ל-

עוזרים ומעצבים ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo126.gif

מעצבים את הבית לבד - עשה בעצמך רוצים לעצב נורת קיר מיוחדת, לשפץ רהיטים, לרענן את הלוק בבית ולהכניס סטייל? כל התשובות בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1676&msgid=96816827
בואו לעזור לתלמידי הערבית ברחבי הארץ לשנות את מועד בחינת הבגרות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=1614

אקס בנד

New member
אקס בנד ואקס בלוז בנד בברבי כ"ס21.4

ערב מחווה לגדולי הרוק והבלוז משנות השישים והשבעים בהשתתפות שתי להקות קאוורים מהשורה הראשונה. משתתפים: להקת "אקס בנד" (ממשיכי להקת "זרם חילופין") תבצע להיטי רוק'נ'רול משנות השישים והשבעים של: "הביטלס", "הרולינג סטונס", "קירדנס קלירווטר", ספנסר דיוויס ועוד. משתתפים: אריה רזיאל - גיטרה מובילה ושירה, ברק מדר - שירה וגיטרה, קובי כהן - בס וקולות, רוני אורגד - תופים. להקת "אקס בלוז בנד", הרכב ה"אקסטרה" של "אקס בנד" המתמקד יותר בבלוז, מגישה את מופע "Blues & More" - מיטב הקלאסיקות מבית היוצר של ענקי הבלוז והרוק: אריק קלפטון, ג'ימי הנדריקס, "פליטווד מק", "סגול כהה", "הקצפת" ועוד. משתתפים: יגאל מאירוב - גיטרה מובילה, איתן גליקמן - שירה וגיטרה, אריה רזיאל - גיטרה ושירה, קובי כהן - בס, דני לוי - תופים ושירה. ההופעה תתקיים במועדון הבארבי כ"ס (רח' יוחנן הסנדלר 8, אזור התעשייה) במוצאי שבת 21.4.07 שעה 21.00. מחיר כרטיס: 50 ש"ח, טל' להזמנות: 035188123. למידע נוסף - אריה רזיאל - טל' 0506298641.

flowerboy69

New member
נפרד מאדם יקר-ליאור

היום העצב הכה.עצב בלתי נמנע שבכל זאת מפתיע במלוא העוצמה כשמגיע. אחד ממיסדי ובוני העיר פתח תקווה.לוחם מלחמות ישראל וגיבור הארץ עזב אותנו היום. אהבתי אותו.גם אם לא תמיד באתי לבקר ומעולם לא הבאתי את התמונה שהבטחתי. אדם אוהב וחכם.תמיד מלא עצות מה לעשות ואיך להשתפר.מעטים האנשים עם לב רחב וחוכמה שכזו. והלילה אני נפרד.ואומר שאני אהבתי ותמיד אוהב. תמיד תמיד תהיה בליבי. לילה טוב,סבא. ליאור

משתתף בצערך...

גם סבי נפטר לפני חודש וקצת.. הכאב הוא עצוםםם במיוחד מהדור המיוחד הזה שהולך מאיתנו, דור שעבר המוןןן בחייו, אין יותר מדי להגיד רק להגיד שאני איתך בצער הזה... גם אני מוסר את אהבתי לסבא שלי

flowerboy69

New member
תודה

אני מאמין שאדם חיי לנצח כל עוד אוהבים אותו וזוכרים אותו.הגוף לא איתנו אך הנשמה ממשיכה.

wish i was here

New member
יהי זכרו ברוך

ת.נ.צ.ב.ה אני זכיתי שלא לאבד קרובי משפחה קרובים עדיין למזלי,לא רוצה לחשוב על הרגע שזה יקרה

holo

New member
משתתף בצערך

אני זוכר טוב, לצערי, את התחושה הזאת. ועוד שזה קרה אצלי פעמיים באותה השנה.

תנחומיי

נצור את זכרונו; הזכרונות שיש לנו מאהובינו שהלכו, מחזיקים אותנו גם ברגעים קשים.

flowerboy69

New member
את סבתא שלי לא ממש הכרתי

היא נפטרה כשהייתי בן 3 נראה לי מסרטן.היא הייתה חולה ובאותו זמן הייתה שביתה בבתי החולים ולא טיפלו בה כראוי.יש לי אבל זכרון אחד משם וזה דיי מדהים בהתחשב בגיל.הם היו גרים בצריף בעיר עם חצר שהיה בה עצי פרי.יום שבת אחד אמא שלי לקחה אותי אליהם אני זוכר שעמדנו ליד 3 המדרגות של הדלת והייתי בעגלה והדלת נפתחה והסבתא יצאה ודברה אלי-כל הקוצי מוצי שעושים שילדים.היה לה שיער לבן מתולתל וסינר.ובא ליד העגלה איזה חתול וניסיתי לגעת בו...זה הדבר היחיד שיש לי ממנה .אולי האבתי לחתולים התחילה באותו יום... סבא חי שם לבדו מאז.הוא היה בה לשמור עלי כשהייתי לבד ותמיד נסה ללמד אותי חשבון.פעם הוא הביא לי חשבוניה-המתקן מהעץ עם החרוזים...אבל העדפתי להתיחס לזה כרעשן... לפחות הוא הספיק להיות בחתונה שלי.אמרו לי שלא ניקח אותו שזה קשה אבל אמרתי שאין סיכוי ושהוא חייב להיות שם.אני יודע כמה הוא רצה לראות את הנכדים שלו מתחתנים.הסרט מהחתונה זה בעצם הזיכרון האחרון.היה לו כבר קשה לדעת בדיוק מה קורה והכל אבל הוא ניסה. עוד כמה שעות ההלוויה.מקווה לימים יפים יותר וורודים-ופה זה דו משמעי... ליאור

קראתי הרבה מספריו

כשהייתי צעירה יותר, סוף שנות העשרה, בערך. הוא השפיע עלי הרבה, באותה תקופה. כיום אני יותר ביקורתית כלפי הכתיבה שלו, אבל בכ"ז לצעירים ביניכם, הייתי ממליצה לקרוא אותו. Slaughterhouse 5 ("בית מטבחיים 5"), Breakfast of Champions ו-Sirens of Titan הם הטובים בספריו, לטעמי.

MעlbulעB

New member
אם אפשר,

מהי ביקורתך כלפי כתיבתו? לא לצורך דיון או ויכוח - פשוט מעניין אותי מה יש לאחרים להגיד.

הוי, מזמן כבר לא נגעתי בספרים שלו

הם עדיין בספריה שלי, אבל. הרעיונות והסגנון שלו חוזרים על עצמם. כתיבתו היא נוסחתית, במכוון. כך למשל, הספרים שלו לא מצריכים מחשבה עמוקה, בכדי להבין את הפואנטה, כי לדעתו ספרות צריכה להיות "ברורה" ולהאכיל בכפית את הקוראים: עליהם לדעת כל הזמן בדיוק מי עושה מה ולמה. בגיל צעיר, הספרים שלו נראים מרשימים כי הם (היו) שוברי מוסכמות, חתרניים, במידה מסויימת. בגילאים יותר מבוגרים, רובנו מחפשים קצת יותר מורכבות בספרות יפה - כי החיים עצמם הם מורכבים. כשהייתי צעירה היה "קאנון" של ספרים שכולם קראו, כשספריו של וונגוט היו ביניהם. אחרים היו "מילכוד 22", "קן הקוקיה", "ההוביט", ועוד כמה ששכחתי ואזכר בהם אחר כך. ספרים שנחשבו לנכסי צאן ברזל של דור ההיפים, והגיעו לארץ באיחור של עשור (אה, גם "זן ואמנות אחזקת האופנוע" או איך שקראו לזה. וספריו של הארלאן אליסון...). הספרים היו פופולרייים בזמנם בקרב צעירים בגלל שהם נתפשו, כאמור כ"חתרניים", והציגו תפישת עולם ביקורתית, אלטרנטיבית, למיינסטרים, מבחינות מסויימות - וגם היו פשטניים וקלים לעיכול. כל בת ובן- עשרה יכלו להבין אותם, ובמקביל לחשוב שהם "עמוקים". וזה תאור מדוייק שלי בגיל 17

למעלה