מה עושים????

../images/Emo32.gifמה עושים????

אתן יודעות שבשבוע הבא ביום שלישי הניתוח שלי, וד"ר רוזין ביקש שאני אעשה סגמואידסקופיה, ואמר שישלחו לי הפניות. עד היום שבוע אחרי שהייתי במרפאה אף אחד לא שלח לי את ההפניות. בחול המועד ניסיתי להשיג את המרפאה אמרו לי שאף אחד לא נמצא, היום ניסיתי אז כל פקידה שם מעבירה לשנייה ולא מבינה על מה אני מדברת ומה אני רוצה, רציתי לדבר עם רוזין או עם שיינמן והם לא היו היום, אז ביקשתי שלפחות סוריאנו יחזור אלי והוא לא עשה את זה ורוזין אמר שאם אני לא אעשה את הבדיקה ידחו לי את הניתוח אבל שוב, אין לי הפניות. חוץ מזה שבקשר לתרומת הדם, יש לחצי אחות נשואה וביקשתי מבעלה שיתרום מנה אחת והוא לא מוכן ועוד מתקשר לחמותי להגיד שאני נדבקת אליו והוא לא מבין למה. אז בסוף חמי וגיסי השני (בעלה של אחותי)יתרמו, אבל הגיס הזה הצליח להרגיז אותי. כאילו שביקשתי ממנו לתרום כליה או משהו כזה, בסך הכל שיתרום דם, זה לא כזה קשה.

אה ועוד משהו

ניסיתי לבקש הפנייה מרופא המשפחה, והוא טוען שאם בתל השומר שלחו אותי הם צריכים לתת לי הפנייה והוא לא מוכן.

לצערי גם אני שבעתי מרורות מהרופא משפחה

בנושא הזה ומקווה מאוד שאת תקבלי את כל מה שהצריכה בקלות יתר
שיהיה לך
רבה לרפואה ולישועה ובשורות טובות בקלות בריאות ובנחת

מירית117

New member
הכל לטובה...

צר לי שאני אומרת את זה כך אבל בשנים האחרונות רצתי וטרוטרתי כ"כ הרבה והייתי מתעצבנת שדברים לא זזים, ואז הבנתי שלא משנה כמה אני יתעצבן הכל קורה בזמן שלו, אם אין לי טפסים אז כנראה זה לא הזמן הנכון לניתוח/ שאיבה / החזרה, או לכל דבר שכנראה לא אמור להיות כרגע, ואז שאני מתחילה לקטר על איך כל הדברים הרעים והמעצבנים קורים רק לי אני מתחילה להזכיר לעצמי את כל הדברים הנפלאים שיש לי בחיים ושכל מה שקורה - קורה לטובה ( גם אם זה לא נראה כך כרגע).וחוץ מזה דברים שבאים בקושי רב שווים הרבה יותר ... אז תנסי לשכב במיטה ולמנות את הדברים הטובים בחיים ( גם הבנאלים) ותתחילי להנות מהם, ואל תדאגי בסוף הכל יסתדר.

מצטערת אבל לא מקובל עלי מה שכתבת

אני דתיה, אבל נמאס לי מהקלישאות האלה. את חדשה כאן אז את לא מכירה אותי, אני נשואה 8 שנים וחיכיתי כמה חודשים טובים לניתוח הזה, ועשיתי כל כך הרבה טיפולים ובאמת שהקלישאות האלו נמאסו עלי. זה לא אישי נגדך, אבל יש דברים שלא אומרים לאישה כמוני. פשוט לא.

galim29

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ממתינונת

אכן, בקשה לבנות החדשות פה. יש פה נשים וותיקות מאוד בפורום ואתן לא מכירות את הסיפורים שלהן. אל תמהרו להפריח פה הצהרות שמעצבנות ובצדק. ממתינה עברה גיהנום בשנים האחרונות ולזרוק לה משפט כזה שכל עכבה לטובה יכול להרתיח ומרגיז גם אותי. בבקשה קצת לחשוב לפני ששופכים פה כל דבר שעולה לראש!!!! הרגישות היא דו צדדית, לא רק מאיתנו אליכן אלא גם להיפך ואכן, זה לא אישי אלא כללי לכל החדשות בפורום!!! זה בית חם ותומך ואנחנו משתדלות לא להתרגש מדברים שנכתבים פה כתוצאה מחוסר ידע או חוסר הבנה אבל חוסר רגישות לבחורה שמחכה המון זמן לניתוח זה לא משהו שצריך להיות וותיקה כדי לכתוב את זה. פשוט לגלות הגיון בסיסי. לא היית אומרת לחברה טובה משפט כזה נכון? אז אנא, גם לא פה.

מירית117

New member
sorry, אבל לא זאת הייתה הכוונה

גם אני נשואה לא מעט זמן וללא ילדים עדיין ,ולי קל יותר לקבל את הדברים מתוך ידיעה שכל דבר בא בזמן שלו, לא התכוונתי להכעיס או לעצבן אלא למתן את הכאב מתוך ידיעה שזה לא בשליטתנו . שוב סליחה ...

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מבינה את התסכול, העצבים וחוסר הידיעה מה קורה איתך (לגבי ניתוח כן או לא שבוע הבא). אין לי עצות לתת לך, למעט לנדנד להם עד שתצליחי לקבל תשובות. תנסי להתקשר למחלקה הגניקולוגית, תשאלי מה קורה עם הניתוח שבוע הבא ותדרשי שיצרו קשר עם סוריאנו/ שיינמן וישאלו לגבי הבדיקה שאת צריכה לעשות.

galim29

New member
ממתינונת../images/Emo24.gif

אולי תתקשרי אל סוריאנו לנייד? איך היחסים שלך איתו? את חייבת לצרוח עליהם במרפאה. דיברת עם חגית במרפאת האנדו? זה כל כך מרגיז ואת חייבת להתעקש שלא ידחו את הניתוח... תיכנסי בהם... (בייחוד ברוזין... את סוריאנו אל תעצבני לפני הניתוח.... סתם צוחקת
רוזין אחלה אבל גם אצלי הוא נתפס כמעופף או אדיש קצת... לקח לו זמן להגיע אלי למחלקה אחרי שכרת לי את כיס המרה והיה צריך לבוא לעדכן מה המצב, איך להתנהל... אחרי שקיבל נזיפה ממנהל בית החולים הגיע אלי כולו בשנטי למחלקה...) ושיכתבו דחוף על הבדיקה וגםפ תגידי כדאת עושה אותה שיש לך ניתוח בשלישי ככה שיתנו תשובות מהר. זה עוזר... לגבי הגיס שלך? תרשי לי להגיד לך שהוא דביל? אני יודעת שאת לא יכולה ואת נפש עדינה אז שיחפש את החברים שלו... מאחלת לו שלא ייזכה ליחס כזה... את יודעת מה אני תמיד אומרת לאח שלי שמתנהג לא יפה (בלשון המעטה) לאמא שלי? שיחס כזה בטוח יחזור אליו בהפוכה מהבנות שלו ואז הוא יבין איך זה מרגיש... אל תדאגי. כזה
לא שווה שתתרגזי בשבילו. לא חסרים אנשים שאוהבים אותך ויתרמו בשמחה.... לא הספקץי להגיד לך תודנה על ההתצעה לבקר אותי. הייתי כזאת זומבי, מסטולית ולא חברותית שלא ראיתי אף אחד... ועכשיו חזרתי סוף סוף לתל אביב בתקווה שהכול יסתדר...

זואילי

New member
איזה מעצבן!

איזה מן דבר זה שאמרו לך שאם לא תהיה הבדיקה אז הניתוח יבוטל?? ועוד שהחג עם כל החופשה הארוכה לא ממש היה לך יותר מדי זמן להיערך. מרגיז שככה זורקים הערות כשהם לא יודעים כמה בירוקרטיה כרוכה בהשגת הפנייה (עובדה - הם טרם נתנו לך הפנייה) ואז סביר להניח שצריך "לתרגם" אותה לקופ"ח ולכי תרדפי אחרי רופא אחד ואח"כ שני (ובטח כשכולם בחו"ל...) ועוד לקבוע בדיקה די מהרגע להרגע, וכמובן לקבל תשובה של הבדיקה. אולי תבררי בגסטרו אם ניתן לעשות את הבדיקה בדחיפות ולהשאיר פיקדון? ובכל מקרה לנסות לדבר עם אחד מהרופאים בתה"ש. מקווה שלא ידחו לך את הניתוח ושהכל יעבור בשלום ובהצלחה

annabell Lee

New member
מה הבדיקה הזו?

השאלה עד כמה היא הכרחית....מצטרפת לקודמותיי ומציעה שתתקשרי לסוריאנו או רוזין. מחזיקה לך אצבעות!

עדכון

ביום שישי צילצלתי לנייד של סוריאנו, ודיברתי איתו הוא אמר שהוא מבין את הבעיה שבגלל החג אין לי הפניות, ושהוא יראה מה קורה ביום ראשון ואם תהיה בעיה הם יבדקו בניתוח מה קורה. מקווה שיהיה בסדר, אני עכ"פ מתכננת מחר לדבר איתו שוב וגם עם רוזין.
לכולןןןןן על התגובות, ומירית אני באמת מתנצלת על התגובה שלי. לא היה כאן שום דבר אישי נגדך וממש לא התכוונתי לפגוע, אבל פשוט עברתי כל כך הרבה שהתגובות האלו מצליחות להרגיז אותי.

הכל בסדר

דיברתי עם חגית והיא דיברה עם סוריאנו, והוא פתאום עכשיו נזכר להגיד לה שביום שלישי הוא...לא יהיה, ורצו לדחות לי, אבל ביקשתי שלא והם לא דוחים ואת הבדיקה אפשר יהיה לעשות תוך כדי הניתוח.
לכולןןןןן על הכל,
אוהבת אתכן.

למעלה