את הלב ... אני לא חושבת שאמורה להיות אם זה בעיה אלה כן מישהו חושב אחרת אני ישמח לשמוע.... שלכם אורית

amiak

New member
תגידי לו שאת מוכנה לעזור לו להכין..

אל תכיני קפה. מהצד זה נראה רע! כשמגיעים אלינו אורחים, לא משנה כמה חשובים הם - אנחנו מראים להם את המטבחון - שיכינו לעצמם קפה!

להכין קפה

נו באמת, בנות... אז מידי פעם מכינים קפה, מה קרה ? אנחנו הרי לא מדברות על ניצול מוגזם ובלתי פוסק (ואם כן, הרי שזה עניין אחר ). קצת פרופורציה - סה"כ קפה... פעם אני מכינה, ופעם מישהו אחר מכין. ואם לי יש במקרה יותר זמן, אז לא קרה כלום אם אעזור קצת. לדעתי זה נחמד אם יש בצוות אוירה של עזרה הדדית. הכנת קפה ( או כל עזרה אחרת, לצורך העניין) אינה פחיתות כבוד. הכל שאלה של איך מתייחסים לזה...

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00, פורום מפלגת שינוי יארח את הח"כ יגאל יאסינוב, שיענה Live לשאלותיכם בפורום. אתם מוזמנים להכניס כבר עכשיו שאלות.
חנה וייסמן, פסיכולוגית חינוכית ומטפלת משפחתית תענה לשאלותיכם בפורום תסמונת טוראט בשעה 21:00. הקדימו לשאלות שאלות.
ובפורום בנים בלבד, הגמר הגדול של גבר החלומות: הצביעו בסקר לגבר הנחשק ביותר של ישראל!

מי ירצף את הבית שלי ../images/Emo140.gif

פורום תכנון שיפוץ ובניה מארח את שרית פישר-בראז מ"נגב" שתענה לשאלותיכם בנושא פרקטים. האירוח יתקיים היום בשעה 15:00 שרית פישר- ברא"ז, נמצאת בחברה כ- 10 שנים ומשמשת כמנהלת המוצרים המיובאים ע"י נגב בלעדית כגון: הברזים של חברת Hansgrohe, הכלים הסניטרים של חברת Villeroy&Boch וכן מוצרי הפרקט של חברת TARKETT. פישר - ברא"ז, הינה בעלת ידע נרחב בכל הקשור לעיצוב חללי האמבטיה וחדרי המגורים. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו

M o n a L i s a

New member
וואו! ../images/Emo13.gif

כל הכבוד על זה שאת עומדת על שלך! אהבתי את התמורה...
הדבר הכי טוב הוא לסדר את העניינים עוד בהתחלה, בלי בושה ולהיות פתוחים, אחרת האווירה שונה. כל הכבוד!

M o n a L i s a

New member
../images/Emo160.gif

למרות שאני אראה אותך מחר, אני מאחלת לך טיסה נעימה ושתהני!! לונדון מחכה לך....

למעלה