ל-

yaya7650

New member
היבריס בהופעת מחווה לגדולים מכולם

ביום רביעי ה 4 לינואר בשעה 22:00 היבריס מופיעה בהופעת מחווה לפלויד. ההופעה תתמקד ביצירות הגדולות מהתקופה הפוסט-סיד בארטית תוך התמקדות בנאמנות מלאה למקור. ההופעה תתקיים במועדון ה"ליפס", הרצל 30, ראשל"צ. כניסה: 30 ש"ח. http://www.hibris.co.il/Gigs.htm

רוקולנוע פינק פלויד מחר בלייב בר

פינק פלויד- ביחד ולחוד רביעי, 21.12.05, שעה: 21:00 עורך ומנחה: יורם מארק-רייך מאחר שהכרטיסים למופע הרוקולנוע שבסינמטק אזלו כמה ימים לפני קיומו, אנו מעלים, לפי בקשת הקהל, ביום רביעי זה מופע רוקולנוע דומה בפאב הלייב-בר שבבית הסטודנט בטכניון. ניתן להכנס עם רכב. פתיחת דלתות והתמקמות - 21:00. תחילת המופע – 21:30 טלפון הפאב: 04-8283666, 050-5625201 אורך התוכנית: כ-150 דקות מחיר כרטיס: 25 ₪,15 ₪ לסטודנטים לתואר ראשון. הכניסה מומלצת לגיל 18 ומעלה... מה צפוי לנו בערב? סיפור הלהקה וקטעי טריוויה,קליפים וקלאסיקות,קטעים מהופעות חיות כמו: Shine On You Crazy Diamond, Time, Breathe, Comfortably Numb, High Hopes, In The Flesh, The Happiest Days Of Our Lives, Another Brick In The Wall, Interstellar Overdrive ועוד... שירים מהתקופה הפסיכדלית של ימי הלהקה הראשונים,קטעים שלא הוקרנו בסינמטק (פומפיי ועוד),סרט תיעודי על ראשית ימי הפינק פלויד והידרדרותו של המנהיג המקורי, סיד בארט לעולם הטירוף,חידון נושא פרסים מתנת הלייב-בר.

microbe15

New member
תקליטים ../images/Emo13.gif

לאחרונה מצאתי את אוסף התקליטים האבוד של אבא, רובם במצב די טוב. הבעיה היא שאין פטיפון בבית... מישהו יודע איפה אפשר לקנות פטיפון זול וטוב? ראיתי בחוברת שמגיעה עם כ. האשראי פטיפון עם רדיו, מגבר ורמקולים מובנים במבצע, 400 שקל. האם זהו באמת מחיר נמוך?

נשמע באמת מחיר נמוך

כיום מוכרים פטפונים כמעט רק לאודיופילים ומשוגעים לדבר. לכן, בד"כ מדובר במערכות שעולות הרבה מאוד כסף ומבטיחות, לכאורה, "ביצועים" גבוהים. 400 ש"ח זה כלום.

microbe15

New member
זה, מן הסתם, לא מכוון לאודיופילים..

נראה לי שאלך על זה, אני רק מקווה שיפיק צליל סביר

NIR Y

New member
אני ראיתי בחור בשחור אחד למכירה

אבל אני לא יודע מה המחיר, ואם הוא שווה משהו.

flowerboy69

New member
לגבי הפטיפון בחוברת

תראה הוא נחמד אבל אל תהיה עם ציפיות בשמיים שכן יש לו מערכת פנימית של עוצמה ורמקול כך שהוא לא יגיע לאיכויות של מערכת ממש אבל אולי אפשר לחבר אותו למערכת ואז זה באמת שווה.

תשאל בחנות

לי יש דבר כזה - פטפון עם מע' הגברה פנימית (אבל ללא רמקולים - אלו מתחברים חיצונית). אפשר בעקרון לחבר את זה למערכת, אם כי לא ניסיתי.

flowerboy69

New member
אני לא יודע אם כי

גם אני חשבתי לקנות את זה זה לפחות נראה נחמד...יש שם טלפון לבירורים

הופעות שליחי הבלוז 21-23.12.05

21.12 (רביעי, 22.00): השליחים חוזרים ל-B BAR בשדרות לבצע את 4 אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד", "לד זפלין", "סגול כהה" ו"הדלתות". 22.12 (חמישי, 22.00): הופעה שהייתה אמורה להתקיים בפאב הפינה בנהריה בוטלה. 23.12 (שישי, 22.00): השליחים חוזרים לקמלוט הרצליה לבצע את מיטב הקלאסיקות הגדולות של שנות השישים והשבעים: "החיפושיות", "רולינג סטונס", "שיקגו", "הקצפת", "סגול כהה", "סנטנה", "הדלתות" ועוד... בשבוע הבא: 30.12 - ליל 3 אגדות הרוק בפאב קיוג'ה בכפר ויתקין. 31.12 - מסיבת סילבסטר - מחווה אחרונה לפינק פלויד בבארבי כ"ס!!! בימים אלו עובדים השליחים על קאוורים לאגדת רוק משנות השבעים והשמונים - פרטים בהמשך!

הופעות שליחי הבלוז - סוף 2005

שישי, 30.12, 22.00: ליל 3 אגדות הרוק בפאב קיוג'ה - השליחים מבצעים: LED ZEPPELIN DEEP PURPLE THE DOORS כניסה: 60 ש"ח. להזמנות: 09-8988808. מוצ"ש, 31.12, 22.00: מסיבת סילבסטר בבארבי כ"ס עם מופע מחווה ל"פינק פלויד" אחרון - השליחים מסיימים את השנה ואת סיבוב המחווה ללהקת "פינק פלויד" האגדית במופע פיצוץ עם כל היצירות מכל תקופות הלהקה - אל תחמיצו בפעם האחרונה את מופע הקאוורים הכי גדול בארץ!!! כניסה: 70 ש"ח. להזמנות: 03-5188123. שליחי הבלוז מאחלים לכל בית ישראל חג חנוכה וסילבסטר שמח!!!

Inearthed

New member
ערב להקות.

ערב להקות חנוכה 2005 Beat 69 HYPOLIDIAN GENER X OVERRULE ------- BUZZER ------- מוצ"ש 24.12.2005 בשעה 20:00 קרית אונו,באולם ספורט ביה"ס ניר. מחיר כניסה:15 ש"ח. תחום הנוער:5351721 - אני חדש פה,שווה להגיע.:) מי שרוצה להגיע,שיודע לי.

tribute

New member
מחווה לפינק פלויד בסילבסטר?

אהלן אנשים שמעתי שבבארבי בכפר סבא ישנה מחווה לפינק פלויד בסלבסטר שתבוצע ע"י "שליחי הבלוז". תהיתי אם תוכלו לתת לי רטים נוספים כגון שעות מחיר וכו'. תודה! :]

למעלה