שבועי
J jDaNiELLE New member 11/4/04 #2 אפחד לא ראה את ההודעה שלי בחצי שבועי?? כי אין לי בעיה להעתיק אותה לפה....
G GaleHarold New member 16/4/04 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא נראית כמו זקנה שמנסה להיות צעירה וכוסית וזה כל כך לא הולך לה!!! עלוב!! מה הוא חושב לעצמו?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא נראית כמו זקנה שמנסה להיות צעירה וכוסית וזה כל כך לא הולך לה!!! עלוב!! מה הוא חושב לעצמו?!
D danared New member 16/4/04 #27 הוא עד כדי כך נואש שהוא החליט להוציא מישהי מהקבר? הוא חייב לעשות בדיקת ראיה כי נראה לי שהוא די עיוור!!! כאילו מה נסגר איתו??? אני כבר מעדיפה שהוא יצא עם מישל (מלאני).
הוא עד כדי כך נואש שהוא החליט להוציא מישהי מהקבר? הוא חייב לעשות בדיקת ראיה כי נראה לי שהוא די עיוור!!! כאילו מה נסגר איתו??? אני כבר מעדיפה שהוא יצא עם מישל (מלאני).
פ פ י ח ו ש י ת New member 16/4/04 #30 ../images/Emo7.gif *בוכה* חכו, אני עוד אמצא איזה צד טוב בכל העניין!
T tulchi New member 11/4/04 #3 |מאושר| היום הפרק האחרון לעונה של The L Word דואינג דה הפי דאנס!! וווווהוווווו המסיבה תתחיל היום בחצות ותמשך כל השבוע עד יום ראשון הבא בשש בבוקר !!! It's finally over
|מאושר| היום הפרק האחרון לעונה של The L Word דואינג דה הפי דאנס!! וווווהוווווו המסיבה תתחיל היום בחצות ותמשך כל השבוע עד יום ראשון הבא בשש בבוקר !!! It's finally over
מ מוררררר New member 11/4/04 #11 הוא באמת חמוד... אבל לפי דעתי פנטיז'ה תנצח..היא פשוט מעולה!!!! אההה...וסימון פשוט מצחיק אותי..איזה בן זונה!!!
הוא באמת חמוד... אבל לפי דעתי פנטיז'ה תנצח..היא פשוט מעולה!!!! אההה...וסימון פשוט מצחיק אותי..איזה בן זונה!!!