מה עושים היום?

STIVENZ 426

New member
איזו הקלה...

הלך לו השרשור עם התמונות.. עכשיו כבר לא צריך לרדת המווווון כדי להגיע לתחתית הדף ולראות שאין שם כלום
ברכותי. אגבונצ'יק- מישהו עושה משהו מיוחד היום בערב??? סטיב מתעניין..

Hypnotize

New member
אני אולי אלך לסרט בסינמה סיטי..

ד"א תגובה במסרים כבר בדרך אלייך..

Hypnotize

New member
היית שם כבר פעם? מקום יפה לאללה..

לאיזה סרט את הולכת?

כן, הייתי שמה כבר..

איזה מגניב שיש מקום לשים שתיה וזה
מזה ממש התלהבתי.. ואיזה יפה בכניסה לסרטים עם הבובות האלה של השעווה...ו..ו..המסכים הענקיים וזה שרואים מעולה מכל מקום..
לסרט "how 2 lose a guy in 10 days"

Hypnotize

New member
כן. מקום טוב, השקיעו....

גם אני מתה לראות את הסרט הזה, נשמע מה זה חמוד :)

Hypnotize

New member
לאיזה סרט אתה הולך?

אני לא החלטתי, יש כל כך הרבה אפשרויות.. אולי ל: איך להפטר מבחור ב10 ימים..

NoNameMan

New member
אני אוסף מישהי היום...

ולוקח אותה לחוף מבודד (לא תדעו איזה) עם כמה סמיכות... יהיה מעניין...

אוו

אני אוהבת את החתימה שלך :) אני עושה על האש עם חברים, ואחרי זה יוצאת לחגוג יומולדת לידיד

NoNameMan

New member
גם אני מת על החתימה שלי!!!

אני ש-ר-ו-ף על שוטי הנבואה!!! מ-ת מ-א-ו-ש-פ-ז ח-ו-ל-ה עליהם!!! ובמיוחד על השיר הזה... מי ששומע את השירים שלהם... ממליץ בחום באמת להקשיב למילים ולהבין למה הם מתכוונים ואיזה משמעות נסתרת עומדת מאחורי השירים, זה עושה אותה הרבה יותר מדהימים!!!

NoNameMan

New member
תגיד...

אני מת ללכת להופעה שלהם, מאיפה אני משיג פרטים על ההופעות שלהם, מתי/איפה ובלה בלה בלה?...

STIVENZ 426

New member
../images/Emo4.gif קיבלתי ביטול..

"ארוחת ערב עם ההורים במקום רחוק" זה תירוץ זה? מילא היתה אומרת- "אני טסה לשוודיה להופעה של המורדים" או אולי-"אני לא יכולה, פגשתי מישהו אחר ואנחנו הולכים לארוחת ערב אצל ההורים שלו כדי לקבוע תאריך לחתונה" או כל דבר אחר.. למה? למה דווקא סטיב? (כן, אני יודע שאפשר לצאת אחורי הארוחת ערב.. אבל היא תיגמר מאוחר כפי שההיא אמרה.. נו-שווין. אמרה שתתקשר אחורי זה..אינשאללה. אגב, מהו לדעתכם סוג הבילוי הכי טוב לצאת אליו בפגישה ראשונה עם בחורה מהממת פשוט? (כדי לבסס איזה קשר רציני, לא סטוץ.. כי בשביל סטוץ צריך רק בירה שמיכה וים...
) סטיב תמהה..

Hypnotize

New member
אני חושבת...

סוג הבילוי הכי טוב בפגישה ראשונה הוא בילוי כמה שיותר פשוט.. כמובן שצריך לעשות רושם טוב, וזה יקרה אם אתה מוצא חן בעיניה.. לא משנה לאן תיקח אותה. לדעתי הדייט הראשון צריך להשאיר טעם של עוד ולא צריך להשקיע בו יותר מידי, זה נראה לא אמיתי.

למעלה