מה הולך פה?! דויד נחסם, שרגא נחסם! למה שרגא נחסם בכלל?! פאק זה כבר עובר כל גבול!!
R Reut E New member 4/3/07 #1 ../images/Emo32.gifמה הולך פה?! דויד נחסם, שרגא נחסם! למה שרגא נחסם בכלל?! פאק זה כבר עובר כל גבול!!
G Garth Karunia New member 4/3/07 #4 מה שאותי מענין זה למה הפורום הזה כל כך יבש ? פרסמתי כאן שתי הודעות (שלדעתי מצחיקות), ואף אחד לא הגיב... אני חושב שיותר מתאים לשנות את שם הפורום הזה מ-"פורום הומור" ל-"פורום אבל"...
מה שאותי מענין זה למה הפורום הזה כל כך יבש ? פרסמתי כאן שתי הודעות (שלדעתי מצחיקות), ואף אחד לא הגיב... אני חושב שיותר מתאים לשנות את שם הפורום הזה מ-"פורום הומור" ל-"פורום אבל"...
מ משועמם800 New member 4/3/07 #5 כי חוסמים כל הזמן את המשתמשים שמגיבים, תמיד יש את האחד הראשון שמגיב ועושה את הצעד ואז כולם מגיבים אבל עכשיו חסמו את מי שתמיד היה מגיב ראשון והפורום מת
כי חוסמים כל הזמן את המשתמשים שמגיבים, תמיד יש את האחד הראשון שמגיב ועושה את הצעד ואז כולם מגיבים אבל עכשיו חסמו את מי שתמיד היה מגיב ראשון והפורום מת
R Reut E New member 4/3/07 #6 די נכון. אבל תבינו שזה לא עניין ממש של מגיבים, אנחנו קהילה פה כבר די הרבה זמן, דויד ממיזמן פה, אני מלפני שנה. זה לא סתם התנחלות,היו עוד אנשים ותיקים כמו יורי אבל הוא כבר התגייס בהתחלת השנה.. אם מישהו לא כותב מילא כמה ימים, אבל חסימה זה לא נורמלי..
די נכון. אבל תבינו שזה לא עניין ממש של מגיבים, אנחנו קהילה פה כבר די הרבה זמן, דויד ממיזמן פה, אני מלפני שנה. זה לא סתם התנחלות,היו עוד אנשים ותיקים כמו יורי אבל הוא כבר התגייס בהתחלת השנה.. אם מישהו לא כותב מילא כמה ימים, אבל חסימה זה לא נורמלי..