מבולבל

פלגיה

New member
../images/Emo32.gif מבולבל

לא קשור לכיתה א', אבל קשור להתחלת שנה. הגננת במשפחתון של הבת הקטנה שלי נכנסה הערב לקיסרי חירום, חודשיים לפני התאריך המיועד ללידה. היו תכנונים לזמן הלידה (הם זוג שמפעיל את המשפחתון, והסבתא כוח עזר). לא היו תכנונים ללידה בתחילת שנה ולשהות בפגיה. מבולבל לי. אני תוהה אם לחזור למשך החודשיים-שלושה הבאים למשפחתון הקודם.

האליפסה

New member
האם לא ניתן להפעיל עכשיו את התכנונים

לזמן הלידה? האם האמא לא התכוונה לקחת חופשת לידה מלאה ממילא? האם תכנון הביניים פחות טוב לדעתך מהמשפחתון הקודם (הרי היו סיבות בגללן בחרת להעביר אותה מהמשפחתון הקודם לנוכחי)? ובריאות שלמה לאם ולילוד

פלגיה

New member
התכנונים היו כך

הם זוג שמפעיל את המשפחתון וסבתא שמגבה. אז התכנון שלאחר הלידה יישאר הבעל והסבתא, והגננת עצמה תהיה כבר ברקע, כאשר תוך חודש וקצת היא גם תשתלב בחלק מהפעילויות. לא פשוט, אבל כבר עשו את זה בעבר. אבל זה כשהילדים כבר מכירים את הגן והמסגרת וזה את זה. לא מיד בהתחלה, וזה כאשר לא צריך לרוץ לפגיה (לגננת אין רישיון. בעלה יצטרך להסיע אותה) וכרגע אף אחד לא יודע שום דבר. בשבוע הבא רק יתחילו לעכל את המצב ולייצר שגרה. המשפחתון הקודם - רחוק יותר ולגיל צעיר יותר.

האליפסה

New member
במקרה הזה נראה לי שהייתי מחזירה לקודם

לחודשיים-שלושה. עדיף להתחיל מקום חדש לכשיתייצב קצת. האם זה אפשרי מבחינת החוזה שלך עם המקום החדש?

../images/Emo4.gif אוי. בריאות שלמה

ליולדת ולגוזל/ית. מנסיון - לא כיף קיסרי חירום חודשיים לפני המועד, האמת שגם שלושה חודשים לפני המועד זה לא פיקניק. <את יכולה לספר לה שבפורום שלך יש ילדה שעולה לכתה א', ונולדה בדיוק כך - במשקל שקית סוכר פחות כמה כפות> אם יש לך אפשרות לחזור למשפחתון הקודם עד שהמשפחתון הנוכחי יחזור לשגרה מלאה - עדיף. אני לחלוטין לא הייתי פנויה רגשית לשום דבר פרט לטיפול בתינוקת, לא מדמיינת את עצמי מתפעלת משפחתון תוך כדי שאיבות כל שעתיים-שלוש. מן הסתם עד שיחזרו הביתה היא תרצה להקדיש את כל כולה לתינוק/ת, ולהמעיט במפגשים עם ילדים בני שנה עד חמש-שש שמסוגלים להעביר כמויות מרשימות של חיידקים. מקווה שהמצב יתייצב ויתבהר בקרוב, וטוב שיש לך סידור לפחות לחודש-חודשיים הקרובים.

אם אפשר הייתי בהחלט מחזירה אותה לפעוטון

הקודם . זה ממש מצב לא פשוט . הקטנה עולה ביום ראשון לגנון 2-4 ,הגננת שהיתה אמורה להיות חלתה קשה
והמפקחת היות שזה גן מוכר מצאה לנו לפני שבוע גננת שהיתה אמורה להיות גננת סבב השנה עדיין אין תכנית הגו נכון להיום עדיין בשיפוצים וניקיונות (הבטיחו גן נקי ביום ראשון ) מאחלת לך שתמצאו את הפיתרון המוצלח ביותר בשביל הקטנה .

נראה לי שחזרה למשפחתון הקודם לחודשיים - שלושה

לא תזיק. הרי זה מקום מוכר. אחר כך אפשר לעבור לגן החדש. לפעמים טוב יותר אפילו לעבור אחרי תחילת השנה, אחרי שהבכי והדרמות נגמרים. יכולים להיות לזה יתרונות.

Kalla

New member
אם אין פתרון מתקבל על דעתך עד תחילת השבוע

הייתי מחזירה לקודם עד שהעניינים יסתדרו.

אפרת_ח

New member
../images/Emo57.gifמקווה שעבר בשלום

ומצטרפת לקודמותי, עדיף לחזור למשפחתון הישן אם יסכימו לקבל אתכם, לפחות לכמה חודשים.

שינויים לא צפויים

הי פלגיה, שינויים לא צפויים שכאלה תמיד מבלבלים ומדאיגים. הייתי רוצה לשאול אותך, למה את נוטה? אני סבורה שבכל התלבטות יש נטיית לב, לפיה בסופו של דבר אנו הולכים. האם את חשה מה נכון לך יותר? אשמח אם תשתפי.

למעלה